Duminica suntem invitati la aniversarea unui anisor a fetitei unor prieteni . Si sunt in pana de idei , ce cadou sa iau unui bebelus ?
Poate ma ajutati cu ceva idei , va rog !
Copilasii mei au primit multe cadouri cand au implinit un anisor, dar cel mai mult s-au jucat cu: Surpriza formelor de biscuiti de la Fisher Price si cu un avion Disney (din acela pe care se urca si impingi cu picioarele - este ideal ca inaltime pentru varsta lor, in plus are multe butoane, muzica etc).
O jucarie de impins, care include mai multe activitati cred ca este cea mai potrivita pentru 1 an.
Ceva de genul acesta:
http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2341&e=detail&pcat=littlesuperstar&pid=47336
Noi nu am dat cadou inca dar am primit la varsta de 1 an un cadou SUPER: o mica masuta cu 2 scaunele...frumos lucrate, cu spatar sub forma de fluturas ...fetita mea e asa incantata de acest cadou...La inceput i-am lasat doar masuta si se juca acolo in picioare si pe la 1an si 2 luni i-am pus un scaunel si a invatat incet incet sa se aseze pe el si sa stea cuminte cand papa ceva sau se joaca. Cred ca o sa o ajute mult cand va fi la gradinita...
Din cadourile primite de fiica-mea la aceasta varsta cele care au atras-o cel mai mult au fost calutul-balansoar si cortul cu bile.