Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (81)
Raspunsuri - Pagina 20
bamboletta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alice_Elena eu mara Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) |
se mareste lista nu suntem asa putine care am ramas nediversificati
Alice_Elena spune:
ah eu am inceput pt ca Mara e pe lapte praf de la 2 luni jumate. dar suntem la inceput, doar ce am inlocuit masa de la pranz.
voi nu ati inceput deloc?
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
Roxana_Theo spune:
Paula, sanatate multa. Nu v-a dat nici un tratament ptr bronsita?
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#
bamboletta spune:
Alice-am incercat sa-i dau pe la 5 luni cereale Milupa cu lapte orez,porumb si mi-a facut o alergie de toata frumusetea...am fost in spital cu el
acum asteptam rezultatul la analiza sa vedem daca e alergic la proteina din laptele de vaca...pana atunci fara numar fara numar
n buna delfinariu somnic usor fara prea multe treziri
Alice_Elena spune:
eu ii dau cereale de la nestle cu orez si morcov si n'a avut nici o reactie.
noapte buna si de la mine... si fara evenimente
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
bumblebee spune:
Buna dimi!
Sanatate multa micilor delfinasi, 6 luni:
Andra Maria de Mycya Sa cresti mare, cumintica!
Clara Maria de miha13gina
Andre de stefania_97
Paula, insanatosire grabnica lui Raul! Sper sa faceti tratamentul corespunzator si sa plece repede repede bronsita! S-a lase pe Raul sa fie iar fasnet si zambaret.
La noi, multumesc lui DD, am avut o noapte linistita, doar o trezire serioasa la 5. Ieri mi-a dat creierii la rasnita, ma simteam supernaspa, asa ca piticul a marait/plans toata ziua, 80% din timpul in care a stat treaz a stat in bratele mele si l-am plimbat prin casa, la 9,4 kg ale lui...
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Am 6 luni!!!
crispro spune:
Neata! La noi tot noapte grea.. deja are program, adica se trezeste la 1 juma, apoi 2 juma, aoi intre 4juma si 5 urla cel mai tare - ii dau papica, nu il pot linisti altfel, si apoi iar la 5, 6, 7, 8... mor!!! Diseara il culc mai tarziu, sa vedem ce iese. Desi am citit in 3 carti diferite (de fapt 2 carti si o revista) ca daca se trezeste des noaptea si adoarme greu tb sa il culcam cu o juma de ora mai devreme, eu voi incerca fix invers. Plus ca vreau sa incerc sa scot suzeta de peste noapte. Am citit undeva procedura, dar nu mai stiu unde. Era ceva de genu: in miez de noapte cand maraie dupa suzeta si nu il putem calma fara ea, i-o dam, dar stam cu mana pe ea. Si nu stiu pana la cat tre s anumaram, sa ascultam cum trage din ea. La inceput va trage cu foc, apoi va trage mai inet cu ceva pauze, si atunci tre sa scoatem incet suzeta. daca se trezeste i-o dam inapoi si repetam. Tre sa caut sa vad daca am nervi si de asta!!!
Denisa, si al meu dormea 13 ore, cu o trezire dupa 10 ore, doar pt papa. si uite ce am ajuns acum...
Creata, deci nebunie si la voi...
Paula, cum a fost noaptea??? Musai sa iti cumperi aparat de aerosoli, cand simti ca e infundat si fornait ii faci o tura!!! Sper ca e mai bine.
Bumblebee, dar tu cu ce il porti pe Victor prin casa? ca e greu bine!!! Bine macar ca ai putut dormi.
La multi ani Andra frumoasa si energica!!! Ai 6 luni!!! de acum poti incepe sa adormi singurica
La multi ani papusa Clara de MihaGina!
La multi ani Andre de Stefania!
Sa cresteti mari si sanatosi!!!
Merg sa ii pregatesc fructele. Si sa va zic ca il las la TV- 5 minute daca sa, foarte bine, sunt 5 minute in care pot sa fac altceva...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex