Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

Fetele, voi cand incepeti sa opriti medicamentul pt colici? M ar tenta sa fac asta da mi e groaza sa nu reapara..

La ce varsta pot sa i dau p la botic cu putin suc de morcovi sau portocale?

Abramburica, bine ai venit in barlog

Doarme teroristul de 1 ora si am mancat ca oamenii, am mestecat mancarea!!! A fost minunat!

Ana, mami fericita de Matei (1.11.2010)

Mergi la inceput

unde spuneati ca e piata buna de flori? am uitat si tre sa cercetez aspectul saptamana asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Citat:
citat din mesajul lui geniusamb

Fetele, voi cand incepeti sa opriti medicamentul pt colici? M ar tenta sa fac asta da mi e groaza sa nu reapara..

La ce varsta pot sa i dau p la botic cu putin suc de morcovi sau portocale?

Uite aici o lista cu ce e permis pe luni. Depinde de fiecare cum le "combina": http://www.wholesomebabyfood.com/solids2.htm
Sucul de portocale e cam acid, dar vad ca sunt trecute nectarinele pe la 6-8 luni.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

@Abramburica, nu stiu cat te ajuta informatia asta, dar a mea la 2 luni jumate mananca aproximativ 9 biberoane de 90 cu lapte humana. Nu le goleste intotdeauna si nici nu e asta numarul fix in fiecare zi. Fiecare copil are ritmul lui. Bebele tau ia bine in greutate? Cat despre perioadele tensionate, cred ca orice copil le are, la maia merge bine leganatul in brate fara biberon pana se calmeaza si apoi incercat iar. De obicei tata o face "avioane" si ii trece si mananca bine.
Cred eu ca rezolvarea pt probleme de genul asta este sa te relaxezi tu, sa nu mai fii mereu concentrata pe cat ar trebui sa manance. Nu exista reguli. Fi calma si adapteaza-te tu copilului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacat spune:

Buna fetelor,
Sanatate si sa cresca mari toti bebeii si la multe lunite celor sarbatoriti azi.

abramburica2 bine ai venit. sa-ti traiasca ursuletul. Sune toate datele tale si una din fetele care se pricepe ti le va trece in listuta.

Of! Nu stiu cand voi avea si eu parte de mai multe ore de somn. Credeam ca manzul meu si-a reglat somnul, dar de 2 zile noaptea nu mai leaga 2 ore, iar ziua e dezastru, maxim 1 ora.
O fi vre-o reactie de la vaccin?
Si colac peste pupaza, iar nu mai am lapte . Asa ca plange si de foame. Nu cred ca va reusi sa ajunga la 6 kg pana la 3 luni, asa cum vrea pediatra, decat daca-i bag supliment.
Si sotul e foarte ocupat la munca si vine acasa dupa ora 21 si nu mai apuca sa ma ajute cu nimik, ca eu deja l-am imbaiat, dat papa si incercam sa dormim, nu ne mai arde de povesti.

Si cand citesc ce probleme au unele dintre voi cu picii, imi dau seama ca totusi sunt o fericita. beatrice75, amelia_ilie si toate mamicile cu bebei cu probleme , sa fie piticii sanatosi si sa treceti peste toate.

Si ma bate gandul de la 1 martie sa ma duc la munca . Nu stiu altfel cum ma voi descurca doar cu indemnizatia.

sugubina bine ca s-a putut repara si nu trebuie sa luati una noua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburica2 spune:

Uite datele lui bebe ak meu:Nicholas-Oliver, 3.400kg,52 cm,Apgar 8.bebe de abramburica2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacat spune:

Vasari mie lohiile mi-au trecut la 6 sapt. si prima menstruatie am avut-o la 8 sapt.

geniusamb, parca Cosbuc ii zice pietii de flori. E prin Rahova.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

ALEXA 1985 AM O RUGAMINTE: REDIMENSKIONEAZA SAU MAI STERGE DIN FOTO, AI MULTE POZE VCU DIMENSIUNI MARI, CA SA POATA SI ALTE FETE SA POSTEZE POZE am redimensionat din albumul tau cam jum fa tu restul

mami de Robert Petru

poze

Mergi la inceput

inacat dar s a mai intamplat sa se diminueze productia de lapte? eu m am confrunata cu aceeasi prb si la sfatul pediatrei i am dat completare. plangea efectiv de foame..

vasari, multumesc, am pus pagina respectiva la favorite

mie nici pana acum nu mi a venit armata rosie.. bine, nu ca i as duce dorul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburica2 spune:

Buna Rala!Bebele dupa ce i-am schimbat si lapticul dupa 3 zile de lapte nou luase doar 15 grame.Acum cantareste 6185 grame si astept sa vad ca va lua sapt asta.

Mergi la inceput