LMA Licurici de Ianuarie-Februarie 2009 (136)
Raspunsuri - Pagina 21
ada_coman spune:
Buna dimineata! 
David 
Tudor 
Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi! 

Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
www.facebook.com/home.php#!/Lumea.mamicilor" target="_blank"> Am reusit! Iasul a castigat!
Leditia spune:
Tudor
Dana,sa-ti traiasca feciorul,sa fie sanatos,fericit,norocos si iubit.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
DarkBendis spune:

LA MULTI ANI, David!! 

LA MULTI ANI, Tudor!! 

Anculet, Daiopri, ma bucur ca sunteti bine iar licuricii vostri sunt sanatosi si veseli 

Azi eu si Mister suntem singuri acasa - tati face overtime la servici (programul pe care il predau ei devine activ in cateva saptamani si au mult de lucru). Deci... leneveala cat cuprinde ca nu-i deloc frumos afara. Si trenulete, camioane iar daca am noroc doar o tura de vizionat "Cars". Suntem tare incantati ca pana mai ieri , cand il inntrebai cum il cheama spunea hotarat "Bebe!" De ieri e "Lacan" ![]()

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
lisssa_ana spune:
am si eu o intrebare.
Ana tuseste dimineata,in fiecare dimineata 2-3 minute. NU are nimic in timpul zilei,nu muci/febra sau mai stiu eu ce.
Tusea asta
ne-a ramas de la Carciun

,cad am fost la medic a verificat-o,nici macar rosu in gat nu are,pur si simplu nu vrea sa ii treaca.
E normal??? Joi iar mergem la medic,sa vedem ce ne zice,dar chiar ma ingrijorez. Au trecut 5 sa[ptamani,are dimineati mai bune si dimineati mai proaste. In timpul zilei nu tusete deloc deloc.
Mama de Ana si
18+
Arriel spune:
Tudor! 
Anculet ma bucur ca sunteti bine, te mai asteptam cu vesti despre Alexandra si poate ne pui si poze.
lissa nu stiu ce sa-ti spun despre tusea Anei, la noi tusea a fost legata intotdeauna de muci
Si noi tot cu leneveala...Cu sanatatea stam mai bine, mai sunt ceva muci si tuse, dar starea generala e mult mai buna. Am reusit si eu sa masor buburuza astazi, are in jur de 89 cm si 14 kg. La doi ani ne laudam cu tantrumuri si nervi cat cuprinde, o incapatanare de fier si o mare pasiune pentru cantec si dans. Problema e ca nu-i place sa danseze singura si vrand-nevrand, cine sta cu ea, eu, tati, buni, trebuie sa presteze program artistic :)
Cam atat, ma duc sa-mi ajut sotul la o tarta cu mere.
Leditia spune:
Lisa nu stiu ce sa-ti zic..posibil sa fi ramas niste reziduri si sa nu-i fi trecut de tot.Noaptea de obicei se aduna secretii,iar dimineata e normal sa tuseasca,sa-si elibereze caile respiratorii.
Nah,la noi tusea a devenit asa de comuna,incat aia de dimineata nu ma mai ingrijoreaza.Si David tuseste in fiecare dim,dar nah is alte probleme.
Eu cred ca totusi mai sunt reziduri si va trece,daca tu nu esti linistita ,mergi totusi la dr.
Sanatate multa.

POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
Aalina spune:
La multi ani David
La multi ani Tudor. Imi amintesc cat te-a dorit mama ta. La fel cum imi amintesc cat mi-am dorit eu al doilea copil. Si cum imi amintesc cat mi-a placut numele Tudor. Dana iti doresc tot binele din lume alaturi de copii tai. Ai de la mine o imbratisare stransa si un gand bun!
bpaula spune:
La multi ani David!!!!
La multi ani Tudor!
Sa fiti fericiti si sanatosi.
Lissa nu stiu ce sa zic de tuse ca nu ma pricep.
Dark sper ca a fost o zi minunata astazi alaturi de puiul tau.
Noi am cam lenevit, tusim in cor toata familia, care mai de care mai tare. Cel mai bine e insa ca am scapat de febra mare la Marius.
Daiopri spune:
multumim mult de urari.
Aalina, asa e, chiar asta vorbeam aseara cu sotul, cum, drept sa zic, imi pierdusem speranta ca mai vine si nr 2. Si acuma nu mai am urechi![]()
David LMA!!
Va multumim mult de urari si dorim si noi la toti licuricii nostri dragi ceea ce ne dorim si noua, sanatate, sanatate, sanatate.
Nu ne sarbatorim cu fest, ca avem numai zile de nastere luna asta, asa ca ne dam la fund:)) Avem tortul gata si ne pregatim de cantat dupa ce se trezeste seful. I-am luat cadou puzzle de lemn cu alfabet (ca avea cu numere si ii placea tare), carte cu Elmo cu mersul la baie (ha, ha, ha, ce e aia?) si ceva hainute de vara ca deja au aparut si nu m-am putut abtine cand le vad colorate asa.
Cu mult drag de la noi