Mamici si Gravidute Italia 92 Ingerasul Gabriele!
Raspunsuri - Pagina 20
kemsy spune:
Am revenit...dar nu mai am de zis nimic...
danangie, ce greu trebuie sa-ti fie...Off!Mai ai 13 zile si vine bb si scapi de durerea de spate. Forza!!
Sunt in pana de idei...Cine vine la vorba?![]()

nafi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kemsy Am revenit...dar nu mai am de zis nimic... ![]() danangie, ce greu trebuie sa-ti fie...Off!Mai ai 13 zile si vine bb si scapi de durerea de spate. Forza!! ![]() Sunt in pana de idei...Cine vine la vorba? ![]() Gianina, mamica fericita a unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009) |
Kemsy
vin eu la o vorba dar nu mai mult! ca sunt sfarsita de oboseala. a fost o zi lunga cu un ricky marait si am mai si facut-o pe calutzul de nush cate ori
asa ca acum, am bagat la "ghiozdan" o pizza de smarket (de obicei eu ma feresc de mancaruri congelate , gata preparate dar acum le am in frigider ptr urgente!) , l-am calmat de vreo 2 ori pe Ricky care se tot trezeste urland ca apucatul
( trage 2 basinele si se calmeazaNo..da va zic sigur de pe acuma..eu alt copchil nu mai fac! ne ne...unu imi ajunge! si cand de-o sa imi treaca prin cap vreodata sa fac altrul..o sa revin sa citesc mesajele de pe DC ca sa-mi aduc bine aminte toata oboseala asta si disperarea pe care o simti cand esti cu bateriile goale si cu nimeni sa-ti dea o mana de ajutor!
nafi spune:
Ok...acuma ca am terminat cu lamentelele
...
Kemsy
ma bucur ca ti-a placut casa. mobilele nu stiu cand vor veni ca nu mai avem bani de ele. ne-am intins mai mult decat ne era plapuma cu pretul la casa (initial planul era una de maxim 190.000) si asa am ramas fara bani de mobile. si cum la sfarsit de luna nu mai ramane mare lucru din salariul lui marito...asteptam vremuri mai bune. avem ce e de baza...si ca sa-i raspund Alexandrei de vin hotii cred ca ne mai lasa si niste bani pe masa ca li se va face mila sa vada ditai casa goala. chiar nu au ce fura! si ca sa nu imi rupa usile sau geamurile ...au intrarea libera , le fac si o cafea de vor ca tot sunt zile in care nu am cu cine vorbi in afara de Ricky
Sotul nu e in Alitalia, e intr-o companie mai mica ce face parte din grupul Lufthansa. El pana acum 2 ani era pe cargo, pe avioane din alea maari...Si avea salariu dublu fata de acum caci era si riscul mai mare ca zbura prin Africa si tari cu razboie civile de stateau doar in hotel care era incojurat cu sarma ghimpata si oameni inarmati!
Acum ca e nou in compania asta are si salariul mai zbarlit...Dar nu ma plang caci slava domnului avem o viata decenta si din cand in cand ne mai permitem si cate o mica extravaganta (asta cel putin pana sa luam casa..acum si cu mutuo e mai greu). dar sa speram ca atunci cand voi incepe eu sa lucrez , situatia se va imbunatati simtitor!
kemsy spune:
laura_luiza, frumoasa burtica ta!!!
Si tu o slabatura!
roxali, albumul facut de tine e vizibil oricui. Nu vrei sa-l treci la privat?
Gianina, mamica unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)
kemsy spune:
nafi, ce imi place de tine ca esti pozitiva mereu ![]()
![]()
Lasa-l saracu' Ricky, e de la dinti urlatul...basinelele sunt bonus ![]()
![]()
Usor usor o sa va mobilati si casa...PANA ATUNCI AI TIMP SA STUDIEZI BINE PIATA ![]()
Hai, te pup si somn usor!![]()
nafi spune:
Laura_luiza - f frumoasa burtica , ti-am admirat-o si eu
Hai ca mai e putin! 
Berarpiri pe care o pup
are dreptate ca ar trebui sa incerci ceva tertipuri poate poate iese bebe singurel! eu am incercat faza cu sexul de l-am cocosat pe sot
( n-avea tupeu sa zica nu ca eu sunt din aia care... daca trec 24 de ore fara actiune ma duc la barbati!
) dar nu a functionat. am incercat si mancarea picanta dar cred ca nu era suficient de picanta...pe urma am urcat la scari de mi-au iesit ochii ca la melci dar ..iar nimic...Pana la urma m-am plimbat vreo 2 ore cu burta pana la genunchi si in sfaaarsit..la 40 + 6 s-a hotarat musiu sa vina.
Travaliu de 3 ore, dureros dar se uita. 
Asta cu indusul..am citit si eu ca doare mai tare caci sunt contractiile mai puternice dar acum nu trebuie sa generalizam...sunt cazuri si cazuri si tu trebuie sa fii pozitiva si sa te gandesti ca , cazul tau va fi unul fericit fara dureri peste normal si fara travaliu de nush cate ore.
Bafta multa si nastere usoara!
Danangie - offf draga de tine, ce rau e mai sa fii singur fara ajutor si cu 2 copii plus unul pe drum!
Cand o veni si Marco(parca asa ai decis nu?! scuza-ma daca cresesc)..sa te tii atunci nebunie! sa te tina Dzeu tare si sa te refaci repede dupa nastere! 
nu stiu ce mai voiam sa zic...Slimatei, Abrambu, Yoanag, Roxali, Daviduca ( vazut Davide cel smecheras! frumoasa petrecere de compleanno!) va pup si chiar daca nu aveti chef de scris mereu e normal...chiar si eu am fazele mele...asa ca ne intelegem reciproc
le pup si pe celelalte fete nementionate mai sus
si va doresc un weekend f placut si relaxant.
Noapte buna
nafi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kemsy nafi, ce imi place de tine ca esti pozitiva mereu Lasa-l saracu' Ricky, e de la dinti urlatul...basinelele sunt bonus Usor usor o sa va mobilati si casa...PANA ATUNCI AI TIMP SA STUDIEZI BINE PIATA Hai, te pup si somn usor! Gianina, mamica unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face! |
Hai ca m-ai facut sa rad cu bonusul!
Ah..ca mi-am adus aminte cu criteriile ptr asilo..astea variaza am impresia de la comune la comune. da un search pe orasul unde esti si vezi ca trebuie sa apara ceva. dar nu stiu acum daca sunt numai pt asilo nido sau si ptr scuola materna..sau cum le mai zice. mai bine nu te ametesc eu cu criteriile de aici caci poate nu sunt valabile in cazul tau.
480 euro part time e muult nene!! da ce le face? ii pregateste sa mearga pe luna sau ce?! nebuni si astia! cum sa mai faci copii in conditiile astea?!

