Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (82)
Raspunsuri - Pagina 22
Alice_Elena spune:
oana, citisem intre timp, multumesc oricum de raspuns.
nici pe mine nu m-a convins sa le schimb. acum fiecare cum crede ca e mai bine. sper si eu ca si paula sa scap cat de repede pot de ele. sa faca la olita. nu mi-ar placea la 2 ani sa port copilul cu pampers
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
crispro spune:
Super scump Victor! CUm vrea sa se arunce in cap, cum face pe broscuta si chitaiala pe final!!! Super dulce! Chelie la spate asa avem si noi. Iubitu', ce mai scartaie in al doilea video! Dragul de el!
Sa-l ajutam pe Alex
bumblebee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Victo mai fetelor..da noi astea care ne porcim ca nu tinem dieta putem scrie meniul? io azi am un felu 2 dupa care mor..piure cu ficatei in ceapa..salata de sfecla rosie cu hrean.. desertURI :):) eclere..chec..FRUCTE..:):) Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
Hai, ca esti tare!
Eu "doar" juma' de tava (mica e drept) de praji, asta dupa ciorba de vacuta ... Dar la cat sunt de lesinata din cauza virozei, lactatia in cadere libera, mai aman dieta. Tot timpul gasesc scuze.
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Am 6 luni!!!
ochidut spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tina_80
Si eu am inceput sa ma gandesc!!! Ca am sa-i fac ziua la ferma, la aer curat, ce bucate am sa pregatesc, salate, etc. Dar am sa mai "fur" idei de la Michelle Abia astept! imi imaginez ce fain trebuie sa fie la ferma, cu flori, iarba verde, copaci si cand o sa mai creasca ce o sa mai placa sa vada si animalute Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010 |
de Larisa Ioana 24.06.2010
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui Alice_Elena premium care a folosit si eu. acum iau pampers active baby, intr-o cutie mare asa de carton cu 150 bucati. ne impaca bine cu ei mara Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) |
noi folosim si Pampers, dar cel mai mult imi plac chiloteii de la LIBERO. Pe astia ii folosesc si la F si la E...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Otiliav spune:
Btz, eu le luam dimineata la 10 si uite asa toata ziua boleam. Asta pentru ca seara e nebunie la noi cu 3 si am zis ca sigur uit pilula.
M-ati facut curioasa cu foitele. Aici nu se gasesc sigur. Si anticonceptionalele se pot lua numai cu reteta de la doctor.
Alice, Diana_eva, ma faceti sa zambesc referitor la varsta limita cu scutec sau cu alaptatul. La mine a mers figura la primul copil, de scutec a scapat pana in doi ani, alaptata a fost pana la aproape un an cand am bolit eu si nici ea nu a mai vrut sa suga. N-am facut nimic sa scap de lapte deci era pe duca. Cu Elisa in schimb trag si acum. Nu vrea sub nici o forma sa mearga la toaleta pentru kk, la pipi nici nu visez. Iar intarcata a fost cu forta la 15 luni, si atunci a fost chin.
Diana, sa stii ca nu-i bai ca bb are dinti. El suge cu limba insa daca vrea sa muste apai sa te tii. Poate ca laptele nu mai are aport nutritiv insa suptul ii calmeaza cand le dau dintii, mai ales caninii care-s tare problematici, de fapt si maselele. Si am mai observat ca Anei i-a aparut o pata DA pe obrajor la o luna dupa intarcare asa ca voi incerca sa o alaptez cat pot pe Iulia ca ajuta la DA.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
ochidut spune:
citat din mesajul lui ooana [ eu sunt pe aici de pe vremea cand imi organizam nunta si acolo am avut tot asa o gasca de fete super...cu cateva pastrez si acum legatura, ne-am si vazut...in Bucuresti...la Timisoara...cu una dintre ele chiar in Germania Matei - luna a 7-a 08.07.2010 " Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
super ca ati mai pastrat legatura unele dintre voi
mi-ar placea si noi la fel sa fim si peste mai multi ani
pt mine e prima oara cand comunic pe orice tip de forum, ce ma zic de prietenii virtuale; asa ca daca tot am facut pasul asta, eu sper sa mai vb si peste ani, sa nu va pierd
ochidut spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui btz_ovi
SUPERB ce mai...cum se taraste el,parca e din armata americana..:))) dar chelia de la spate e cel mai frumos accesoriu al lui :))))) Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010 doar la mine nu se deschide linkul.....nu stiu ce are laptopul asta |
baby78 spune:
citat din mesajul lui katalina Of, nu ma invat minte,iar astept de nebuna un colet de la bebeshopp, nu m-am lecuit cu ei,ce-or fi asa neseriosi,le dau si mailuri,telefon n-au.Au niste preturi bunicele la scaune de masina,altfel nu m-as chinui cu ei.cred ca tot la Ana voi apela. Ce credeti ca faceam eu azi noapte pe la ora 1:am revazut TOATE albumele noastre de gravidute,m-au luat niste stari de melancolie...,cit de frumoase eram toate....Rody,poza aceea de pe terasa cu rufele e de milioane,baby frumusicaaaa |
Astea de la Bebeshop sunt niste neserioase..Habar nu am de ce mai tin site-ul. O prietena a comandat un cos pentru bebe si uite ca bebe s-a nascut acum o saptamana si cosul nu a venit....Nu ii raspund la mail si nici la telefon. Tare neserioase sunt...Dar uite ca inca mai face lumea comenzi si ele in loc sa fie prompte sa recastige clientii le doare la basca...
Ma intreb daca onoreaza vre-o comanda....
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010