Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (81)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

Citat:
citat din mesajul lui katalina

Oana, am uitat sa spun,mi-a sosit si mie www.mothercare.com/Maclaren-Quest-Sport-Stroller-Red/dp/B001TJAJE8/sr=1-3/qid=1296505430/ref=sr_1_3/280-8689621-3754960?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42768041&mcb=core" target="_blank">caruciorul.
L-am luat direct de aici de pe site.Cu tot cu transport am platit 850 ron.E fff frumos si practic si comod.

katalina, dar stiam ca mothercare nu mai livreaza in romania

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Cata ai PM

Matei - luna a 7-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Teodora Cristina de mericica
Raisa de Ramona

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

de cand cu olita copilul meu face kk de 4 ori pe zi, dimineata la trezire si dupa fiecare masa de peste zi. asa ca dupa ce papa, il pun pe olita si imediat incepe sa se screama de acum nu mai plecam fara olita

fug sa dam fructele, revin

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ooana

azi am incercat varianta Rody ...dimineata cum a deschis ochii la ora 8 nu l-am mai lasat sa motaie deloc...i-am dat sa pape...si asa am devansat programul cu 1 ora sa vedem daca papa mar la 11, ar fi 3 ore de la masa...

sper sa iasa faza

Mergi la inceput

meniul meu: (orele sunt aproximative...)
9 - o felie de paine cu unt si gem, o cana de lapte
snack: un ou
14 - supa dulce, 2 biscuiti, 1 mar
snack: un bol de salata
19 - cartof copt comb cu morcov si fasole verde, o bucata de gratar
snack: portocala

meniu Isa:

8 - 210 lp (ce-a mai ramas de peste noapte de a fost apa de ploaie)
11 - mango cu banana
14 - dovlecel, pastarnac, patrunjel, morcov (coapte de ieri, azi doar le pasez)
18 - iaurt cu branza
si bibe, daca e cazul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

crispro mie scaun de masina imi trebuie, ca nu mai incape in scoica. Tot nu m-am hotarat la model. As vrea ceva cu spatele la sensul de mers, si sa fie in jur de 5 mil.

Raisa

Bravo pt baita in fundulet Paul si pt ridicat in genunchi Andrei

Si a mea sta in fundulet destul de mult, oare sa o las, inca nu are 6 luni? Ea se ridica in fundulet si nu o las mult, o imping inapoi sa stea rezemata

Ieri i-am dat para data pe razatoare si chiar a papat cateva lgte dar apoi nu a mai vrut. Mai incerc si azi.
Pana acum i-am dat sa guste mar, morcov, para, portocala (de pe degetul meu sau chiar din paiul meu)

oana, crispro si cine va mai tine regimul acela, iata cateva detalii pe care le-am salvat eu (eu nu am tinut acest regim si nu cred ca voi putea sa il tin vreodata)
In primul rand trebuie sa aveti analizele ff bune!
In prima faza (12-16 zile):
- carne - de orice fel, in orice cantitate, gatita fara ulei
- 1 ou pe zi (gatit fara ulei)
- 100 gr branzeturi grase
ATAT, nici un alt aliment (vad ca in linkul de la Oana regimul permite si peste, lactate slabe). Mai e voie: lamaie, sare, boia, piper, condimente din plante uscate, guma de mestecat fara zahar, iar moderat: mustar de Dijon (adica sa nu aiba zahar in el)
Nu e voie: hrean, ceapa, usturoi, miere.
Trebuie 4 mese pe zi, la 8, 12, 16 si 20, sa beti 2,5 l de apa pe zi si sa luati niste suplimente nutritive, vitamine. Trebuie minim 30 de minute de miscare zilnic.
In etapa asta e voie fructe sau legume, cica etapa asta e ca sa inveapa organismul sa consume din rezerve.
Din cauza asta regimul asta nu e bine sa fie tinut fara analize prealabile.
Se ia magneziu si calciu.. Sunt niste pliculete facute de dr Scheffler, scrie pe ele ca se gasesc numai in farmacii. Calciu e cu vitamina D3, Magneziu contine si fenilalanina.. In plus, se mai ia furosemid in a 6-a si a 12-a zi de regim ca sa se elimine reziduurile din rinichi. In ziua cu furosemid se ia si aspacardin.
E foarte probabil sa apara constipatia, caz in care se ia normoponderol si herbolax + ceaiuri de care si cate vreti.

Urmatoarea etapa (7 zile) include anumite legume (in afara de banane, struguri, pere, prune, fructe uscate si legume, in afara de dovleac, masline, cartofi, fasole uscata, mazare, porumb, orez) in cantitate nelimitata, 500 de grame de lactate / branzeturi sub 10% grasime pe zi si 300 gr fructe (anumite fructe) pe zi. 3 mese si 2 gustari pe zi.
E voie chiar si un anumit tip de compot de ananas, care nu are zahar.
Fructele doar 300 de grame pe zi, legumele in cantitate nelimitata.
In zilele de carne e voie 100 gr branzeturi grase. In zilele de legume am voie 500 gr branzeturi slabe.

Sunt mai multe faze, am mai multe explicatii si exemple de meniuri, daca chiar va intereseaza o sa postez sau trimit pe mail

Mie mi se pare imposibil sa tin asa ceva, eu sunt adepta mancatului moderat, aplicand reguli de bun simt. Prefer sa calculez puncte/ calorii.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Neata

Crocobaurul iese la coprocultura sau coproparazitologic?
De cand cu alergia la cereale David iese apos..i-am dat diclofor 30,hydrasec,ceai de menta...ma gandesc sa nu fi luat crocobaurul din spital coprocultura a iesit ok...nu mi-a trecut prin cap sa fac si coproparazitologic
sau e posibil sa fie de la dinti?are gingiile umflate e nervos..azi noapte a mancat la 21.30-2-4-6-9ziua mananca la 2 ore deci avem fara numar fara numar

astept sa vina rezultatul de la analiza si dupa mergem iar la pediatra...sa vedem ce meniu ne recomanda pt diversificare

si eu cam obosita si ciufuta astept primavara sa ies mai des cu copii afara...in casa o iau razna cu doi

mai nou Antonia rade pana nu mai poate doar uitandu-se la David...nu stiu ce a gasit de ras....

merg sa curat legumele vreau sa fac o ciorbita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

katalina, nu vazusem discutia despre prietena din Anglia :) ma bucuram ca se poate comanda direct in ro :(

ramona, sa fiti sanatosi si la mai mare

apropo de fructe seara si dimineatza... aseara i-am dat la 18 fructele si pt prima data a mancat 200gr. azi am incercat dimineatza, nu imediat cum s-a trezit, am lasat-o sa se dezmeticeasca si nu a mancat decat cateva lingurite. si alea cu sila

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Alice, 200 gr din prima? Nu e mult? (te rog sa nu ter superi)

Bambo, daca-i carcolac, iese la coproculturA, daca-i parazit, la coproparazitologic. Poate-s dintii.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Am 6 luni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi
AI vostri plang prin somn??Insa un plans de ala continuu

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

inainte sa iasa dintii, da asa era si la noi
acum ii dau chamomilla si e parca mai bine...oricum plangea doar in timpul somnului de peste zi, nu atunci cand dormea profund

Matei - luna a 7-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput