MONTIGNAC (154) .... STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Hai ca m-ati omorat cu quinoa voastra, o sa caut si eu, desi ma obisnuisem doar cu carne simpla in toate tocaturile!
Abia astept sa se incalzeasca sa-mi reiau mersul pe jos, slabesc mai bine asa, dar pe gerul asta nu pot sa merg mai mult de 2 statii pe jos.

Meniul de ieri:
md.un iaurt mare si o felie de paine
p.salata de ton cu rosie si ardei gras, plus 3 feliute de sunculita
g.3 biscuiti cu ovaz(erau cumparati, nu cred ca erau monti)cu niste gem
c.ciorba de legume

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

valentina sper ca iaurtu era 0%

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Dada, adik 0,1 ca 0,0 nu gasesc mereu!

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

ce liniste-i p-aici

sa va zic ce-am mnacat azi bun-bun-rau..
chiftelute de linte,putin picante ca am pus[cam multa] boia iute,cu sos de rosii ..facute la cuptor


ceva idei de meniu pt.sambata si duminica?...chiar nu stiu ce sa mai fac de mancare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Eu am facut aseara tocanita de ciuperci si ardei cu marar.
A iesit tare buna !! Asta mananc azi la pranz cu piept de pui la gratar.

Si supa crema de conopida si mancare de mazare.

Maya, cum ai facut chiftelutele de linte ?
Ai fiert-o si pasat-o ? Si dup-aia ai facut chiftelele ?

O zi buna si un weekend placut si ..conform,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

CRISTINA,am fiert lintea cu 1 morcov,1 radacina de patrunjel,o bucata de telina...dupa ce-o fiert,le-am dat la blender,cu zarzavaturi cu tot,am mai pus doua cepe,usturoi,pesmet[monti],patrunjel verde,piper,sare si boia iutee..reteta zicea si ou ,io n-am pus pt. ca mi s-o legat bine compozitia..cred ca ar merge inlocuit pesmetul cu ou...am modelat bile pe care le-am aplatizat,le-am dat prin pesmet,si le-am pus in tava ..le-am stropit cu ulei si la copt ce ele..sunt super gustoase..crocante la exterior si pufoase la interior

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Maya, multumesc frumos pentru reteta !!

O sa incerc si eu la un moment dat si dau de veste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

maya ce intelegi prin "pesmet monti"?

cge si eu am tocanita de ciuperci si ardei in program pentru weekend..da o sa pun si niste vanata

io azi:
Md: porto si lapte cu fulgi
G:porto
P: ficatei(ce mai ramasese de ieri) si o salata verde
G:nik
C: nush sigur..dar fac acum maioneza cu ciuperci(nu ma bate andani ca manc oua seara...mi-o facut mama ieri o pofta teribila)

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Fetelor, cate migdale puntem manca pe zi?

Eu iar sunt prinsa intr-un concurs de patinaj artistic si pentru ca pranzul il luam undeva pe la 15, am tot rontait migdale (cam multe, ca sunt pacatoase, ca semintele, pana nu termini punga nu te lasi)


Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

un pumn e indicat child dar cred ca toata lumea e d acord ca decat sa rontai biscuiti sua covrigi e mai bine o migdala

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput