Aspirante optimiste > Doamne Ajut-o pe Didi!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Camcris noi suntem de aceeasi varsta si aspirante de fffffffff mult timp, dar DD are pregatita si pt noi o minune si se va arata cu siguranta in anul 20II

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

App de vasta Menics

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaS81 spune:

Didi am ratat ora 22 la care s-au rugat fetele pt tine dar iti promit ca in rugaciunea mea de noapte am sa ma rog si pt tine.Nu am cuvinte....Sa va ajute Dumnezeu si sa va intareasca....sa fiti puternici si sa va iubit si de acum incolo la fel de mult.

Mergi la inceput

Eu observasem ca fetele intra mai mult seara si credeam k vom fi mai multe la rugaciune . Dar poate reusiti sa intrati si veti putea sa va rugati si voi pt Didi(Diana) la ora 22. Sau makr maine dimineata. Era bine daca stabileam o ora, cat mai devreme, sa ne rugam cat mai multe sa ne auda DD cat mai repede si sa aiba embrionasii Didisor si sa reusasca FIVul

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui SimonaS81

Didi am ratat ora 22 la care s-au rugat fetele pt tine dar iti promit ca in rugaciunea mea de noapte am sa ma rog si pt tine.Nu am cuvinte....Sa va ajute Dumnezeu si sa va intareasca....sa fiti puternici si sa va iubit si de acum incolo la fel de mult.

"My only love sprung from my only hate! Too early seen unknown, and known too late! Prodigious birth of love it is to me, That I must love a loathed enemy."The tragedy of Romeo and Juliet

Simo nu ai ratat rugaciunea. La noi peste aproximativ 30 min este ora 22

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

AlinaBu felicitari bebe frumos, la termen si sanatos.
Klauditza felicitari, bebe frumos, sanatos si la termen.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ankcta

Citat:
citat din mesajul lui SimonaS81

Simo nu ai ratat rugaciunea. La noi peste aproximativ 30 min este ora 22

Ancuta , in curand

Scuza-ma Ancuta....am calculat gresit diferenta de fus orar....Normal ca am sa ma rog pt Didi.

Mergi la inceput

Simo ce mai faci? Mi-a fost dor de tine, si de Lorena imi este dor

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ankcta

Simo ce mai faci? Mi-a fost dor de tine, si de Lorena imi este dor

Ancuta , in curand

Eu sunt bine....in principiu vreau sa-mi schimb locul de munca ca nu stiu cat mai rezist aici, apoi incercam sa-i facem actele Lorenei.Ii este greu si ei dar noi incercam sa fim alaturi de ea si sper sa simta asta.Nu putem sa inlocuim sotul dar ca prieteni suntem alaturi de ea.Este ciudat....pana sa vina Lori la Londra nu am vazut-o decat in poze dar cum ne-am intalnit am vorbit de parca ne stiam de-o viata.Avem destul de multe lucruri in comun ca de ex ne-am casatorit in aceeasi zi, luna si an, iar pe sotii nostri ii cheama la fel Florin numai ca sotul Lorenei mai are un nume Mihai.Si cand m-am intalnit cu Miha am simtit acelasi lucru ....vorbim de parca de cunoastem de-o viata.Este foarte frumos sa legi prietenii asa de puternic pozitive.
Tu cum te mai simti Ancuta?Nu te mai simt atat de optimista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

fetele...am revenit.mai sunteti?

ASPIRANTA LA BEBE

Mergi la inceput