**Buburuze de 2009 in actiune(5)**
Raspunsuri - Pagina 10
getik1 spune:
cris da mama UE 
piky da probleme mari cu bani astia, si unde pui cum iti ziceam la tel ca mai am vreo 2 ,3 luni de tras ca tre sa bag si gazele
, asa ca fac sacrifici in continu,si vine dobitoaca si zice ca " nu zic ca ati investit ceva bani aici adica vreo 250 de milioane (mobila, aparate electrocasnice si peretii refacuti de la caramida) dar nu imi place ca avetii datorii", in conditiile in care a venit pe 6 februarie si pe 12 facturile le-am platit din indemnizatie
, a inceput sa ma calce pe bataturi
rau ca noi nu o respectam, ca cezar nu ii spune sarumana , ca este obligata sa o respecte ca are tot ceea ce are datorita ei...
. asa ca AMR in scadere 15 zile
. Eu aiz ii fac lu ary piure de cartofii cu ou
, si ary a plans si a martinit in somn azinoapte
, sper sa gasesti jucariile lipsa
lavi hai la apel acu

mady unde esti??salut
ema auzi calm fetita calm, nu te agita ca strici tenu si merge
ce face bestiuta??
simina de aceea tac si ii inghit mofturile si fitele pentru bani care ii trimite atat ca in rest daca era dupa mine ii ziceam vreo 2 sa ma tina minte, vorba lu cris lucru amestecat intotdeauna pute
lali,calipso, elena
dar cuscra mea unde e?? iar a dat bir cu fugitii, fetelor ce ziceti o taxam![]()
???
ariciu a facut un anisor 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get ary povestea unui aricy bijuteriile lui getik
Picky_toto spune:
Salutare din nou,
Mi-am culcat copila asa ca acum am putin timp liber sa caut ceva pe net..
Azi nu o scot afara, ca bate un vant de te ia pe sus .si unde ziceau astia ca se incalzeste.ca vineri vor fi 12 grade 
...nu-i ..vreau primavara..daca vara nu se poate...da fara ploaie 

Getik las mama ca sunteti majori, vaccinati si impreuna veti da de cap tuturor problemelor. Cat despre soacra..are si ea dreptatea ei si cred ca stii asta, nu?
Lavi tu pe unde esti mama? azi ii zi de curatenie? ne-ai pus filmuletul acela plus ca le-am vazut si pe celalate tot cu acei robotei, iar fiica mea il cerea incontinuu...si ai fugit...Vezi ce mama sunt?! prostesc intelijeta copilului cu filmulete de pe youtube ![]()
da oricum erau tari ...
... are frati miu o vb pe hi5 ..."m-am nascut inteligent da scoala m-a prostit" ![]()
Lali, Mady voi pe unde umblati mama?! 
Hai ma bag la cautat ce ma intereseaza...mai intru eu pe la voi asa din cand in cand...![]()
Mami de printesuca mica si iubita
05.05.2009...si surpriza
32+ o printesuca mai mica 
AMR: 8 saptamani!!!
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai
Simina1980 spune:
Sunt happy,happy!Ca tocmai am scos masina din service si ce bine e.....ca de doua saptamani il tot chinuim pe cumatru sa ne ia la munk sa ne aduca de la munk.Deci luni-zumba scrie pe mine!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
cris_82 spune:
picky hai ca am mai auzit-o si pe asta..sa promovam bataia la copii
unde pana mea se crede?...da fata si mie un link sa-mi bag si eu nasul,pls....
Binentels ca tot la voi apelez si la canalizare
ca cu astia de pe aicea,o marit pe fi-mea la 30 de ani si tot strada medievala o sa am
.Cu jucariile pucai ti-am spus ce e de facut
ema fata noi suntem la intergale
si metoda lui horner
.heiiii ,ce ai tu cu fericirea baiatului?lasa-l sa se joace,mai ales daca e cuminte.
simina ai dreptate,cu munca asta la birou e greu cu un program de masa si sport,poate cand o venii caldura,i weekend sa apuci de jogging,iar pana una alta,cand e gata masina zumba scrie pe tine
simina iuhuuuuu,hai ca pana la urma e cu noroc si mergi la zumba
sa ne povestesti cum e cu fetele si mai ales cum arata instructorul ala![]()
tot o mica terorista am ramas 

