LMA Licurici de Ianuarie-Februarie 2009 (136)
Raspunsuri - Pagina 6
crisspy spune:
'Neata,

THEA 

Arriel sa-ti traiasca fata si sa fie sanatoasa. Petrecere frumoasa azi.
Oana felicitari pentru job
. Asteptam pozici cu Luca.
Dark bafta in prima zi
.
Ledi 
Eu am racit...taman acuma cand ma duc la Razvi 
. Bag Oscillococcinum si lamai la greu sa treaca pana maine seara.
gascha
Crisspy,
fericita de
Razvi si
9 sapt
crisspy spune:
Ce ceaiuri am voie sa beau in timpul sarcinii? Stiu, e o intrebare prosteasca, dar eu nu prea beau ceai de obicei asa ca sunt total pe dinafara cu astea ![]()
Crisspy,
fericita de
Razvi si
9 sapt
ada_coman spune:
Multa bafta Dark! 
Crisspy poti bea ce ceai iti place, doar cele care contin cafeina cred ca nu sunt bune. Insa un ceai de menta, fructe cred ca ti-ar face bine. Si tot tot cu ceaiuri dam cu miere si lamaie. Multa sanatate! 
Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
CADIA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Carmen_Marieta Fetele care aveti prichindeii cu diferenta de varsta de 2 ani, povestiti-mi si mie cum a fost la inceput...spre ex cum ii scoteati afara? La mine Stefan merge o bucata de drum pe jos dar apoi vrea in brate.. cum il iau si sa imping carutul? daca scot fata in ham, si pe el de manuta cum il mai iau in brate daca vrea? off . Asta e una din probleme... La baie ii fac intai lui Stefan si apoi fetitei... ca sa-i dau sa pape dupa... Stefan tine singur sticla de lapte.. |
Cu iesitul afara nu-ti pot da ponturi pentru ca noi iesim pe terasa din jurul casei cu toatele sau iese cineva(bunica, matusa)cu Clara la plimbare pe ulite.
In privinta baii, de cele mai multe ori Adi ii face baie Clarei si eu Elizei.Mergem in paralel.
CADIA spune:
| citat din mesajul lui flowerbee Carmen, eu am avut si un carucior Primii Pasi sport pe care l-am folosit in casa. Nu am fost multumita de el, mergea destul de greu. Insa am fost fff multumita de Chicco Trio Enjoy Evolution. Daca as mai avea un copil, tot un astfel de carucior as cumpara. |
SUBSCRIU
anna-mama spune:
La multi ani, Thea! Sa cresti mare si sanatoasa, papusa frumoasa! 
[b]La multi ani, Arianna Timea, Luca si Alexandra! Sa cresteti mari si sanatosi! 
Cu intarziere, La multi ani, Pyc! Multa sanatate si putere in tot ceea ce faci, sa ai parte numai de bucurii! 
de steluta norocoasa (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
CADIA spune:
| citat din mesajul lui crisspy Ce ceaiuri am voie sa beau in timpul sarcinii? Stiu, e o intrebare prosteasca, dar eu nu prea beau ceai de obicei asa ca sunt total pe dinafara cu astea Crisspy, fericita de Razvi si 9 sapt |
Crisspy, cauta si pe net ca eu gasisem la un moment dat ce fel de ceaiuri sunt permise sau nu in sarcina.

In legatura cu constipatia,ai incercat a-i dai prune, sau miere dimineatza, sau ceva mai mult unt dimineatza?