LMA Licurici de Ianuarie-Februarie 2009 (136)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Bebelusi, hai ca va fi bine! Mister a dormit cu noi in pat de multe ori in primele luni(am preferat sa facem asa decat sa nu doarma nimeni in casa) si nu a fost nici o problema sa doarma mai tarziu la el in patut. Anul trecut pot numara pe degetele de la 2 maini de cate ori a dormit cu noi in pat (na, ca sa nu mint zic ca pot numara pe degetele de la maximum 3-4 maini , dar aici includ si vreo 2 iesiri la Londra cand nu am avut patut pentru el). Important e sa va puteti odihni cu totii

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

salutare fetele si de la noi

patricia si eu zic la fel
nu va mai chinuiti atat de mult toti doar ca ea vrea cu voi in pat
daca asta e solutia
sa nu o luati pe aratura
de atata oboseala
e mai bine asa
antopnia doarme cu mine si acum
si o voi muta cand voi naste
nu stiu cum va fi dar se va obisnui cu siguranta

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 31+ PETRA ADRIANA
AMR 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Buna dimineata!

Bogdan Sa cresti mare si sa fii sanatos!

Patricia ce frumosi sunteti toti voi acolo!!! Ce a crescut micuta Irina si ce seamana cu tati! Iar Vlad este un adevarat cavaler deja, ce frumos se juca el cu fetele!
Si noi am dormit cu fetele in pat o bucata de vreme, cu Daria am dormit eu pana la botez, adica 1 luna jumate, iar Karina a dormit cu noi in camera pana la 7 luni, deci ateriza de fiecare data in pat la noi, cand era alaptata. Insa eu o mutam la ea in patut care era fix langa mine, de frica sa nu ma urc pe ea. Pt ca de doua ori s-a intamplat sa inghesuim fata, odata eu m-am trezit cu mana peste capul ei si o data l-am gasit pe tati cu mana in capul fetei, si asta doar din cauza oboselii. Ca eu cel putin dorm fff usor, dar atunci mi s-a intamplat sa adorm lemn. Bine ca nu s-a intamplat nik rau. Dupa ce a mai crescut s-a obisnuit si ea in patut si doar dimineata mai dormeam amandoua dupa ce pleca tati la servici.

Dark am patit si noi sa ramanem fara lumina, dar motatele mele s-au cam speriat la inceput, pana am gasit sa aprindem o lumanare. Ma bucur mult ca-ti place job-ul si ca e asa cum iti doresti. Eu nu prea stiu ce as vrea sa fac...

Yashi tare dragut ce a scris Luis despre el. alintatul mic.

Sa aveti o duminica frumoasa!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria

Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

MAI SUNT 2 ZILE SUSTINE ORASUL IASI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Buna dimineata,

Patricia important este sa va odihniti mai ales ca pleaca si mama ta, si eu mai iau fata in pat, mai ales dimineata, sau noaptea cateodata cand nu o pot calma... Nu cred ca se obisnuieste daca o mai iei cateodata in pat cu voi...
Pozele sunt superbe, iar tortul minunat... este important ca e facut de tine..

Dark multumesc de pont.. bafta la noul job..