BAZAR
Simina1980 spune:
Da,Cris e cu noroc(ca nu ma asteptam sa-mi dea azi masina ci abea pe la mijlocul sapt viitoare)si abia astept ziua de luni sa ma duc-as fi vrut marti ca sa ma intalnesc si cu fetele de C-ta dar la cat sunt de nerabdatoare aman pe joi intalnirea cu ele.
Hai ca plec acasa!
Week-end placut!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
Picky_toto spune:
Am revenit
Am facut iar o protie de clatite, ca fiica mea mai nou le adora..asa ca era musai sa fac unele proaspete iar acum il astept pe al meu sa vina cu copilul al mare, ca fata ii bolnava, iar
si Stefi atat a intrebat de ea si a asteptat sa vina..da na ...asta-i .vine bebelina imediat is o sa se joace cu ea 
![]()
Cris am gasit omuletii...intr-o posetuta de-a lui Stefi...numai acolo nu ma uitasem si acum pe seara mi-a picat fisa..iar ei de 2 sapt stateau linistiti acolo 
Facem mama si canalizari ..daca trebuie le facem ca nu ne dor degetele

Simina ma bucur ca ai scos masina din service..acum te poti plimba cat vrei doar buzunarul sa te tina, nu?! Da tu si Cris v-ati intalnit pana acum? Noi daca venim in Ro sigur ne intalnim cu toate..ca-i musai
Adevarul e ca am un dor de Miru si Cris...
Deci lista celor care azi au cotizat ..vezi Cris uite asa facem si bani ptr canalizare :
-Lali cotizezi daca nu aduci argumente solide in ceea ce priveste absenta ta de la vorbitor azi ![]()
-Mady la fel esti deja cu absenta deci cotizezi...te iertam doar cu dovezi clare, da?! ![]()
-Lavi si tu mama cotizezi ca azi ai fost absenta deci dovezi daca nu platesti ![]()
-Anna esti iertata ca esti uc munca si cu Vladut bolnavior 
-Elena, Adina, Alic si restul..nu ati intrat de multisor(Elena doar putin aseara) deci cotizati ...![]()
Si uite asa se umple pusculita buburuzelor si reusim sa facem bani ptr autostrazi, canalizari, trotuare, gaze...si restul ![]()
V-am pupacit va urez noapte buna si ne auzim maine ....

Mami de printesuca mica si iubita
05.05.2009...si surpriza
32+ o printesuca mai mica 
AMR: 8 saptamani!!!
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai
lavinia.p spune:
Gagicile shhhh nu ma puneti sa cotizez sunt singura cu sotul acasa, piciu e la mami si incercam o reconciliere, sa vedem ce iese. Va pup si vin maine cu detalii si nu ma las la voi
Noapte buna!
La MUlti Ani 2011 

Asa creste iubirea vietii mele
23.mai.2009
Am produse de vanzare, va astept cu drag!
lavinia.p spune:
Neata gagici! Va la o
calda,perfuzabila, ciocolata calda, ceai ce vreti voi, tigari n-am ca nu fumez alea o sa vi le lase Cris
. Eu m-am trezit de dimineata caci merg la manichiura pe ora 8, atata mai imi permit si eu un copsit si o manichiura, inca e bine si atata.
Va
si revin apoi
La MUlti Ani 2011 

