LMA Licurici de Ianuarie-Februarie 2009 (136)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

La multi ani Vladut!

Marius e mai bine, adica temperatura e mai mica acum. Azi noapte pana la 4 tot peste 39 a avut. De dimineata a mai scazut la 38. Am mers astazi si la medic, se pare ca e gatul inflamat destul de tare dar nu are puroi si e inflamata si urechea stanga.

De dimineata deja ma prinsese si pe mine raceala, asa ca astazi si maine stau cu el in concediu medical sa ne tratam amandoi.
Va multumesc de grija
A venit mobila mai sunt mici chestii care sa vina, gen o noptiera, un dulap la o baie dar in mare e gata si e OK.

Micola sper sa se concretizeze cu jobul.
Dark ma bucur ca sunt telefoane suficiente. Cat despre bebe2 poate impartim odiseea si de data asta
Ar trebui sa il inscriu si eu pe Marius la o gradinitita dar momentan nu prea stiu unde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Sal fetelor!

Carmen !

Noi suntem bine, eu sunt inca 2 in 1. Am 37 saptamani, mai e putintel. Sunt obosita, as zace toata ziua, dar nu am incotro: spal, calc, mancare, scos copii afara, joaca, etc...deja simt ca nu ma mai tin balamalele, anchilozez..

Ieri imi intrase in cap ideea aia ca poate nu ma mai intorc de la spital...in fine, prostioare d-astea...

Crisspy, da, la Medlife o sa nasc...

Mami de Ioana, Filip si 35 S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

La multi ani! Teodora
La multi ani! Vlad
Sa cresteti mari, sanatosi si voiosi

Anuc, draga de tine , hai ca mai ai un pic cu sarcina ;
Paula - sanatate la toti si in special pt Marius
Si eu am racit un pic...deh asta e. Sper sa fie o raceala usoara si sa treaca repede.

Fetelor, eu am ajuns intr-o situatie de kk-o , am 12 saptamani si ceva si nu am inca un dr. gineco.....se vede treaba ca in tara asta ori sunt putini medici , ori prea multe gravide , toata lumea ocupata, nu gaseam decat peste inca 1 luna .
Sarcina asta e total diferita de prima, in sensul ca stau destul de bine cu greata, e suportabil, in schimb am tot felul de alte probleme ciudate gen sangerari si dureri..........asta e, sper sa fie bine.
Am gasit o programare undeva la un spital de cartier abia pe 17, am zis saru-mana si am luat-o, acum astept si ma rog sa ma primeasca si sa nu mai intampin alte greutati.
In rest totul bine si frumos la noi , pregatim un micut concediu in martie, ca dupa ceea nu se mai stie ce si cum
Pupici la toata lumea

" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi
http://lb2f.lilypie.com/NYCKp1.png

11 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Buna fetelor!

Dark, Crisspy

Noi tot cu tuse, muci dimineata... Astept cu nerabdare vara.

Anuc nu mai e mult si vine si Sara. O sa fie totul bine, trebuie sa fii increzatoare.

Paula multa sanatate lui Marius. Ce tratament luati pt gat si ureche?

Veronica dar parca aveai o programare pe 4 feb, nu s-a mai putut? Sper sa gasesti un medic si sa te linistesti si tu un pic.

Dark sa mearga totul bine si de acu in colo. Bravo pt inscrierea lui Lachlan si noi tre sa inscriem pitica pt la toamna.

Micola bafta cu concretizarea job-ului. Bravo lui Alex, e baiat mare de acu!

Crisspy cum te mai simti? A crescut burtica?

Lisa voi ce faceti? Pe unde umblati?

Multa sanatate tuturor!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria

Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

www.facebook.com/home.php#!/Lumea.mamicilor" target="_blank"> Am reusit! Iasul a castigat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Mai Ada, da si pe voi va cam chinuit raceala asta nu gluma

Ai dreptate Ada, am avut o programare pe 4, dar era pt. tiroida , mai nou am si problema asta...
Am mai avut o programare pe 13 la gineco, la spitalul care voiam, si am sunat zilele trecute ca iar avusesem o sangerare ceva mai abundenta si m-am speriat, si....surprizaaa, nu aveam nici o programare , nu m-au gasit aia nicicum .
Deci ghinion, ce mai, ghinion, ghinion sper sa se opreasca odata ca disper....de la inceputul anului imi merge nasol .
Zici ca se intampla odata si gata...nah, parca au tabarat pe mine...
Ups scuze ...cred ca se simte supararea.

" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi
http://lb2f.lilypie.com/NYCKp1.png

11 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

La multi ani Teodora
La multi ani Vladut.

Sanatate la bolnviori.

Io ma bag la o depresie scurta. L-am inscris pe Fabi la gradi si daca toate is bune il iau din toamna si am fost in vizita de recunoastere la job si noutatile is
Ma bucur ca le-am aflat numai cu 2 saptamani inainte ca altfel imi stricam si sarbatorile. O sa fie cel putin interesant offff. Si eu care speram sa scap de stres...
De azi dimineata sparg borcane in imaginatie si ma stradui sa gasesc aspectele pozitive...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arriel spune:

VLADUT Sa cresti mare si sanatos, sa ai parte de tot binele din lume! Anna da' noua nu ne pui poze? numai la buburuze? Sa vedem si noi cum a mai crescut baiatul.
bpaula multa sanatate lui Marius
Si pe noi ne-a prins un virus si nu ne mai da drumul. Si eu si Thea suntem cobza de racite. Vin de la servici si zac in pat, nu sunt in stare de nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Noi ce sa facem....RAU

Irina plange incontinuu, adoarme dupa lungi plimbari in brate pe piept si doarme fffff putin, si ziua si noaptea, Vlad de azi dimineata stranuta o data la 10 min, muci aposi, in rest nu are nimic, ce-o mai fi si asta...nu stiu.....

EU NU MAI REZIST, desi m-am dat rotunda pana acum

Sunt fffffff tentata sa ii dau lapte praf asta ca sa stiu ca doarme mai mult si nu are colici, nu mai rezist, cred ca in primul rand au nevoie de o mama sanatoasa si linistita, dar nu stiu daca e bine sa fac asa..........uffffffffff, am nevoie de sfaturi......sau mai bine sa il duc pe Vlad la ai mei???????????nu vreau.....o sa se simta dat la o parte, o sa se razgaie..............ce naiba e bine sa fac.........ca asa nu mai merge.....suntem terminati, desi facem cu randul nu dormimmai mult de 2 ore fecare pe noapte

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

La multi ani, Vladut!

Vad ca a reusit Rox sa scoata lumea la raport, asa ca hop si noi...suntem bine, eu am avut la sfarsitul saptamanii ceva probleme de respiratie, ca si cum nu-mi puteam umple plamani cu aer, m-au tinut vreo 3 zile, am ajun si la doctor ca m-am speriat, mi-a facut raze, dar nu a aparut nimic suspect, mi-am si revenit pana la urma. Carla incepe sa-si mai dea drumul cu vorbitul, nici urma de propozitii, dar si-a mai imbogatit vocabularul si mai spune si niste chestii intortocheate din care nu inteleg nimic, e tare simpatica. Si de ajutor, imi deschide sertarul cu uscatorul cand ma spal pe cap, imi da crema, imi aduce servetel cand vede ca-mi trag nasul si multe chestii de genul asta. E dragalasa zilele astea, nu mai trage tantrumuri asa mari. Cu mancarea ne chinuim in continuare, a inceput sa mai manance carne din cand in cand (ieri a mancat un sold intreg, dar numai cu orez, n-a vrut legume), a reinceput sa mai manance struguri si piersici si rar cate-o banana.

Veronica, pe mine cred ca m-a vazut prima data ginecologul pe la 11 saptamani. O sa fie bine pana la urma, o sa vezi.

Micola, bafta cu jobul si felicitari pentru Alexutu in privinta gradinitei.

Asa deci, Paula, incepi sa te simti bine ca ai apartament ca nou...sanatate!

Dark, intra Mister in sistem, bravo! Si sa curga telefoanele!

BEBELUSI, cat mai multa putere iti doresc! Urmeaza-ti instinctele, eu sunt pro-alaptare ca si tine, dar daca vezi ca nu functioneaza, nu-ti face mustrari mari de constiinta ca nu-i sfarsitul lumii. Au crescut copii sanatosi cu lapte praf!!!Poate ca oboseala extrema la care esti supusa isi pune amprenta si asupra productiei tale de lapte. Nu stiu ce sfat sa-ti dau in privinta lui Vlad, pacat ca parintii tai sunt in alt oras.

Aalina, good vibes de-aici! La fel si tie, Selene!

Poze...

...si iar poze

Iulia & Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Ada, tot cu tuse?!!! Mult o mai lungiti, of, of! Si eu astept vara ca m-am saturat de stat in casa...

Arriel, multa sanatate amandurora!

Poze...

...si iar poze

Iulia & Carla

Mergi la inceput