Ian-Feb2011- Hai Lo !Bv Babyleeks !Bv Ariana (183)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

ziki ai emotii, eh? cine stie, poate maine facem galerie !!!
shubu bine ca nu e nimic grav cu tzatzilii...si te doare ca la cm ?! aoleu, ce nasol ... poate sa vina asa repede?
tunde ce presimtire ai tu acolo...cred ca abia astepti sa vezi buba ,d'aia presimti tu
madalina lasa ca sunt bune hainutele...noi nu am luat prea multe ca ne-a zis lumea ca o sa primim o gramada...si lumea care a venit pe la noi nu ne-a adus hainute ca a zis ca avem de la altii , asa ca spal cam des....trebie sa ies intr-o zi sa mai cumpar.

Gata, ma duc sa pregatesc baita la baiat !

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

HAI LO!!!NASTERE USOARA!!!

Andreea 38+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

sincer, mi-as dori sa scoatem motatele, ma simt pregatita, si chiar imi doresc sa terminam cu stressul...
si ma gandesc ca.. deh, ma cheama la spital unde vom vedea ca nu mai e lichid, nici dop, balaurul il pandeste la cotitura..
si daca nu imi spune ea, ii propun eu o inducere frumoasa, sa pot profita de peridurala cum imi doream

deci eu inca visez. poate n-o sa fie cazul, dar.. cu 10 zile inainte parca-parca...

pt moment, ne concentram pe LO, si va zic maine ce si cum

va mai urez o data, NOAPTE FRUMOASA, fetelor dragi!

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix -> 38s
AMR 12 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

madalina_m, si noi avem icter inca; tot ca inaioana stiu si eu, ca tb sa bea muuult laptic; si eu am pus-o pe maimutzica langa geam, sa o bata soarele, dar din cate stiu tb sa stea la lampa cu ultraviolete, dar nici soarele nu are ce sa-i strice..

tunde, ce vecina tampa....

ziki, fii zen; dr ta e clar zuzi... cre ca nu-si da seama ca esti gravi de te sperie asa ca nebuna...

andri31, si noi suntem cu buric la pachet (a 14a zi de viata)

FELICITARI ALINA !!!!!

intrebare: bb-ii vostrii deschid ochii in somn?

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Mergi la inceput

Gata, am terminat baita si doarme bustean. i-a luat tati si para pt mucisori, ca nu e cazut inca de batista bebelusului...a cam marait el,dar a mers .
maimutico si bebele meu deschide ochii in somn...mai ales in timp ce adoarme, da ochii peste cap, ii mai deschide si imi dau seama ca doarme pt ca se uita in gol si zambeste, mi-e asa drag de el !
deea bafta maine la dr !
simo cum te mai simti cu spatele ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Deci, colega ziki, mi-o iei inainte rau... si iti faceai griji ca nastem o data amandoua si nu stie la care sa fuga Pe mine m-a chemat pe 17 la spital, probabil ultimul control inainte de...
Pana atunci, parca vad ca tu esti nascuta si cu bebe acasa
Hai, linisteste-te, mai bine sa te sperie si sa nu fie mare lucru decat sa te duca cu zaharelul ca toate-s bune si frumoase si sa nu fie.

Nu stiu daca si voua vi se intampla dar din cauza hormoneilor de graviduta eu reactionez tare ciudat. M-am trezit plangand la tv, la o emisiune unde nu era nimic de plans... Am rupt-o la fuga din fotoliu pentru ca cineva dadea cu artificii pe strada, desi abia merg pana la toaleta...Deh, toane de gravida... Care probabil vor dura si dupa nastere, pana incep sa se regleze cantitatile de hormoni... Pana atunci incerc sa fiu cat mai rationala... Da' nu-mi iese mereu...

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"

36+ Darius Alexandru - Mare Papuas
Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

da, MAYANE, chiar, eu imi faceam griji ca o sa o tinem amandoua ocupata in acelasi timp bineinteles
hai ca eu tot zic ca plec si nu mai plec, dar am asa o stare de ras, de agitatie...

dar si eu am plans la emisiuni, si la reclame emotionante, si la orice prostie unde nu era nimic de plans..

gata.fug. sa fiu fresh maine dimi.
v-am pupat de tot pe seara asta!

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix -> 38s
AMR 12 zile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mayane

Nu stiu daca si voua vi se intampla dar din cauza hormoneilor de graviduta eu reactionez tare ciudat. M-am trezit plangand la tv, la o emisiune unde nu era nimic de plans... Am rupt-o la fuga din fotoliu pentru ca cineva dadea cu artificii pe strada, desi abia merg pana la toaleta...Deh, toane de gravida... Care probabil vor dura si dupa nastere, pana incep sa se regleze cantitatile de hormoni... Pana atunci incerc sa fiu cat mai rationala... Da' nu-mi iese mereu...

Ce dragutzzzz, mi-ai adus aminte de perioada sarcinii cand ma lua plansul asa aiurea ! Sigur vor dura si dupa nastere, ma intreb si eu cand se vor regla cantitatile de hormoni !!! poate dupa cele 6 sapt ? cand vom putea face ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

HAI LO!!!

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"

36+ Darius Alexandru - Mare Papuas
Bebe

Mergi la inceput

nu a facut nimeni modificari ? sa bagam si noi un hai Lo acolo ...hai ca ma bag eu ! si-asa nu am somn,bebe doarme, si pe aici nu prea e activitate !

Mergi la inceput