Buna dragelor,
Sunt intr-o mare incurcatura,am dubla hernie de disc cervicala si recomandarea de la doi neurochirurgi de a ma opera,problema e ca nu am gasit un medic destul de convingator,care sa-mi ofere incredere si siguranta.
Ce-i de facut?
Ma poate ajuta cineva?
In Romania, cei mai buni neurochirurgi ii gasesti la Bagdasar-Arseni. Incepand cu doctorul Ciurea.
Sanatate!
De dr Exergian am auzit,numai ca el opereaza prin prelevare de grefa osoasa din creasta iliaca,deci asta inseamna 2 operatii,recuperara mai greoaie si indelungata.
Am gasit la Bagdasar un medic care opereaza dupa noua metoda si voi incerca sa aflu cate ceva despre el.
Va multumesc .
sunt si medicii din Israel care opereaza lunar herniile de disc cu laser, la clinica din curtea spitalului Victor Babes
Tatal meu a fost operat acum cativa ani pentru o afectiune similara la spitalul Bagdasar de catre Dr. Iliescu si a fost foarte multumit din toate punctele de vedere.
Am avut de-a face si cu dr. Ciurea(am fost cu tatal unui prieten care nu era din Bucuresti)...inainte sa fie directorul spitalului...impresia mea la momentul acela nu a fost foarte buna (ca om, ca medic nu stiu)..
memo, un medic foarte bun, este prof.dr. Iacob Gabriel. Il gasesti la Spitalul Universitar. Il stiu de ani buni, am lucrat pe sectia de neurochirurgie si il recomand cu toata caldura. Nu-i spagar.
_
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.