Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (81)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Buna dimineata delfinariu!

Scuzati absenta, dar am avut ceva treaba zilele astea....am avut ieri un examen, am mers cu noul proprietar sa platesc si sa schimbam toate contractele de utilitati.

Oana, Kata, help me!!!
Am niste nervi pe astia de la RDS(cablu, net si telefon fix si mobil) cica daca am venit la sfarsitul lunii ianuarie nu pot rezilia contractul pe loc ci tb sa le platesc si luna februarie pt ca tb sa vin sa anunt inainte cu 30 zile calendaristice.

Vreau sa le predau tel. fix si mobil si sa nu le platesc luna febr. (nu e o suma mare,59 lei, dar nu e corect!!!) pt ca eu nu mai beneficiez de serviciile lor in aceasta luna si chiar nu are rost sa le-o platesc.
Cica dupa 3 luni m-ar da in judecata:D
Cum ma sfatuiti sa fac?

Scuzati off topicul!

Am citit cateva pag din cap. anterior si prea multe nu stiu despre voi...

Paula, multa sanatate lui Raul! cred ca acum se simte mai bine, ma duc sa citesc sa vad cum sunteti!
Va pupam si aveti grija de voi!

Eladeea, offf!! cat ati mai tras si voi! Multa sanatate si sper ca micutii sunt bine!

Kata, ce face Victoras cu conjunctivita? Sper ca si voi sa fiti pe drumul cel bun!

Va doresc la toate multa sanatate si sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

nu din prima, din a 3a :)) ca am mai incercat si zilele trecute, dar combinat cu mar, si nu manca decat 30 40 si ieri i-am dat para simpla si... nu se mai satura si mie mi s-a parut mult dar stii cum face daca nu se satura? zici ca e nemancata de 3 zile

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

pt fetele care vor sa tina regim. a incercat vreuna regiul atkins? stiu 2 pers care l-au tinut iar rezultatele au fost..shocante.
si e destul de consistent adica nu te infometezi.
zic si eu nu stiu... spre norocul meu nu am avut nevoie pana acum, da am 23 de ani asa ca... nu e timpul pierdut

mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Tina, citeste contractul,daca scrie de cele 30 zile,nu mai ai ce face,e semnat de tine,asa am patit eu cu cei de la zapp,n-am putut rezilia decit dupa 1 an, magari,ma rog...poate poti suna la sediul central sa faci o cerere si sa le explici...pt net,telef,cablu iti recomand UPC

-Victor nu a avut conjunctivita,i se inrosise ochisorul de la o geana.e ok.mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

TINA, eu in schimb nu iti recomand net de la UPC. Merge prost, si e extrem de scump pentru ce iti ofera. Eu incerc sa scap de netul de la ei.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Piciul meu plange cand imi suflu nasul. De fapt de azi dimineata mai mult plange. Dar si cand rade, scumpul lu' mama scump!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Am 6 luni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

nu din prima, din a 3a :)) ca am mai incercat si zilele trecute, dar combinat cu mar, si nu manca decat 30 40 si ieri i-am dat para simpla si... nu se mai satura si mie mi s-a parut mult dar stii cum face daca nu se satura? zici ca e nemancata de 3 zile

200 g para mi se pare si mie destul de mult, grija azi la caca moaaaleeee... daca nu se satura, completezi cu lm... nu se inlocuieste asa repede o masa integrala.

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

a facut aseara caca moale in sfarsiiit ca de vreo sapt se kinuia mititica.
rodica, din pacate nu mai am lapte de cand avea mara 2 luni jumate

mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Bambo, daca-i carcolac, iese la coproculturA, daca-i parazit, la coproparazitologic. Poate-s dintii.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Am 6 luni!!!

mersi
acum doarme printisorul ma cam musca de are nervisori
Antoniei pe la 5 luni jumate i-a iesit primul dintisor...deci nici el nu e departe trebuie sa ma pregatesc pt apogeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

a facut aseara caca moale in sfarsiiit ca de vreo sapt se kinuia mititica.
rodica, din pacate nu mai am lapte de cand avea mara 2 luni jumate

nu-i nimic acum, ca i-ai dat lm si 2 luni jumate a fost bine! atunci lp, ca de obicei. para e tare buna cand e bb constipat, ai descoperit singura ce efect fain are :))

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput