Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***303***
Raspunsuri - Pagina 24
Gianina34 spune:
am vazut-o pe ana
am vazut-o pe ana
si cu clapari, si cu pantofi, si cu basca, si cu plastilina si bucatareasa sefa
si in timpul operatiunii tuns si cu noua freza
unde sunt zulufii
pupacim gradinarica dulcica foc
si tu mami, ce mai faci? hai te rog la un raport scurt![]()
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si noua luni
Floric spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisigri Tufete, Maimutza mea e pudica, nu sta rascracarata sa ma uit eu in .... ei. |
DAsta e si problema lu MIha ca nu sta deloc. Abia au tinut-o cu chiu cu vai cand s-au dus la control. In rest...ce-i al ei e pus deoparte
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel

Gianina34 spune:
pisigri - nu stiu cum e cu indiciul cu ... bolta
cel mai bine e tot o parere avizata![]()
simplyana_m spune:
ALINA, pe mine m-au invatat in maternitate, ca atunci cand sunt prea plini pana si pentru pompa (aveam manuala), sa extrag lapticul cu o seringa (nu mai stiu de cat, de 10 ml sau mai mare) retezata inspre capatul cu ac, si pusa peste sfarc si un pic din areola. A functionat foarte bine.
http://www.lucamic.blogspot.com/
Pisik06 spune:
GIANINA, pai mai are zulufii, la spate e plina de ei, doar ca e tunsa in scari
. Asta e fost conditia, am zapacit-o pe coafeza sa nu ii taie zulufii, doar i-a scurtat un picut. Si s-au asezat mai bine acum, zici ca e intoarsa cu peria.
Eu sunt bine, atat cat pot fi dupa 3 zile de stat in casa non-stop cu ea, in disperarea de a gasi activitati pt 12 ore (alaltaieri a dormit 30 minute de pranz
). Astazi mergem la doctor, inca are nasul plin si efectiv nu stiu ce sa ii mai fac. Aspirat la greu, vibrocil, puf-uri, colargol...in fine, sper sa ne dea verde pt gradi.
Nu v-am povestit ce haioasa e Ana cum vorbeste. Bine, nu ne laudam nici pe departe cu bagajul altor copii (Mutzu, Ada, etc), cu legat cuvinte, facut propozitii. Noi suntem la stadiul de cuvinte repetate dupa ce aude la noi. Acum zice in prostie "muci" f f clar ca la cat ii scoatem din nas cred ca s-a plictisit saraca. Stie dansurile pe care le danseaza mami si tati, adica salsa (cu s de la sarpe, va dati seama cum suna, murim de ras), vas (tot cu s de la sarpe, asta e vals) si gago, adica tango. La ea orice cuvant cu s sau ci este pronuntat cu s de la sarpe, adica sai (= ceai), sasu (=ceasu), sasi (sase - asta e pronuntat cu primul s de la sarpe, apoi a cu caciula, apoi s normal), etc. Ta'su rade ca am facut-o cu un moldovean![]()
Mami de minune mica
Floric spune:
Simply, asta e si o metoda mai dureroasa. Cel putin asa mi s-a parut mie. Drept urmare, am preferat pompa electrica de la spital decat sa ma kilareasca asistentele cu seringa retezata.
Alina, daca pui comprese calde pe san. Si oricum pana nu isi face felul "furia laptelui" cam asta e. Bine ca bb suge si te ajuta si el.
Poze Raru
Poze noi
Gianina34 spune:
acum am admitat-o si pe eva mik
doamne ce de bucle
pupacim la greu
Floric spune:
Vai, Pisikule chiar va distrati cu ea. Mi-o si inchipui pronuntand 6.
Parca o vad in targul Ieshilor pe viitor, maritata pe acolo.
Poze Raru
Poze noi
denisamada spune:
Pupam Ana vorbareata si coafata! Abia astept sa ne vedem la gradi! 
Si Adela s-a plictisit de statul in casa... ea nu a fost bolnava, dar nu am scos-o eu din cauza gerului. Azi am iesit un pic si mare fericire a fost! 
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
simplyana_m spune:
Floric, pe mine nu ma kilerea nimeni, ma kileream singura
, si la ce dureri aveam per total, aia era o mangaiere. Acum Alina e acasa, sigur poate gasi si o metoda mai confortabila, dar eu am pomenit-o ca eficienta. Alina, sa ne zici cum ai rezolvat! Si sa ne arati o poza cu flacaul si printesa.
http://www.lucamic.blogspot.com/