Aspirante optimiste >Felicitari AlinaBu,Klauditza!
Raspunsuri - Pagina 13
lucianamoga spune:
Mai incearca unul dimineata.La o asa intarziere ar trebui sa se vada
sa fie bebe!
Hai fa-ne p supriza dimineata 

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
gabyv spune:
FELICITARI ALINA sarcina usoara 

Multumesc, fetelor, pentru ca va gandinti la mine si ma incurajati. Azi am fost la medic si aparent e destul de grav cu gripa si mai am inca 4 zile de suferit. Mi-a dat aspirina si chestii de astea soft si daca nu maine seara incep antibiotice. Ceva care nu afecteaza cica planurile mele de
, dar nu ma intrebati ce e,ca nu inceleg nimic din scrisul ei, iar cei de la farmacie au zis sa revin maine daca e ceva.
Va pup.
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Mihaelafalt spune:
Buna fetelor. Mai primiti inca o aspiranta optimista in grupul vostru?
Incerc de 1 an si 3 luni sa raman insarcinata si nu a fost sa fie dar sunt foarte sigura ca luna asta voi ramane. As vrea sa impartaesc cu voi gandurile mele daca vreti.
Alinabu felicitari, sa ai o sarcina usoara, bebelu sa stea in burtica la mama lui pana la termen si sa fiti sanatosi.
V-am pupat pe toate.
camcris spune:
sarah199065 nici eu nu stiu ce sa-ti raspund la analize
la mine nimic nou astept sa termin tratamentul cu antibiotic si sa merg la dr.
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
PaulaFrida spune:
Mihaelafalt bine-ai venit printre noi,sedere placuta si cat mai scurta(adica sa ramai cat de repede gravidutza si sa te muti la Odisee)

In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastraDr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
Monique77 spune:
Mihaela,
Bine ai venit!
sa devii repede Burtica si sa ne iei si pe noi
sau sa te luam noi pe tine :)
oricum ar fi, nu lasam nimic in urma ![]()

Katy82 spune:
Buna fetele! Mihaela bine ai venit! Tinem pumnii sa fie bebe, daca tu asa simti.
Sarah nici eu nu stiu sa-ti interpretez analizele.
Bella concediu placut!
Cosmi tinem pumnii sa nu fie probleme cu trompitele!
pe toate.
http://lt2f.lilypie.com/p1XGp2.png
sa primesc cel mai frumos martisor 
lary74 spune:
Buna ziua viitoarelor burticii.Eu intru in fiecare zi sa citesc si sa ma bucur alaturii de cele care reusesc sa-si indeplineasca visul.Va tin pumnii in continuare la toate,nu vam uitat va doresc tot binele din lume si cit mai repede bebei sanatosii si frumosii.
FELICITARII DIN INIMA ALINA BEBEL SANATOS SI LA TERMEN
Mamica lui George este cu ajutorul Bunului Dumnezeu
5+
ankcta spune:
Alina felicitari!
Sa ai o sarcina usoara usoara si total negretoasa!
Ancuta , in curand 
klau_ditza spune:
FETELEEEEEEEEAm o liniuta rosie si una roz!!!!!!!!!!!!!!!! Acum am facut testul.
Il repet dimineata!