Fluturasi de mart-april2011 (138) BRAVO alina.n!!!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

gata, m am intors de la eco super happy am un bebe sanatos, lung si durduliu :) are 1700 fix, lungime de femur 6.28 (coresp, 32 sapt si 4 zile), nu are cordonul in jurul gatului si e cu capul in jos pregatit de nastere sunt foarte foarte fericita...atata tot ca dpn acum e 1 aprilie

Luca, AMR 10 saptamani pana sa te tin in brate :)

sa-ti traiasca , bv!
stai linistita ca dpn nu e batut in cuie se mai schimba pana atunci...uite la alina!

mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 31+cu dodoloatza frumoasa

AMR 7 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Bravo bebe de Scrish!!

Sa cresti in continuare mare ca si pana acum...

Si eu zic ca este relativa faza cu DPN-ul..stai calma mami....si daca este sa fie pe 01..oricum nu conteaza

28+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Alina.N, bravo, - nu-mi vine sa cred, nici n-am mai citit din urma, la asa o veste! Sa fiti sanatosi si sa creasca mare si norocos!!!

Scrish, bravo pentru eco, suna excelent! Culmea e ca si eu sunt ingrijorata ca DPN ar fi cam pe 1 aprilie si parca n-as vrea... Dar important e sa fie sanatos tun, si in rest, cum vrea Doamne Doamne!

Am o intrebare caraghioasa , si nu stiu daca ati patit si voi: de vreo cateva zile, dar nu permanent, mai ales dimineata cand stau mult in picioare, am o scurgere destul de abundenta, alba, sau alb-crem. Nu am niciun alt simptom, si practic o vad pe pantyliner. Evident ca nu e "apa chioara" si nici nu curge suvoaie (practic nu depaseste liner-ul si nu se uda nimic altceva), dar dat fiind ca nu am nici cea mai mica idee cum ar arata daca prin vreo fisura de membrane s-ar scurge lichid amniotic, ma intreb daca e cazul sa-mi fac griji. Voi ati avut, sau aveti asa ceva? Voi vorbi si cu ginecoloaga. Oricum bebele e tare activ, deci nu pare nemultumit de nimic

Acum ma apuc sa citesc.
Aaa, si AMR 8 zile de munca!!!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s31 cu un dragalas

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisucmic

Alina.N, bravo, - nu-mi vine sa cred, nici n-am mai citit din urma, la asa o veste! Sa fiti sanatosi si sa creasca mare si norocos!!!

Scrish, bravo pentru eco, suna excelent! Culmea e ca si eu sunt ingrijorata ca DPN ar fi cam pe 1 aprilie si parca n-as vrea... Dar important e sa fie sanatos tun, si in rest, cum vrea Doamne Doamne!

Am o intrebare caraghioasa , si nu stiu daca ati patit si voi: de vreo cateva zile, dar nu permanent, mai ales dimineata cand stau mult in picioare, am o scurgere destul de abundenta, alba, sau alb-crem. Nu am niciun alt simptom, si practic o vad pe pantyliner. Evident ca nu e "apa chioara" si nici nu curge suvoaie (practic nu depaseste liner-ul si nu se uda nimic altceva), dar dat fiind ca nu am nici cea mai mica idee cum ar arata daca prin vreo fisura de membrane s-ar scurge lichid amniotic, ma intreb daca e cazul sa-mi fac griji. Voi ati avut, sau aveti asa ceva? Voi vorbi si cu ginecoloaga. Oricum bebele e tare activ, deci nu pare nemultumit de nimic

Acum ma apuc sa citesc.
Aaa, si AMR 8 zile de munca!!!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s31 cu un dragalas

cred ca e doar leucoree si eu am tot asa si se inchide spre galbui daca nu apuc sa ma schimb...

AMR 7 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Wooooow!
Bebe Alex, ce surpriza ne-ai facut!!! Sa fii sanatos!
Alina, refacere rapida, laptic mult si bun! Felicitari!

Acum am ajuns si eu dupa ce am umblat dupa un concediu. Si maine ma duc la analize... iar stau pe drumuri.
M-a enervat dr de familie. A vazut pe biletul de la ginecolog ca placenta este tot joasa si a inceput sa tipa la mine: ca de ce nu ma internez, ca e foarte grav, ca daca m-apuca acasa, ea nu stie ce o sa fac... A incheiat prin a-mi spune sa-i cer dr sa ma interneze . Imi scrisese ginecologul niste analize de facut si i-am zis ei sa mi le dea compensate. M-a intrebat de ce mi-a dat uree si creatinina . Pai eu de unde sa stiu? iar ea ce treaba are? Plus ca n-a vrut sa-mi dea prenatal ca n-am avut de la ginecolog hartie pe care sa scrie: "se recomanda prenatal inepand cu data de". Iar ginecologul e in concediu, asa ca imi iau tot risc maternal.
In fine... am ajuns acasa, am mancat si m-am linistit. Mai nasol e ca maine ma duc iar la ea...

in luna a 7-a cu minune de sanatos si vesel!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina06st

Wooooow!
Bebe Alex, ce surpriza ne-ai facut!!! Sa fii sanatos!
Alina, refacere rapida, laptic mult si bun! Felicitari!

Acum am ajuns si eu dupa ce am umblat dupa un concediu. Si maine ma duc la analize... iar stau pe drumuri.
M-a enervat dr de familie. A vazut pe biletul de la ginecolog ca placenta este tot joasa si a inceput sa tipa la mine: ca de ce nu ma internez, ca e foarte grav, ca daca m-apuca acasa, ea nu stie ce o sa fac... A incheiat prin a-mi spune sa-i cer dr sa ma interneze . Imi scrisese ginecologul niste analize de facut si i-am zis ei sa mi le dea compensate. M-a intrebat de ce mi-a dat uree si creatinina . Pai eu de unde sa stiu? iar ea ce treaba are? Plus ca n-a vrut sa-mi dea prenatal ca n-am avut de la ginecolog hartie pe care sa scrie: "se recomanda prenatal inepand cu data de". Iar ginecologul e in concediu, asa ca imi iau tot risc maternal.
In fine... am ajuns acasa, am mancat si m-am linistit. Mai nasol e ca maine ma duc iar la ea...

in luna a 7-a cu minune de sanatos si vesel!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

ia niste magneziu inainte ca sa nu te mai enerveze

AMR 7 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Alina06..asa sunt medicii de familie..am inteles ca nu vor sa dea prenatal fara recomandare medicala decat de la 7,5 luni.

Eu am luat o hartiuta de la ginecolog..dar nu este formularul standard de recomandare medicala...asa ca ma astept sa am si eu probleme...Si ma duc vineri la magicul meu medic de familie...Sigur vom avea discutii...

Dar medicul tau de la ce data ti-ar da prenatal daca nu ai recomandare??

28+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

nu stiu care e explicatia, dar mie imi face la spital uree si creatinina , asa ca o fi vreun motiv, ea ar tb sa stie...

AMR 7 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SSABrya spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

Citat:
citat din mesajul lui SSABrya

Nu din cauza colului mi-a spus ca e posibil sa nasc mai devreme, asta a fost ultima cauza.
Din cauza contractiilor foarte dese si dureroase plus hematoamele mele.
Sa vad cum imi ies rezultatele la analize.
Si iau printre altele 4 no spa pe zi si tot degeaba.
Am contractii la 5-10 min. Dar sper sa imi treaca totusi. Si mai nasol ca sambat a sunt nasa de botez va trebui sa stau aks?
sa vad cum ma simt pana atunci, poate se linisteste burtik.

Si da am programare la nastere pe 02.04.2011, cezariana, Universitar, dr. Adina Lungu.

dik maine schimb semnatura si AMR-ul din nou

Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire 29+ , adica Ayanna

AMR 10 SAPTAMANI

tu ce crezi?
ca poti sa stai in biserica in picioare 40 min, cu copilul sau lumanarea in brate, si cateva ore pe scaun la restaurant?

AMR 7 saptamani
69/11

Asta sigur nu, ma gandeam sa ma duc la biserica, dar il va tine sotul in brate si lmanarea gasim noi pe cineva sa o tina. Eu sa fiu pe acolo, dar pe margine , pe un scaun.
iar seara la restaurant sa fac si eu prezenta o ora, tot pe scaun, si acasa.
Asta doar in cazul in care ma simt mai bine pana atunci, deocamdata stau lipita de pat.

Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire 29+ , adica Ayanna

AMR 10 SAPTAMANI

Mergi la inceput

asa mai vi de acasa...
Doamne ajuta!

AMR 7 saptamani
69/11

Mergi la inceput