MONTIGNAC (154) .... STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 19
brindusik spune:
child oricum ideea e ff ok...poate o sa incerc beuf cu maionea si naut....ar fi ceva sa iasa ok
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
ninha spune:
Ceau, fetelor!
Mi s-a rupt roata la carut!1
Are cineva un carucior de dat / imprumutat / vandut ? Pleeeeeeease!!!
Ninha, mami lu' Mirci
Don't ever get used to the world around you.
brindusik spune:
ninha deja plimbi carutul? sau mergi pe principiul ca omu gospodar isi face vara sanie?
esti funny.
ninha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brindusik ninha deja plimbi carutul? sau mergi pe principiul ca omu gospodar isi face vara sanie? esti funny. Successes only last until someone screws them up. Failures are forever. |
Brindushik, ai imbatranit! ai uitat ca mai am un bebe mic! Are 1 an si 5 luni, si inca are nevoie de carucior
Ninha, mami lu' Mirci
brindusik spune:
pff ca bine spui cu imbatranitu meu..eu ma gandeam la bebele si mai mic
( nu stiam ca bebele actual e asa mititel )..oricum asta e semn ca Mirci trebe sa inceapa sa mearga singurel fara masina
brindusik spune:
mey fetelor am facut bombonele alea cu avocado...nu-mi plac neam.is ff gretoase.poate ar trebui sa mai fi pus ceva mirodenii...da nu o sa imi mai bat capu cu asa ceva de acu
urmeaza sa fac musaka libaneza peste vreo cateva ore..sper sa fie o reteta mai buna decat asta cu bomboanele de avocado( ma bazez pe gusturile puisorului ca ea o propus reteta)
child spune:
Salutare!
Meniul de azi:
- omleta cu sunca, castraveti murati, cafea
- pastrav la cuptor cu legume chinezesti, cafea deco
- salata cu ardei, rosii si telemea, migdale, ceai
Tot uit sa cumpar linte, vreau sa fac o ciorba de linte, voi ati facut, v-a placut?
Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)
Monnvas spune:
NINHA vezi la bazar (http://bazar.desprecopii.com/). Daca vrei sa licitezi, cand iti cere sa te loghezi cauta butonul "ma loghez ca utilizator de forum".
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
ninha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas NINHA vezi la bazar (http://bazar.desprecopii.com/). Daca vrei sa licitezi, cand iti cere sa te loghezi cauta butonul "ma loghez ca utilizator de forum". CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way cioburi de viata in 3 |
Multumesc, Moni. Pana la urma am gasit unul fain pe eBay.de, cu 20 de euro, si ma mai costa 10 euro transportul. iese mult mai ieftin decat cele din bazarul nostru. nu stiu de ce la noi totul trebuie sa fie asa de scump, chiar si la second hand!
Brindu, din cate stiu la avocado se foloseste multa lamaie, sau alte citrice, ca-i gretos din fire.
Ninha, mami lu' Mirci
brindusik spune:
ninha oricum nici ca mai fac....acolo nu scria ceva de genu asta cu mirodenii
cat despre pret..la noi e scump si la SH pentru ca toata lumea vrea sa scoata inapoi cat mai mult din cat au dat....nu exista conceptul asta da am dat un ban-am folosit-e vechi(trebe vandut cu mai putin)