Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (82)
Raspunsuri - Pagina 17
btz_ovi spune:
Haha Ovidiu mi-a copt-o cu testul,ne-am amuzat destul de tare pe tema asta.
Fetele sa nu il bagati in seama cand spune pe chatul de la FB ca e singur si disponibil,mai glumeste si el cu voi ca ii suneti simpatice toate.
Chiar mi-a spus aseara "pai noi il crestem pe Paul cu ajutorul DC-ului,fetele ti-au spus mai multe decat orice medic"
Si analizand cuvintele mi-am dat seama ca mare dreptate are!!!
Asa ca love you powerpuff girls
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
ochidut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bamboletta Astazi cand ne plimbam prin parc surpriza ne-am intalnit cu senty_mary ea ma intreaba nu esti de pe DC eu BA DA am avut companie la plimbare Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006) |
foarte tare cum v-ati intalnit
de Larisa Ioana 24.06.2010
ooana spune:
citat din mesajul lui bumblebee Chiar mi-as dori sa ne intalnim la o pensiune, prin Brasov (poate la Ochidut) cat mai multe, evident, care poate, vreau sa va spun ca si sotul meu e foarte incantat de idee. Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010 Am 6 luni!!! |
deci vreau sa va spun ca asta E CEA MAI FAINA IDEE
Matei - luna a 7-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rodyka
bun, deci de petrecerea de 1 an am trecut, acum sa vedem ce drum vor urma in viata!! eu imi amintesc amuzata de ce visam eu in copilarie (in clasa a VII-a vroiam stewardesa, intr-a VIII-a chimista , intr-a X-a secretara, intr-a XII profesoara si dupa liceu cate-un pic din mai multe ). numai dr nu vroiam, ca mi-era frica de sange (si acum mi se inmoaie picioarele daca ma uit la o injectie, fara insa sa-mi fie frica!). si totusi ai mei au hotarat ptr mine in prima treapta de liceu (lic sanitar il vroiau ei), apoi am hotarat eu si m-am indreptat catre filologie. dar in viata nu stii niciodata ce-ti iese in cale, am facut degeaba 2 ani de fac pana mi-am dat seama ca nu mi-ar placea pe viitor... si am luat-o de la capat, de data asta unde am vrut eu si cum am vrut. fara sa mai poata ai mei sa-mi spuna da sau nu. a fost o lectie pentru mine, una care ii va prinde bine Mariei. ea isi doreste sa fie medic veterinar inca de la gradinita, deja isi imagineaza cum isi va amenaja cabinetul . are note foarte bune la scoala, ar putea face orice ca e isteata si muncitoare. si orice ar alege, o s-o sprijinim, in masura posibilitatilor. iar asta mica, are vreme sa se hotarasca!! numai soprana NUUU!!! delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
fratele meu vroia sa se faca gunoier pe la 10 ani
aaaaa si eu am vrut stewardesa ...apoi avocat, desi acum nu mi-ar place deloc...astazi sunt jurist si imi place!!!... insa ma gandesc ca poate la un moment dat o sa vreau sa schimb ceva...parca nu ma vad facand toata viata ce fac azi
de fapt pe mine nu m-a sustinut nimeni sa fac ce imi place ...cand am ales Dreptul toata lumea a fost fericita...si gata! daca ziceam stewardesa sau altceva lesinau toti, asa ca nu mi-am mai propus stiind ca nu am nici o sansa ...
si ce regret cel mai mult ca nu am fost o vara la munca in state asa cum merg studentii
iar am fost fara sprijin
mi-ar fi placut pentru fratelo...dar el e cu gasca...daca nu are cu cine mai bine nu merge desi i-am spus ca ar cunoaste acolo o gramada de oameni...tot asa studenti ca si el tot din Ro dar din alte judete...se pare ca a fost visul meu si nu al lui
mama nu l-ar fi sprijinit nici pe el...eu insa da dar n-am avut pe cine...
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
tina_80 spune:
citat din mesajul lui Victo eu deja ma gandesc la petrecerea de 1 an a lui Mihai..apoi reintoarcerea la serviciu... |
Si eu am inceput sa ma gandesc!!! Ca am sa-i fac ziua la ferma, la aer curat, ce bucate am sa pregatesc, salate, etc. Dar am sa mai "fur" idei de la Michelle
Abia astept!
rodyka spune:
citat din mesajul lui tina_80
Nici eu n-am priceput unde este si as vrea si eu sa-l citesc, ca m-ati facut curioasa |
ooana, tina, a pus si CRISTINA mai devreme link: remediu la trezirile nocturne ale bebelusului, dar nu e nimic educativ de citit acolo
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
tina_80 spune:
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
La multi ani si din partea noastra! Multa sanatateeee si noroc!
giorgia23 spune:
Neata mamici...am aparut si eu prin zona...am citit acum tot din urma si nu mi/a ramas nimic in minte
Noi de cand suntem la mama stam rau tare cu somnul noaptea....plange noaptea de n ori...plus alte foieli...si plus ca se trezeste dim la 7 pe cand acasa se trezea la 8.30-9...da i/o pasez mamei si mai dorm 1/2 ore...in rest e un zambet toata...rade la toata lumea si e innebunita dupa fratele meu
De abia astept sa ajung la mine acasa si la rutina noastra
Va pup si va imbratisez...si -ici si bolnaviorilor
tina_80 spune:
citat din mesajul lui katalina Buna dimineata ! Am dormit ca de obicei,f bine ,la tzitzi,cam des ,dar asta e Azi e zi de coafor, bagaje,bagaje,bagaje, miine aterizam pe pirtie...cu copiii...toti Dar va citesc...de oriunde LALALA, SUNTETI BINE?! |
Hehehe! Ce frumos o sa fie!!! Sa faceti poze sa va vedem mai des, ca ai o familie tare frumoasa!
Distractie placuta! Partieeeeeeeeee!!!
ooana spune:
Citat: | ||||
ooana, tina, a pus si CRISTINA mai devreme link: remediu la trezirile nocturne ale bebelusului, dar nu e nimic educativ de citit acolo delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
tulaiiii vetaaaa
no lasa ca mai bine "visez" aici la urmatoarea vacanta sau unde ma intalnesc cu voi la cabana
ma bucur ca aici e o gasca faina
eu sunt pe aici de pe vremea cand imi organizam nunta si acolo am avut tot asa o gasca de fete super...cu cateva pastrez si acum legatura, ne-am si vazut...in Bucuresti...la Timisoara...cu una dintre ele chiar in Germania
Noi 2