Veronica toti 3 va sarbatoriti in aceeasi perioada? ce frumos..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Multumim mult pentru urari!
Uram si noi La multi ani! licuricilor care se serbeaza cu noi in aceasi zi, Vladut si Luis, si tuturor licuricilor care au implinit 2 anisori sau care vor implini in curand, mamicilor, taticilor si fratiorilor. Mult noroc si sanatate!Am serbat si noi ziua cu tort, in cadru foarte restrans, noi trei, cele doua bunici si o verisoara a mea. Alex parca a stiut ca e o zi speciala, a fost f cuminte si jucaus toata ziua (bine, cat de cuminte poate fi un copil sanatos si activ la 2 anisori). Am avut tort, nu a stiut sa sufle in lumanare (bine, nici nu am facut training). A fost o zi foarte placuta. Ii multumim lui D-zeu ca suntem sanatosi (exceptand problemele cu dermatita/acnee). Nu vorbim prea multe, doar vreo 20 de cuvinte. Nu stim cantece, poezii, nu stim sa numaram, nu stim culori, nu ascultam, tragem de calculatoare, televizore, dvd, telefoane, etc., avem tantrumuri cat cuprinde, si in casa si afara, inclusiv cu trantit pe jos si urlat din toti rarunchii in mijlocul drumului, dormim si in pat cu mama si tata si in patut, nu mai vrem fructe sub nici o forma, nici un fel de fruct, ne constipam la greu desi nu avem in meniu, orez, morcov si banana. Noi, parintii, suntem vesnic obositi, avem chef de "iubit", dar nu mai este energie fizica si pt asta, asa ca ne multumim cu iubirea sufleteasca, eu voi intra in somaj (in 17 ianuarie 35 din cei 66 de angajati au fost disponibilizati si postul meu s-a desfiintat) asa ca am cerut somaj, DAR E BINE! Ii multumim lui D-zeu ca suntem sanatosi si vom vedea, nicicand nu a fost sa fie cumva, parca asa zice Dark! Am avut si o depresie mica, dar a trecut! Totu-i bine!Dark, felicitari pentru post, ma bucur ca-ti place ceea ce faci, asta mie mi se pare esential la un job platit, ca sa nu devina o corvoada!Bee, sanatate multa si sa vii de la Viena cu rezultate bune!IrinaC, ma bucur ca existi si doar gandul ca avem o mamica pediatru ca tine, la care putem apela ma face sa fiu mult mai linistita! Sa ne traiesti!Ma bucur pt mamicutele gravidute, nastere usoara si bebei sanatosi si pentru cele care au din nou bebe mic. Va invidiez!Ledi, sanatate lui David si tie, si multa putere la toti trei! O imbratisare stransa-stransa!Fug ca s-a trezit Alex, daca mai pot mai intru...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Sunt de paza, Vlad, Irina si Mircea dorm, urmez eu tura a doua.

Am intrat sa va mai spun una alta....Vlad a suflat in lumanare f incantat, si-a cantat singur la multi ani pana seara cand a adormit, sa jucat cu Stefan f frumos....este un scump...si pe zi ce trece vorbeste tot mai frumos, mai clar si mai mult.....chestii de felul "dar te log flumos mama....", "ai vadut ce am facut?ai vadut?", "fate nani mama, e obotita, facem iniste" (si el vb cat poate de tare), "facem baie petitei"(face acordul), "dam cu chema, Bad nu ale voie cu chema (crema)", "te ubec mama, tu ma ubesti??"si multe altele pe care nu mi le amintesc....

Este un copil ffff nazdravan dar sanatos, ii multumesc lui Dumnezeu ca mi i-a dat si pe el si pe Irina si pe Mircea

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Patricia m-ai facut sa lacrimez la replicile lui Vlad...pup baiat vorbaret.

La noi Stefan nu prea vorbeste, nu asa de mult in schimb este topit dupa sora-sa.. o pupa, are grija de ea, o da uta in leagan, aseara a venit pe la noi si avea in buzunar o masinuta rosie pentru Ali, a intrat in casa, a stat sa-l dezbrac si a fugit in dormitor sa-i dea masinuta.. m-a miscat asa de mult cand il vedeam cum se chinuia sa o scoata din buzunar..pana la urma i-am scos-o eu, dar el i-a pus-o un brate.
Cand a plecat, a coborat Radu sa-i conduca si el il trimitea in casa la mine si la Ali...
Stie ca pe fetita o cheama Elena dar el Ali ii zice..
De cate ori ii sun vorbim la telefon si intreaba de ea: Ali nani? sau Ali papa apte?

Ne bucuram mult ca se comporta asa, satamana asta mai stau acasa, dar saptamana viitoare merg iar la el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

PATRICIA, CARMEN, asa-i ca am avut dreptate ca e greu cu doi dar ca e SUPERB???

PATRICIA, a fost f. frumos tortul si pariez ca si buuun.

DARK, ma bucur ca ti-ai gasit jobul mult asteptat

Noi am fost azi in 2 ture la "shomping" (cum zice nepotelul meu).I-am luat Clarei niste pantofi pt botezul Elizei absolut superbi

In alta ordine de idei, i-a iesit Elizei la analiza secretiei de ochi, stafilococ epidermidis.Maine merg la dr sa vedem ce-o fi cu el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

LA MULTI ANI, Bogdan!!

LA MULTI ANI, Micola!!

Multumesc frumos toturor pentru cuvintele frumoase!

Ingrid, mult succes sa iti gasesti jobul potrivit cat mai curand. Intre timp, bucura-te de fiecare zi pe care o petreci cu puiutul acasa, dupa ce vei incepe sa lucrezi vei duce dorul zilelor acestea

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

LA MULTI ANI, Bogdan!

LA MULTI ANI, Micola!
sa fiti sanatosi si fericiti

" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi
http://lb2f.lilypie.com/NYCKp1.png

11 saptamani

Mergi la inceput