Zmeurici de iulie-august 2009 (12)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Buna fetelor

Nu am mai reusit sa intru ca piticii sunt gramada pe mine. Daca am lipsit in weekend acum nu ma scapa din ochi desi sunt si parintii mei la mine.

Giova ai mei pleaca saptamana viitoare si pleaca fara pitici. Pe la jumatatea lui martie mai vin si atunci ii vor lua pe pitici la ei.

Lucialu sa stii ca Matei a venit in bratele mele cand am ajuns acasa si nu s-a dat devreme jos dar Ana s-a bucurat a ras ea a dat vreo doua ture apoi si-a vazut de treaba ei.

Eu ma mai chinui sa mai tin putin dieta dar vad ca nu prea mai am rezultate. O sa vad luni ce branza am mai facut saptamana asta si daca am stagnat gata pauza de la dieta dar voi fi atenta la ce mananc.

Matei este ingrozitor de marait. Nu stiu ce sa ma mai fac cu el. Plange din orice si e asa nervos. Se chinuie a ii iasa si lui canini. Are gingiile asa umflate. Bine ca macar s-a potolit Ana ca pana acum ea a fost maraita rau. Termina unu incepe celalalt. Noroc ca e un prieten plecay in america si l-am rugat sa imi cumpere oragel.
Azi am iesit afara si daca nu a urlat matei al meu cat l-au tinut plamanii. Mare minune o fi daca nu face vreun rosu in gat.

gata ii aud ca s-au trezit

Pupici fetelor

elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste" - Paulo Coelho

Infertilitatea este o boala. A avea un copil nu trebuie sa fie un lux

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

baie nici eu nu le fac zilnic, de 2-3 ori/sapt. si ii spal si pe cap de fiecare data. oricum se uda, asa ca nu-mi ramane de ales.
Uliiasi bafta la dr. cum nu ai niciun simptom? pai poftele astea? vrei sa ne faci in ciuda, ha?
Elena of dragul de el...tu esti in foc automat non stop. Edi trage aerul rece pe guritza. azi la patinoar tot asa a facut.
Vally daca nu te-ai ingrasat cu prima sarcina, slabe sanse la a 2-a. dar pt. aia iti doresc sa ramai cat mai repede gravi, sau sa incepi procedurile pt. FIV.

Edi azi mi-a varsat jumate de sticla de ulei pe jos in bucatarie si pe el. Era frumos imbracat de oras, asa ca dupa ce am curatat gresia, a trebuit sa-l mai schimb si pe el[alcoo].
Numai prostii face.
L-am prins de 2 ori sus in pat, si ma striga...cred ca stie ca nu e voie sa se lase pe margini, ca statea cuminte in fundic. abia cand am venit eu a inceput sa umble si a se joace cu lustra. Tare mi-e frica sa nu pice in cap de acolo.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_amira09 spune:

ce fac fetele?eu am lasat fata la matusa mea.M-am dat cu crema de pantofi neagra pe piept si am pus folie deasupra si am zis ca nu mai e buna tzatzi.A plans un pic apoi am zis ca ma duc la dr si am plecat.A ramas dansand insa eu ...Sper sa fie bine.Am incredere in matusa mea plus ca mai e si verisoara care are 40 de ani si nepoata care are 17.Deci toate sunt pe ea.Cand am plecat dansau toate in sir indian dansul pinguinului(e preferatul ei).Matusa mea zice sa tre maine putin sa ma vada ce ziceti? sa trec?Eu oricum pot sa o vad pe webcam cand deschide nepoata messu.
Azi am fost la dentist cu ea sa vedem ce e cu incisivii laterali superiori.A zis ca au loc sa iasa ca se mai retrag si cei centrali si canini.In caz ca pana la 2 ani nu apar facem o radiografie sa vedem daca are mugurasul.M-a linistit putin psihic.A zis ca ma suna sa imi spuna ce vitamine sa ii dau.

SUnt cam zombi asa ca nu am citit nimic din urma.Astept sa vina sotu si mergem la mall sa platim rata pt casa apoi la cumnata mea sa pierdem timpu caci e goala casa fara ea.
va pooop.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Ola, gagici!

Eu am fost copilul la ikea pentru ceva joaca si socializare, am baut cafea de-aia cu refill, asa ca ioc somn acum. S-a jucat copilul mai bine ca la locurile de joaca platite, iar noi ne-am ales cu o cina in banii aia.
Si noi ne-am saturat de frig, nu mai are rabdare Filip sa stam afara la leagane, asa ca alergam si noi zilnic catre malluri. Ieri am fost in Liberty, n-a fost fun deloc, niste jucarii stricate, nici un copil, nici n-am mai intrat.