Asa creste iubirea vietii mele
23.mai.2009
Am produse de vanzare, va astept cu drag!
madyrizi spune:
ha, ha... baby, i'm home!!!
mie mi-a mers netul ca naiba vreo 2 zile. m-am chinuit si cu un stick de la o renumita firma de cablu, care mai mult m-a enervat, dar macar am reusit sa citesc tot ce ati scris ca sa nu am de recuperat.
sa recapitulam:
lavi, pai dupa ce ai lansat o bomba ieri... azi vii cu un fassss... trebuia sa dai detalii de la 7 dimi si dupa aia se pleci la dichiseala. parca sa stii ca a fost cutremur la bucuresti... o fi de la tine?
picky, daca trebuie... trebuie. cotizez, dar sa stii ca nu mai am mult, ca au venit finii aseara si ma dor creierii si acum. finutul meu, de 4 ani, este cel mai obraznic, rasfatat si prost-crescut copil pe care l-am vazut pana acum. eu evit sa-i invita la mine, zau, ma autoinvit eu la ei
cand zice fina ca vrea sa vina pe la mine. bine ca ai gasit jucariile printesei... si eu ma oftic cand nu gasesc ceva care-mi place
.
simina
drum lin!!! ce-as mai calario si eu pe a mea... dar nu mai stiu sa conduc. trebuie sa-mi iau niste ore la instructor, dar nu cred ca vad nici in vara asta. avem de renovat casa, de cununat finii si musai de mers la mare. asa ca....
getik, lasa ca le faceti incet, incetisor. eu cand m-am mutat la curte, acum 7 ani, nu aveam apa curenta si canalizare. am suportat un an, dar am pus picioru'n prag ca munceam ca o roaba in we, iar in cursul saptamanii eram la serviciu. nu mai puteam. asa ca am bagat apa, mi-am pus boiler, masina de spalat... iar acum sunt o doamna, ce pana mea?
ema, si mihaita mi-a sutit o praji cu mere de pe masa si n-a fost chip sa i-o iau. o manca cu o pofta... am ras de ne-am prapadit. n-am ce-i face. ii place multa praji facuta de maica-sa
.
cris, cand ziceai ca e ziua sotului? ca sa ne prezentam si noi cu urale. sa vaza omu' ca nu degeaba muncesti pe DC ![]()
.
aaa... sa stiti ca vecinii din spate au spart teava de apa curenta tot in dreptul curtii mele. teava lor. asa ca am prins-o pe vecina intr-o seara cand plimba javra (ca stau la curte dar plimba javra ca si cum ar sta la bloc
) si i-am zis frumos sa repare naibii teava ca a inghetat apa si e patinoar. cica suna la apanova sa vina. vin aia din parti pe gerul asta... in fine, o mai las o saptamana si ma fac tiganca. nu vreti sa stiti ce inseamna asta. imi las total caracterul frumos acasa
si il iau pe cel de
.
revin... ma duc sa-mi schimb unul din mostenitori de rahat.
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
cris_82 spune:
neataaaaaaaaaaaaaa..am dormit ca bolovanii si eu si sotul ca aseara am stat pana la 12 noaptea ca sa facem concluziile a expertiza lu' domn cadastrist
btw, e un rahat de expertyiza,si am citit si eu aseara,si concluzia e urmatoarea: pot sa fac un pipi lunggggggg pe ea ca e praf domn expert![]()
Si cum ziceam,la 8 si putin azi de dimineata fi-mea era cea care ne dadea trezirea,de fapt m\burtica ei care cerea lapte![]()
![]()
Am vazut as ac in trexcat ca ati baut cafeluta,ati fumat,asa ca sa trec direct la subiect...Azi trebuie sa o sun pe tanti care imi mestereste siliconatele sotului pentru ziua lui si sa stabilim ziua,banii si ce o sa scrie pe tort
,dupa masa astept colega mea de munca care e jurista si ma ajuta cu experrtiza sa o redacteze ea in termeni juridici
,apoi sa vad ce ma mai bucatresc si maine ..merg la plimbare,iupiiiiiiiiiiiiiiiiiii
picky chiar,as face si eu azi niste clatite,ca nu am mai facut de mult
.Ce-ti spusei eu ieri pe mes ce face fi-mea cu jucariile?vezi? trebuiau ele sa apara
.Eu cu Simina nu m-am intalnit pana acuma,dar sper sa o facem cat de curand sa ne cunoastem si live si sa-l vad si eu pe andutu
.Sigur ca daca e sa veniti in tara ne intalnim
simina daca nu ar fi asa aiurea programul meu cu munca,as veni si eu la zumba cu fetele,dar poate din vara o sa rteusesc ca o sa am o colega![]()
lavi stii ca te asteptam cu detalii,da?
si musai poze cu manichiura
mady stikurile sunt de evitat,e bun numai in caz de urgenta,altfel e naspa
.De azi intr-o saptama fac chindie fata
,adica cheltuiala naibii .. .Pai daca nu urca termometrul la +4 grade si nu se usuca "asfaltul" nu o sa vina nici naiba,asa ca vecinica aia sa puna mana si sa se pregatesca ca sigur o sa o ia pe coaja de la
..hi hi
tot o mica terorista am ramas 

BAZAR