Aspirante optimiste >Felicitari AlinaBu,Klauditza!
Raspunsuri - Pagina 16
sarah199065 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui sarah199065
2011 imi va aduce bebe mic! o sa fiu ! |

deny

2011 imi va aduce bebe mic!
o sa fiu
!
ankcta spune:
Clauditza felicitari!
Sa ai o sarcina usoara, dusa la termen si fara pic de greturi 
Ancuta , in curand 
ankcta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui corina_s ancuta, in fiecare capitol am avut o graviduta..deeeci trebuie sa avem si in asta ![]() ![]() http://lt1f.lilypie.com/Q9Q6p2.png |
Pai noi am avut si mai multe
Haideti fetele care mai doreste care mai pofteste? Ancuta , in curand
ankcta spune:
| citat din mesajul lui bellasamoyed Buna fetele ![]() Alina ![]() ![]() sa de-a dumnezeu sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos tun![]() fetelor nu ama mai avut timp sa intru deloc pe la voi ...ma bucur tare ca de fiecare data cand deschid forumul mai gasesc o graviduta...hai ca usor usor plecam toate la odisee![]() eu azi plec in mini vacanta in budapesta asa ca mai intru peste o sapt. va pupicesc si sper cand ma intorc sa fie un titlu plin de gravidute. ![]() ![]() ![]() Cu ajutorul lui Dumnezeu in 2011 o sa fiu ![]() |
Mai Bella o sapt este mini vacanta?! Distractie placuta si spor la exersat. Sa va intoarceti cel putin 3
Ancuta , in curand
ankcta spune:
| citat din mesajul lui Mihaelafalt Buna fetelor. Mai primiti inca o aspiranta optimista in grupul vostru? Incerc de 1 an si 3 luni sa raman insarcinata si nu a fost sa fie dar sunt foarte sigura ca luna asta voi ramane. As vrea sa impartaesc cu voi gandurile mele daca vreti. Alinabu felicitari, sa ai o sarcina usoara, bebelu sa stea in burtica la mama lui pana la termen si sa fiti sanatosi. V-am pupat pe toate. |
Bine ai venit si sedere cat mai scurta!
(la odisee este mult mai frumos) 
Ancuta , in curand
Katy82 spune:
Claudita felicitari

, vine bebe, oa sa fi mamica! 

http://lt2f.lilypie.com/p1XGp2.png
sa primesc cel mai frumos martisor 
ankcta spune:
| citat din mesajul lui kitty-27 ankcta ![]() ![]() ![]() ![]() corina urmeaza...sigur. ASPIRANTA LA BEBE |
Doamne Ajuta! Repede repede schimbam si capitolul si avem loc pt alte fete.

Ancuta , in curand