Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***303***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Ilinca, eu nu stiu cum sa o votez pe Phiphi. Trebuie mai intai sa dau like la site-ul ala sau cum?

Ha ha ha, mai intai te intrebasem lucrul asta la subiectul cu Scarsdale. Ar fi fost funny sa astept si raspuns :))

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Exact: intai tre sa dati like la "bebeloo" si apoi intrati iar la poza lui Sophiphi si dati like la ea.
Si daca decideti sa puneti si voi poze in concurs, dati link sa va votez si eu:). Eu de cand cu concursul cu Manu (stiti voi care) mi-am promis sa nu mai intru veci in conursuri de-astea, dar acum nu m-am abtinut tema fiind...mov

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Aoleu, pisigri, cand iti mai creste un cap sa pui poze pe facebook, sa dam si noi cu "like"!!
Scuze, nu m-am putut abtine, desi recunosc ca e horror situatia!! Intr-o prima faza m-am enervat pe Motanu tau, cati-a copt-o, dar apoi mi-am dat seama cum e treaba de fapt

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Valeu, Pisicule, bine ca ai trecut cu bine peste patzanie. Zau ca nu era bine deloc...nici penur tine pe moment, nici pe viitor.

Gianina, abia astept pozele cu Micsu Ce frumos ca va anunta cand vine pozarul. LA cele se stat, cel putin in Braila, vine pozarul si pozeaza asa cum te prinde. Stiu de la nepotii mei ca au fel de fel de poze de 8 Martie, ba cu freza tuflita, ba cu bluza hartanita cum era in ziua aia la gradi, in fine...numa de poza NU. Dar apoi vine pozarul sa ia banu.

Multumim de sustinere.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

bine ca in Ro nu-i chiar ca afara, ca erai deja cu aia pe cap in 5 min si nu mai aveati cum drege busuiocul.

familia rororororo e in sfarsit bine, sanatoasa. ma rog, io mai trag inca de nas, dar cred ca-i o rinitita alergica(sigur e si nu mi-am luat tratamentu'). altfel, sunt stresata ca atata am umblat cu cerif de deces al lui socru'mio zilele astea ca nu mai stiu unde l-am pus, asa ca abia astept sa vina seara sa incep sa-l cat serios ca de l-oi fi aruncat din greseala, imi pun neamurile in cap pe vecie.

Chato- ce-i spui tu Biancai e ok, dar io taman o oferta "de nisa" mai bogata (gen culegerile alea) vroiam sa-i sugerez ca, din pacate, cultura in stare pura se vinde al naibi de greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Tufete, Dodo nu a mai dat pe la noi? Ce o fi cu ea, mereu ne lasa o bunatatea ceva

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Vai de ...capu meu, Ilinca, ori is eu antitalent total la Feisbucu asta, ori taaaare imbecila e modalitatea de votare....
Am reusit, in cele din urma

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Mai "rorororo" io cred ca daca eram afara, luam io amenda pentru dezinformare
Faza e ca ...toata lumea a gresit. Laboranta ca a lasat crocobaurul pe unde nu-i era locul, colegu ca dupa ce ca nu casca ochii mai si vine sa spuna ca a varsat X (parc-ar fi de pe strada si n-ar sti cu ce se maninca...), hazbandu ca nu s-a gindit la consecinte (desi el saracu s-a gindit la cele mai importante = sanatatea, nu la amenzi si circoteca)...Numa io-s nevinovata

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Buna tufete!
L-am dus pe Stefan la gradinita , a fost un fel de combunat cu .
E o gradi.particulara chiar la 200 m. de bloc, am vb.cu indivizii si mi-l primeste cate o ora pe zi,amu` le-am zis ca nu promit sa fiu clienta decat daca imi gasesc job altfel sorry. Le platesc cat sta copilu` cu ora ca nu pot profita ca nasimtita ...

So, s-a comporata frumos pana a inceput iar cu usile si ma vazuse pe mine pe hol, a inceput boceala, m-am dus iar inauntru , am plecat dar cand m-am intors la 45 min.era in alt loc de joaca, numai cu educatoarea, se juca foarte frumos, o veselie totala...Mi-au zis ca nu prea ii place la copii, el vrea sa colinde prin toate incaperile, cred ca astia mici il obosesc pt.ca ii iau jucariile din mana, plang etc... o sa-l mai duc si zilele urmatoare, of couse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Ca veni vorba de "otravuri"...Noi ne-am schimbat ferestrele, cand eram insarcinata si aia au fost cam neseriosi si au intins pelteaua si in loc sa vina in luna a 5-A de sarcina (cum era stab) au venit intr-a 8-a, cand io nu ma puteam misca ca sa ies pe afar cat munceau. Cum nu s-au prezentat cu hartiile oficiale ca silicoanele(spumele de lipit) lor nu-s periculoase pentru insarcinate si copii, asa cum imi promisese secretara, nu i-am lasat sa se apuce de treaba, pana nu m-am conivns io ca-s ok. Inchipuiti-va ca io stateam pravalita ca o balena pe o canapea cu 2 tuburi in mana si tot schimbam telefoane cu secretara si tantile de la centru "anti"otravuri si in fata mea, pe cealalta canapea stateau asezati cumintei 3 neni, care, banuiesc, ca injurau "nebuna" in gand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Pisigri, nu mi-as fi dorit sa fiu in situatia ta, cred ca ai albit un pic in cele 20 min.

Io cred ca a fost ceva in aer ieri, am avut o stare de tot kk, aseara Stefan a busit usa la sufragerie pana ia rupt balamaua de jos, s-a lasat in restul si a cedat si cea de la mijoc... va dati seama ca m-au apucat niste nervi incat l-am scuturat serios, cand sa scot usa din balamale, tragea si el de usa , din cauza nervilor nu mi-a trecut prin cap sa-l duc in alta camera pt.cateva minute si iar l-am hutuchit, a cazut chiar cand eram cu usa in brate si l-am impins cu piciorul... of, fetelor, dupa ce ne-am linistit amandoi, m-am pus pe un bocit de sarea camasa de pe mine, m-am simtit vinovata ca l-am lovit, cand l-am culcat am plans intr-una ... am impresia sa nu mai fac fata situatie, ca poate nu stiu sa-l educ, poate nu am suficienta rabdare sau nu stiu sa aplic tehnica care am citito prin carti. Este si un copil foarte activ atat in casa dar mai ales afara, in loc sa ma relaxez afara eu trebuie sa alerg dupa el peste tot ... imi trebuie si mie putin liber, ma simt intchisa ... mi-a prins bine ora aceea singura cat l-am dus la gradi...

Na, ca m-am plans si io, poate ma descarc de suparare...

Mergi la inceput