Mutare subiect
Am deschis un subiect despre aparat dentar copil, pe care l-ati mutat undeva unde nu se poate deschide.
Chiar ma intereseaza subiectul.
Raspunsuri
Laura25 spune:
Incearca acum. A fost o mica problema tehnica, dar cred ca s-a rezolvat. Eu am putut deschide subiectul tau.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
madyrizi spune:
eu am deschis un subiect la "sunt in panica" si mi-a fost mutat foarte repede de acolo. in nici o jumatate de ora. cred ca nu a apucat sa-l vada multa lume. de ce? era un subiect care pentru mine era f. important, aveam nevoie urgenta de niste pareri. am trimis mesaj la admin dar nu s-a obosit sa-mi raspunda.
foarte ciudat.
scuze, sorinsonia, ca m-am bagat peste subiectul tau.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
marius spune:
Poate nu corespunde cerintelor acelei sectiuni. Pe de alta parte Admin nu se (prea)ocupa de raspunsuri de acest gen de aceea sunt moderatorii.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
madyrizi spune:
adica ce nu corespunde?
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=160506
eu eram destul de panicata si aveam nevoie de o parere avizata urgent.
deci...
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
marius spune:
Am citit - am vazut ca ai primit raspunsuri, pot sa te ajut cu ceva?
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
madyrizi spune:
multumesc, marius, e deja prea tarziu. am rezolvat intre timp. oricum, raspunsurile le-am primit dupa ce a fost mutat subiectul.
in fine, nu mai conteaza...
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM