CM de 2 ori pe luna

CM de 2 ori pe luna | Autor: rodicaosoian

Link direct la acest mesaj

Buna!
In ultimile 2 luni imi vine CM de 2 ori pe luna,in Dec anul trecut a fost prima data si m-am gandit ca cine stie ce dereglari hormonale am,acum din nou am ciclu si incep sa ma ingrijorez.
Astazi o sa imi fac o programare la doctor, dar sant sigura ca pana saptamana viitoare nu gasesc nimic ,si pana atunci poate imi spune-ti putin din experienta voastra.
SA ma gandesc la ceva foarte grav??acum tot tipul ma gandesc la ce
va bolii necurate (Doamne Fereste)
multumesc mult!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Si mie mi s-a intamplat acest lucru de vreo 2-3 ori, dar l-am pus pe seama faptului ca am ciclu neregulat, insa pana la urma s-a rezolvat de la sine.
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiccutza spune:

Ce inseamna ptr.tine de 2 ori pe luna?Adica de 2 ori in luna ianuarie,odata la inceput si odata la sfarsit?Daca ai avut un interval de aprox. 21 de zile intre un CM si celalalt e normal.
Iti zic asta ptr. ca mie mi-a venit pe 1 ian,a durat pana pe 5 si mi-a venit din nou pe 27 ian.Deci de 2 ori luna asta.CM normal ca si perioada.Ghinionul a fost sa vina pe 1 si ian fu de 31 deh.
Daca intre CM a trecut o perioada mai scurta consulta un medic.

MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005)
ALTE POZE
BLOGU' MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicaosoian spune:

chicctza,iti dau un ex.in Dec pe 18,Ian pe 6 si Ian 30
si ma tine cam o saptaman si ceva.Deja m-am saturat sa tot fiu pe ciclu

Mergi la inceput

Lungimea medie CM este de 28 de zile,numarate din ziua primei sangerari,insa si un CM cu durata de 21 pana la 35 zile este normal.
Deci 18 dec-----6 ian=20 zile(inclus 18 si 6)
6 ian------30 ian=24 zile
Deci esti in norma
Daca vrei sa-l reglezi la fix(ceas elvetian) mergi la medic sa-ti recomande o pilula.Eu acum iau pilula si stiu sigur cand vine si cat dureaza,in plus imi vine mai putin si am mai putine dureri.
Si eu stateam pe ciclu cate 10 zile de ma intreba omu' daca sunt elefanta.
Si nu -ti mai face fata ganduri rele stai linistita.
Stii bancul ala cu Adam si Eva:pentru greseala din Paradis Eva va trebui sa plateasca cu sange(in comode rate lunare).La noi acu' o fi fost recalcularea
Te

ALTE POZE
BLOGU' MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicaosoian spune:

Ce m-ai facut sa rad,esti mortala!!asa zice si barbata-miu de mine
Iar bancu nu il stiu,astpt sa il scri tu
Multumesc mult pt raspuns!!sa sti ca parca mi-ai luat o pietricica de pe inima ca ar fi totusi normal.Programare am facut la medic pe 10 sper sa fie totul ok
tu te balonezi in timpul Cm?eu inainte ma balonam inainte de ...si acum ma balonez dupa ce imi vine

Citat:
eu nu stiu ce saracie s-o fi intamplat cu mine dea sant asa intoarsa pe dos
tecitat din mesajul lui chiccutza

Lungimea medie CM este de 28 de zile,numarate din ziua primei sangerari,insa si un CM cu durata de 21 pana la 35 zile este normal.
Deci 18 dec-----6 ian=20 zile(inclus 18 si 6)
6 ian------30 ian=24 zile
Deci esti in norma
Daca vrei sa-l reglezi la fix(ceas elvetian) mergi la medic sa-ti recomande o pilula.Eu acum iau pilula si stiu sigur cand vine si cat dureaza,in plus imi vine mai putin si am mai putine dureri.
Si eu stateam pe ciclu cate 10 zile de ma intreba omu' daca sunt elefanta.
Si nu -ti mai face fata ganduri rele stai linistita.
Stii bancul ala cu Adam si Eva:pentru greseala din Paradis Eva va trebui sa plateasca cu sange(in comode rate lunare).La noi acu' o fi fost recalcularea
Te

ALTE POZE
BLOGU' MEU

Mergi la inceput

Si eu ma balonez dar inainte.
Sper sa ai vesti bune pe 10.Eu cred ca e ceva normal,dar nu strica un control.
Din banc mi-a ramas in minte faza finala cu plata in rate,ca restul nu-l mai stiu nici io.
Te si multa sanatate.
ps:sa-mi zici si mie ce a zis doctorul

ALTE POZE
BLOGU' MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelam spune:

Si eu am patit asa, mi-a venit la 15 zile diferenta.
Am fost la medic si mi-a dat 10 zile duphaston.
Eu am 40 de ani si mi-era teama sa nu intru la menopauza timpurie dar mi-a zis ca nu-i cazul.

Mergi la inceput