Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (81)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

mi-ati facut pofta de mers la coafor. dar pt asta trebuie sa ajung la constanta

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Rodyka tu spuneai ca nu i-ai dat Isei peste inca. De la ce varsta putem da?

Eu am luat somon si as vrea sa incerc sa-l fac cu ceva legume. Insa nici nu stiu cu ce legume s-ar potrivi si nici nu stiu daca nu cumva e prea devreme.

Aveti ceva sugestii?

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Roxana,sunt prin preajma ,si iti raspund eu:somonul este un peste rosu-gras,prea gras pt bebelusi, pediatrii indica pestele alb gen pastrav,salau,dar de la 8 -9 luni in sus,pestele se considera alergen.Poti incerca borcanel cu peste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mikidutza

delfinasilor.

ne primiti si pe noi in club? ne incadram si noi in categorie, mai avem 2 zile si facem 7 luni :)

michidutza

Bine ai venit!
Scrie repede 10 mesaje ca sa te putem citi in timp real

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Katalina, multumesc de raspuns. Mai asteptam cateva saptamani si apoi incepem cu pastrav.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Buna seara!

Kata, Oana, Crispro, Adriana, mersi de raspunsuri!
Am vb cu sotul si joi tb sa ma duc la ferma sa cotrobaiesc prin saci si cutii dupa tel fix de la rds sa le dau aparatele si banii si sa ma lase in pace

Vroiam sa ma laud si eu ca de vineri sunt la cura!!!
Mancam si eu exact cum a descris Crispro, zilele trecute, numai ca eu nu spuneam...binenteles ca de rusine.

Menu Raducu
-8.00 lm
- 10 mar, para, pruna (borcan) + 1 biscuite fara gluten
- 12 lm
- 13 galbenus ou, piure de legume (morcov, telina, cartof, patrunjel, dovlecel)
- 15 lm
-18 iaurt
- 21 lm + lp

Menu Nina

-10.00 lapte + biscuiti
-15 salata verde, ceapa verde, 2 felite de bacon si 1 felie de branza...toate amestecate si mancate cu o felie de paine prajita
-20.00 pomelo

Va pup si va doresc o seara buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Salutare!!! Ce dor mi-a fost sa intru pe aici...am de recuperat o gramada dar nu stiu cand pt ca suntem in mare mutare. Duminica trebuie sa fim instalati.
I-am facut program Raisei si functioneaza
- 7.30 - 8(cand se trezeste, ca acum doarme noaptea) - san;
- 10.30 - fruct, san;
- 11.30 - 13.30 nani (nu o las mai mult de 2 ore);
- 14.30 piure de legume, maine introducem carnita, san;
- 16.00 - 18.00 - nani;
- 19.00 - san;
- 21.30 - 22.00 - cereale, san si nani.
Doarme de la 22.30 pana dimineata la 7.30, 8 cu o trezire de papa la 2.
Ce bine e sa dormi noaptea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns senty_mary spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilinca79

Hello mamici dragute,

Vad ca inamicul nr. 1 al delfinasilor sunt dintii. Cred ca asa e si la noi, desi mi se pare prea devreme, ca incisivii centrali de jos abia sunt la jumatate din marime. Dar sunt umflate tare gingiile de sus si noaptea se trezeste plangand. Azi noapte l-am luat cu noi in pat pe la 12, ca eram rupta de somn si nu mai rezistam sa fac ture, saracul abia a adormit si apoi tot gemea in somn L-am dat cu gengigel dar cred ca-i apa de ploaie. Eu am dormit nemiscata cred, ma tot trezeam din ora in ora sa vad ce face iar dimineata ma durea spatele de parca m-ar fi batut cineva, si inca ma tot doare

Mai fetelor, cand vad ce bine papa delfinasii voastri ma apuca plansul si ma tot intreb daca am gresit eu cu ceva si poate n-am stiut ce si cum sa-i dau Nici autodiversificarea asta nu merge, ieri si azi n-a vrut sa manance mai nimic. Nu stiu ce sa mai fac, poate si el simte ca deja cand se apropie ora de masa eu sunt cu nervii intinsi

La multe lunite BB de CD 27, Teodora Cristina si Raisa!

Cristina, of ce noapte grea si la voi. Bravo soacrei ca te ajuta un pic.

michelle, din ce zici tu pare de speriat dieta asta. Da' in site-ul dat de Oana era parca mai permisiva.

Paula, of bietul de Raul. Sper ca ati gasit un doctor sa va consulte. Il pupam sa-si revina repede.

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Ilinca incearca sa nu-i mai dai siropurile cu lingurita. da-i cu o seringa de Nurofen sa nu mai faca asocierea intre medicamente care-s naspa la gust, indiferent cat is de dulci si lingurita. asa facea si Andrei pt ca-i dadeam calciul si vigantolul cu lingurita dar de cand am trecut la seringa altfel stau treburile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_Theo

Rodyka tu spuneai ca nu i-ai dat Isei peste inca. De la ce varsta putem da?

la mine in lista e trecut pentru luna a 9-a, deci mai avem de asteptat. si doar peste alb...

dar eu le-am mai modificat putin, in sensul ca aveam galbenusul in luna 10 si branza doar in luna 11, dar aveam cereale cu gluten de la 6-7 luni. nici miel nu i-am dat (luna 7) si nici praz (luna 6). mi-am facut propriul plan

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

programul nostru s-a dus pe apa sambetei de cand adoarme mai devreme seara... adica se trezeste tot la 10-10.30, la 11 papa, dar la 12 nu mai doarme, o apuca somnul dupa 13, si incurca masa de la 14... iar apoi nu mai doarme de la 15.30 ca de obicei 2 ore, ca nu ii e somn, si o apuca somnul la 6, la ora de gustare!! nu pot nici sa o tin treaza, ca urla... asa ca acum am iesit cu ea afara la 4, in ideea ca o ia somnul. daŽ de unde! a studiat fiecare detaliu de pe drum si la intorcere, la 5.30, i-am dat gustarica. a papat si a luat-o somnul cu urlete de oboseala, am pus-o la san dar nu doarme decat in patutul ei, asa ca am facut transferul si acum doarme... sa vad daca o pot tine treaza pana la 10, poate fentez ca o bag in vana si ne mai jucam acolo mai mult...

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput