neurochirurgi buni in bucuresti

neurochirurgi buni in bucuresti | Autor: memo3nov

Link direct la acest mesaj

Buna dragelor,
Sunt intr-o mare incurcatura,am dubla hernie de disc cervicala si recomandarea de la doi neurochirurgi de a ma opera,problema e ca nu am gasit un medic destul de convingator,care sa-mi ofere incredere si siguranta.
Ce-i de facut?
Ma poate ajuta cineva?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

In Romania, cei mai buni neurochirurgi ii gasesti la Bagdasar-Arseni. Incepand cu doctorul Ciurea.
Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Dr. Florin Eduard Exergian - Spitalul Bagdasar-Arseni

Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns memo3nov spune:

De dr Exergian am auzit,numai ca el opereaza prin prelevare de grefa osoasa din creasta iliaca,deci asta inseamna 2 operatii,recuperara mai greoaie si indelungata.
Am gasit la Bagdasar un medic care opereaza dupa noua metoda si voi incerca sa aflu cate ceva despre el.
Va multumesc .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olina87 spune:

sunt si medicii din Israel care opereaza lunar herniile de disc cu laser, la clinica din curtea spitalului Victor Babes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moonchild spune:

Tatal meu a fost operat acum cativa ani pentru o afectiune similara la spitalul Bagdasar de catre Dr. Iliescu si a fost foarte multumit din toate punctele de vedere.

Am avut de-a face si cu dr. Ciurea(am fost cu tatal unui prieten care nu era din Bucuresti)...inainte sa fie directorul spitalului...impresia mea la momentul acela nu a fost foarte buna (ca om, ca medic nu stiu)..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

memo, un medic foarte bun, este prof.dr. Iacob Gabriel. Il gasesti la Spitalul Universitar. Il stiu de ani buni, am lucrat pe sectia de neurochirurgie si il recomand cu toata caldura. Nu-i spagar.

_

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

BAZAR DC

Mergi la inceput