**Buburuze de 2009 in actiune(5)**
Raspunsuri - Pagina 20
cris_82 spune:
Eu fac un tortulet mic de tot pentru a mea soata,ca sa ma recompenseze deseara![]()
![]()
![]()
multumesc din inima fetelor pentru urarile sotului

si va dau ce va pofteste inimioara....

simina potaia mea e ok,noaptea doarme si ziua face dezastru cot la cot cu fi-mea![]()
lavi azi e ziua soatei,si pe 11 seara iau tortul,iar pe 12 avem party
.
mady stii ca vrem poze de ieri nu?
si se pare normal sa reactionezi asa,si eu in locul tau la fel as fi facut,poate chiar mai urat.
pickyda ce au mai facut fata de te-au suparat asa tare stefi si catelul?.moamaaaa,pai e belea daca vrea sa scrie de toti,a mea nu are nici o treaba,ea vrea numai sa scrie pe tablita(ca nu are voie alte ustensile de scris) forma mainii 
.Acum in romania nu stiu sigur daca e musai sa anunt ca mi s-a pierdut potaia pentru 2 ore,ca sunt praf pe aicea,dar daca vom pleca pe undeva,vreau sa-l iau cu noi,ca doar face parte din familie acuma,nu?
alinta asteptam vesti de le dr.
cuscrela pune mana si invata bine ca acum ii vine cuiva ideea sa-ti dea extemporal,si atuncea ce te faci?![]()
ana multam de trataie,si sa-ti traiasca baiatul mare si sa fie sanatos
getik imi pare rau de iepurasi
poate totusi trebuie sa aveti si o pisica pe langa casa
serialbastre ce face cezara?
tot o mica terorista am ramas 

BAZAR
emanouela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris_82 Eu fac un tortulet mic de tot pentru a mea soata,ca sa ma recompenseze deseara multumesc din inima fetelor pentru urarile sotului ![]() ![]() si va dau ce va pofteste inimioara....![]() ![]() ![]() ![]() ![]() simina potaia mea e ok,noaptea doarme si ziua face dezastru cot la cot cu fi-mea lavi azi e ziua soatei,si pe 11 seara iau tortul,iar pe 12 avem party mady stii ca vrem poze de ieri nu? si se pare normal sa reactionezi asa,si eu in locul tau la fel as fi facut,poate chiar mai urat.pickyda ce au mai facut fata de te-au suparat asa tare stefi si catelul?.moamaaaa,pai e belea daca vrea sa scrie de toti,a mea nu are nici o treaba,ea vrea numai sa scrie pe tablita(ca nu are voie alte ustensile de scris) forma mainii ![]() .Acum in romania nu stiu sigur daca e musai sa anunt ca mi s-a pierdut potaia pentru 2 ore,ca sunt praf pe aicea,dar daca vom pleca pe undeva,vreau sa-l iau cu noi,ca doar face parte din familie acuma,nu?alinta asteptam vesti de le dr. ![]() cuscrela pune mana si invata bine ca acum ii vine cuiva ideea sa-ti dea extemporal,si atuncea ce te faci? ana multam de trataie,si sa-ti traiasca baiatul mare si sa fie sanatos ![]() getik imi pare rau de iepurasi ![]() serialbastre ce face cezara? ![]() tot o mica terorista am ramas ![]() ![]() ![]() BAZAR |
de fitzuici ai auzit?????
cris_82 spune:
ce fitzuica fata?vezi ca acum se monteaza camera de luat vederi si te prind![]()
tot o mica terorista am ramas 

BAZAR
Lali_mete spune:
Buna fetelor!!
Multumesc pentru urarile la adresa sotului meu,las gustarici pentru toata lumea,beuturici si tortulet. Noi il sarbatorim sambata,dar si azi un tortulet ,asa,vorba lui Cris,pentru recompensa
.
Asadar,la multi ani frumosi Vladut,sa cresti mare si frumos,sa ai parte numai de bine si de oameni buni pe langa tine
!
La multi ani sot de Cris,sa fii sanatos si sa ai parte de tot ce-i mai bun pe lume.
Picky,nu am probleme cu sarcina,doar greata asta ma termina,si ameteala. Eu decat sa ma simt ametita,sa se invarta tot cu mine,mai bine sa ma doara toate oasele
...
Vaaai, imi vine sa rad si sa plang in acelasi timp
,Paul a incercat sa se catere in bratele mele,pe scaun ajutandu-se de maini si ...dinti
. M-a muscat de picior in timp ce cu mainile se tinea de nadragii mei. Si ustura ca naiba,ca s-a inrosit locul,mi-a si dat sangele un pic
.De asta imi vine sa plang
,sa rad imi vine pentru ca si-a dat seama dupa tipatul meu ca a facut ceva naspa,si a pus o buzita comica ...
Revin, ma intind iar ca imi joaca feste imaginea
....
Lali
si
de Paul ( 01.10.2009)! si
8+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
Serialbastre spune:
Cris, Cezara face nebunii ... ca toti copilasii. Acum danseaza de zor.
In rest, de-ale copilariei: deseneaza pe tablita (si ei ii place sa deseneze forma mainii), pe caiete cu creioane colorate, face mancare la papusi ... cresc fetele noastre. (poze la semnatura)
Noi ne-am mutat in ianuarie si inca aranjam, despachetam ... greu cu timpul alocat internetului. Parca vad ca pana termin, incep munca si ciu-ciu net iarasi.
Sa-ti traiasca sotul! Si tu lui! {flo}
Lali, la multi ani sotului tau! 
Andreea si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
calipso_zeus spune:
Lali da` cate saptamani ai de mai ametesti si ai greturi?
Sa-ti traiasca jumatatea si sa aiba sanatate si putere ca acus mai vine un bebe si ....
Picky_toto spune:
Cucu,
Fiti pe faza schimb capitolul..sa nu ziceti ca nu v-am avertizat si din cauza mea ati pierdut postarea 

![]()
Mami de printesuca mica si iubita
05.05.2009...si surpriza
33+ o printesuca mai mica 
AMR: 7 saptamani!!!
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai