Aspirante optimiste > Doamne Ajut-o pe Didi!
Raspunsuri - Pagina 11
walkiria spune:
Ankuta
si eu spun acelasi lucru, lasa mama Ac-urile ca nu sunt bune deloc...spune-i la sot ca daca nu isi pune prez nu mai vede nimik
...sunt sigura ca nu sa reziste.
Lore
, Sara
,Gaby
,Paula
Loreeee, daca te mai vezi cu Mihahegarty ia si bea apa dupa ea
...se spuneca daca bei dupa o gravi ramai si tu curand![]()
In asteptarea celei mai mari minuni din viata noastra!
www.fertilityfriend.com/home/30678b" target="_blank">Grafic
lorena_86 spune:
walkiria 
pai la mihahegarty stau acum
e asa o draguta
si a inceput sa i se vada burtica.....asa frumos
dar ea se simte putin rau si o streseaza sefa ei tare
oricum va pupa pe toate

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lorena_86 spune:
fetelor....care o sunati pe didi sa vedeti ce face?
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
Katy82 spune:
Lorena posibil sa ai dreptate in legatura cu aspirina, eu doar auzisem de la cineva ca nu ar fi buna in sarcina, nu m-am documentat suficient. Cu siguranta din experienta asta vei avea de castigat, e bine ca ai facut ce ai simtit, ai fi regretat apoi si te-i fi gandit tot timpul "cum ar fi fost daca..." . Cu siguranta vei lua o hotarare inteleapta.
http://lt2f.lilypie.com/p1XGp2.png
sa primesc cel mai frumos martisor 
lorena_86 spune:
katy
si mie farmacista mi-a zis ca nu este recomandata in sarcina dar dr uscatescu mi-a dat-o ..... asa ca ce sa mai zis
la ce balaur am in sange sigur ii face mai mult rau decat aspirina....care o iau ca si anticoagulant
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
didi32 spune:
Dragele mele nu am cuvinte! Nu am plans cand am aflat vestile de ieri, dar am plans acum cand am vazut ce-ati facut pt mine. Nu-mi vine sa cred, nu ma asteptam si sunt coplesita de mobilizarea asta!
Vestile sunt mai bune, avem 4 embrioni, dar nu stim de ce calitate sunt. Ne ducem maine la 11 la spital, la 11.30 suntem programati pt embriotransfer. Ma gandesc ca daca ne-au programat macar 1 e bun sa fie transferat. E incredibil, sunt convinsa ca rugaciunile voastre au facut aceasta minune si va multumesc din suflet. Tare-as vrea sa pot face acelasi lucru pt voi, pt fiecare din voi!
Sunt convisa ca D-zeu ne va ajuta pe toate sa ne tinem comorile in brate!
Va multumesc din suflet inca o data, nu-mi gasesc cuvintele asa sunt de emotionata!
Va 

pe toate!
lorena_86 spune:
didisor, sa vezi ce fericiti veti fi.....chiar si cu un singur puiut
eu cred ca va fi totul bine
ne rugam pt asta
de maine te poti considera graviduta.....ca trebuie sa se prinda acolo la mami in burtica pt urmatoarele 9 luni

ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
Mihaelafalt spune:
Ankuta te rog asculta fetele si renunta la anticonceptionale ca o sa ai mari probleme cand le lasi si te hotarasti sa faci un bebe.Vorbesc din experienta te deregleaza hormonal, modifica ciclul si ovulatia, plus ingrasat si alte alea.
didi32 spune:
Multumesc fetelor, abia astept ziua de maine sa vedem ce ne spun doctorii. Doamne-ajuta!
Cosmi, cum a fost la HSG?
Gaby, ma bucur ca te simti mai bine, lasa ca trece raceala si va puneti pe treaba!
Paula, nu stiu ce sa-ti zic de tratament. Ai grija sa nu racesti, sa nu cumva sa te doara ovarele de la vreo raceala. Cand mai mergi la dr?
Pt fetele care au declarat Z1, o imbratisare calda din tot sufletul!