Gata , fug la pat acuma!

kemsy spune:
nafi, m-ai incurcat, danangie era cu asilo si criteriile.![]()
Da mai, la banii aia ar trebui sa-i invete 3 limbi straine si sa inoate ![]()
![]()
Din pacate astea sunt preturile aici, la privat
, ca de stat in comuna mea nu s-a inventat inca 
monica2008 spune:
seara fetele
am vazut si eu pozele
NAFI veveriztul sa facut un frumos si are niste ochii
,ai sa ai multe nurori
.casa e super misto sa dea DUMNEZEU sa va iasa toate planurile
PETRO tu arati super bine...si cred ca ai tot dreptul sa ai niste cearcane si fata putin trista

STEF ce par lungg aveai asa il aveam eu in clòasa a 8 a
.uite tocmai de asta mi_e frica si mie cu asilo...ca vse nimeresc niste cretine de educatoare si cum DENIS nu vb italiana in loc sa_l ajutre sa se integreze il fac sa se simta singur
...te inteleg perfect...cat despre STEFANIA saracuta cred si eu ca nu mai vrea acolo daca toti o cearta..ufffa e greu tare.
ce bucuroasa era ea la cursurile de innot![]()
LAURA tu arati beton.eu am nascut la 40 si 3 zile am ajuns la spital cu dilatatie 3cm si contractii din 5 in 5 minute si am stat asa de marti seara pana miercuri dimineata,cand vaznd ca mi sa_au oprit contractiile si dilatatia mi_au facut o injectie de dilatare ceva nu stiu exact cert e ca in 3 minute jur dar nu mai mult m_au luat niste contractii de simteam ca mor dar am avut noroc ca in 20 de minute am si nascut
da pe dilatatie 8cm dar asta e nu mai aveam cum sa astept...eu stiu ca toate gravidele stau monitorizate la aparatele alea..eu cel putin de dimineata de la 7 pana la 12.20 cand am nascut am stat numai cu elasticele alea pe burta
...
oricum iti urez si eu nastere usoara si sa dea DUMNEZEU sa fie bine bebe

DANA offf ....nu stiu nicvi ce sa_ti mai spun dar cred ca ai nevoie de cineva sa te ajute ca singura e fff greu.macar bine ca a reusit ALIN sa adoarma baieti singur..cu tusea cum e a trecut?

ANDREEA tu cum esti?mai ai febra?
KEMSY ma bucur ca ti_a placut asilo sper sa_i placa si lui LORIS si sa se integreze repede...eu numai cat ma gandesc am inima cat un purice si imi vine sa
parca sunt asa de mici,mai ales ca sunt invatati numai cu noi
..dar speram sa semene toti cu DAVIDE si sa le placa ![]()
de alaltaieri am o stare super naspa... nu stiu de ce ca nu m_a suparat nimeni ...buuu or fii "musafirii"asti care tocmai mi_au venit de vina cred
,dar gata incep sa_mi revin.azi am stat numai pe afar a fost super...DENIS sa jucat si a alergat toata ziua,am fost pe plaja sa jucat in nisip dar nu am stat mult ca era un pic de vant si am mai patito noi o data ca am facut rosu in gat ...am inteles ca e cald si maine ...
gata ca sunt varzza ma pun ,a somnn
pup pe toate noapte buna

mamiciitalia spune:
v-am facut cap nou 93sa continuati sa va desfasurati... si sa serviti pe maine dim
-ua
la ora asta abia imi tin genele deschise,da' ma tien fii'mea treaza
e plina de extaz...
maine sper sa vin si eu in forta la chiachere..
asta vroiam sa va spun ca am pus vreo 3 pozici cu innotatoarea, maine poate reusesc sa pun mai multe.
va pup
si va doresc o seara placuta !
edit ca uitasem sa pun linkul