Aspirante optimiste > Doamne Ajut-o pe Didi!
Raspunsuri - Pagina 9
lorena_86 spune:
paula
pai daca merita.....sigur nu o sa ma dea in judecata.....ca doar ii place si lui![]()

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
ankcta spune:
Mai fetelor eu sunt de groaza 

Va mai amintiti seria trecuta , inainte de sarbatori park, cand am fost mai multe fete racite? Acum de cateva zile va plangeti de dureri de cap. Atunci am spus k am luat raceala de la voi....... sa stiti k am luat si durerea de cap
Ma doare un cap de nu mai pot, am deja cateva ore. Mi-a curs si sange din nas, o stare generala cam 

Ancuta , in curand 
gabyv spune:
Lore esti prea tare 

Sarah, deobicei majoritatea antibioticelor intra in interactiune cu Ac-urile, dar cel mai bine citesti pe prospect.
Azi la noi e ziua clatitelor
, toti in Fr fac azi clatite, asa ca ma pun si eu la treaba ![]()
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
lorena_86 spune:
ankcta, pai e buna asta
ca daca s-a tot luat pana acum poate se ia si gravideala

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
ankcta spune:
Lore o sa vina si timpul tau 
Acum rezolva problemele acolo, poate gasesti si locul de munk mult visat, apoi vine si sotul, se angajaza si el...... si apoi trece el la viol ![]()
Si eu sunt bugetara si stiu cum e, dar am vb cu al meu sot, am dat sfoara in tara pe la toti cunoscutii care sunt prin strainataturi si dak ne gaseste ceva plecam. Eu fiind titular pot sa imi iau un concediu fara plata ceva si dak e bine
....iar incep sa visez 
Ancuta , in curand 
ankcta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorena_86 ankcta, pai e buna asta ca daca s-a tot luat pana acum poate se ia si gravideala ![]() ![]() Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
Doamne Ajuta!
Oricum ma gandesc k sunt efecte adverse de la AC
Greata, varsaturi, dureri de cap, insomnii(la 4 am adormit) , sangerari nazale 

cum sa fac? Al meu sot nu vrea prezervativ, cik ma fereste el
, dar asa a ramas fina noastra din ferealaAncuta , in curand
lorena_86 spune:
nu o poate suna nimeni?
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
sarah199065 spune:
fetele,dar am citit prospectul si acolo nu scrie nimic de ac!

dar fiind tot antibiotic de ce nu scrie si la augumentin scria?

stiti ceva de didisor?
2011 imi va aduce bebe mic!
o sa fiu
!