Fluturasi de mart-april2011 (137) BRAVO alina.n!!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

neata

ANaxena, nasol cu lumina asta...dar chiar mi se pare aiurea sa-l debranseze asa repede, mai ales ca a fost si luna cu sarbatorile, dupa saratori s-au miscat mai greu toate Uuuf!!SUcces azi la eco, asteptam sa te intori cu vesti!
Giulia, felicitari pentru eco!
AIled, mie-mi place Daria!
Ally, sper sa nu fie vergeturi Si eu mi-am improspatat colectia cu cateva deasupra buricului...o bucurie
Lavi, Madutza, si noi de dragalim...daca dimineata ma dau jos din pat si ard etapa de dragaleala s-a zis...nu mai vrea sa ma vada...iar cel mare e si el un lipicios, imi miroase esarfele si spune ca miros a mami.Poti sa nu te topesti de dragul lor?

L-au operat si pe fratele meu ins farsit. Saracutul...s-a trezit pe masa de operatie, a urlat de durere...Uuuf...m-am gandit ce ma asteapta si pe mine in curand dc nu prind anestezie. Cu DUmnezeu inainte, sper sa fie toate bune!

Simona, mami de baieti David, Matei si 36 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Happy, Anaxena, neata, vad ca sunteti pe pozitii
Lavi, parca a mai crescut burtica putin...dar la picioare nimicaaaa...Oare kg ala pe sapt il pui doar pe burta??

Simona, mami de baieti David, Matei si 36 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata burticute

azi sunt matinala si eu dar nu chiar ca anaxena care la ora 5 cauta stick si cred ca ar fi plecat pe jos la Bucuresti de nerabdare

giuliaa ma bucur tare mult ca bebe este bine. lasa sa fie o surpriza cand nasti, atunci o sa vedeti ce este

simona, madutza ce frumos cu dragalitul abia astept si eu sa ma dragalesc cu bebelina

bb_yasmi chiar ca nu se vad kg alea care tot zici ca le-ai pus. unde sunt? parca a mai crescut putin, putin burticuta

azi m-am cantarit si eu si am 57,6 kg

toate burticutele.

S-a intamplat minunea mult asteptata36+

AMR 3 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

neata, si de la mine!
-am intrat scurt- dupa 2 cani lapte fierbinte de-abea imi tin ochii deschisi de somn, dar nu puteam rata sa-mi schimb semnatura
-revin dupa cel de-al 2-lea somn- dupa 10
- cami - am citit pm-ul. am zis sa fac nitel ordine in casa,ca intr-o camera sunt bagaje peste bagaje, claie peste gramada. de-abea ieri s-a mai aerisit ceva in mormanul de bagaje,ca m-a ajutat o prietena la despachetat. vine si azi

32 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 4 SAPT.

Mergi la inceput

fetelor este un frig la noi, era o ceata de dimineata, totul alb.... un peisaj de poveste, ce sa mai.
dar vorba voastra, parca as vrea si eu caldura

AMR 3 sapt!!!

Mergi la inceput

bb_yasmi ce scumpica este iasmi, sigur o sa aibe grija de bebe din burticuta ca de papusile ei

AMR 3 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

roxy, simo multumesc frumos.

deci roxy ai "reusit" sa pui si tu 9 kg???

simo, cele mai multe kg s au pus pe burta si sani...dar si pe bulane ceva, nu mult tu cum esti azi??? simo, multa sanatate fratiorului tau.

anaxena, drum bun si intalnire placuta!! sunt sigura ca vei veni cu cele mai bune vesti!!!

fetelor....eu am deja ceva timp in care nu prea pot dormi noaptea.....dar ma smt atat de odihnita!! ma trezesc la 8 fara singura....zici ca am dormit 2 zile

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan in s 37!!!
AMR: maxim 19 zile !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

bb_yasmi ce scumpica este iasmi, sigur o sa aibe grija de bebe din burticuta ca de papusile ei

AMR 3 sapt!!!

daa!!!! si eu cred la fel!!!

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan in s 37!!!
AMR: maxim 19 zile !!!!

Mergi la inceput

bb_yasmi as vrea eu 9 dar sunt numai 8 kg.

AMR 3 sapt!!!

Mergi la inceput

bb_yasmi si fetele care deja merg saptamanal la eco (desi parca nu mai merge nimeni altcineva) voi platiti de fiecare data eco, ca de obicei?

AMR 3 sapt!!!

Mergi la inceput