Sor-mea, si ea cu cafea la bord, proiecteaza mei-tai-uri in photoshop, culmea croitoriei . M-as incurca din faza de tipar. Iar eu stau cu bunghiul pe materiale ca-mi mai plac cateva si as mai vrea unul.

Bely, felicitari pentru pasii grabiti! Spor la alergat, sa vezi acum slabit!

Adriana, se da seretide pt tuse? Stiu ca lua sotul pentru crizele de astm. Te intreb asa de curiozitate, sunt si eu morcovista la tot ce inseamna tuse si legatura cu posibil astm. Bine ca nu i-ai dat antibiotice Anastasiei, ati scapat.

Giova, ce ceai bun bei tu acolo! Trebuie sa ma uit si eu dupa el.

Lucialu, imi pare rau ca ati patit-o cu terenul, dar cum au zis si fetele, toate sunt cu sens. Am trecut si noi prin asa ceva acum 2 ani, n-am reusit sa luam ce-am vrut, apoi am gasit tot acolo, dar mai bun, apoi ne-am razgandit, nu mai vrem sa ne batem capul cu constructie de casa, asa ca am ramas cu terenul atat de dorit si de cautat, mai mergem la un picnic cand apar macii ca e tare frumos.

Muffi, iar ai disparut?

Unguras, ne-ai parasit de tot? Sunt curioasa ce limba vorbeste acum M-C.

Ma retrag ca-i tarziu!
Spor la cafele dimineata!

Happy-mami de Filip, 1 august 2009
happy mei tai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Buna fetelor!
Intru si eu pe fuga ca sunt cu amandoi singurica si e tare greu
Noce cum e mei tai-ul? Ca tare ma bate gandul sa iau unul pt bebe...ca mi-e greu sa ies cu carutul mereu pe vremea asta?Sta bine bb mic in el? Si il pot tine si cu fata spre lume?

poze noi
minunile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

neata
eu chiar am bevoie de o cafea ca m-a tezit anastasia de al 5.30 sunt chiauna de somn mai ales ca m-am culcat pe la 12.30

noce Cezar are diagnostic astm bronsic de fapt el are o alergie la mucegai si la fiecare raceala mai puternica sau gripa incepe tusea , seaca la el, si nu se mai opreste , asta vara pana sa ajungem la alergoloaga a tusit vreo 2 luni, l-am dus la vreo 4 doctori si niciunul nu-i dadea de cap la tuse, abia cand am ajuns la alergologie am depsitat de unde vine tusea, iar tusea astea nu trece decay cu seretide si cateodata tb si singulair, sper sa reusesc sa invingem alergia asat pt ca nu vreau sa-i dau taota viata seretide , sunt convinsa ca prin schimbarea alimentatiei se poate rezolva si asta am inceput s afac dar la el merge mai greu ca el stie toate gusturile si nu-l mai pot pacali asa usor
la ikea si noi mergem maimult in we ca e drumul mai liber si sunt mai multi copilasi, Cezar e fan ikea , pe Anastasia n-am bagat-o inca dar am lasat-o la locul de joaca de sus de la restaurant si a fost foaret incantata mai ales ca era si cateva fetite
gata fug la bucatarie ca nu am nimic de mancare pt pitici

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Adriana, imi pare rau de alergie. Alergenul nu poate fi indepartat de tot? Sotul meu daca nu sta nas in nas cu pisici n-are nimic.
Ayda, mie imi place mult mei-tai-ul. Nu stiu cum e cu bebe mic, ca noi am inceput tarziu, dar mi-ar fi placut sa-l am mai de demult. Din ce am inteles eu, se poate purta de la 4 luni. Eu foloseam un marsupiu clasic din comert prin casa cand era Filip mic, era mai incomod, dar imi faceam treaba.

Happy-mami de Filip, 1 august 2009
happy mei tai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Buna dimineata, zmeurici si mamici!
Da,da, vin cu vesti bune!
Bebe are 6 sapt si 2 zile, 5,29 mm si activitate cardiaca! E bine implantat si da Doamne sa creasca mare si sanatos! Mai mergem peste 3 sapt din nou, atunci va fi mai mare si o sa faca masuratori. DPN-ul e pe 29.09.

Adriana , la 5 jumate?! Si de atunci n-a mai dormit deloc? Hai ca-ti trimit cisterna de cafea....
noce, Ikea? HHmm, tot vroiam sa merg si eu acolo cu sotul si David, dar nu stiam ce-o sa faca David pe-acolo, nu stiam ca e loc de joaca. O sa incercam si noi odata cand ajungem in Bucuresti. Desi daca ajungem in mai deja e cald atunci si mai bine colindam parcurile. Vai ce mult mi-ar placea sa facem o intalnire cu zmeurici, de cand ne tot chinuim...
Chiar aseara ma gandeam la Ungaras si MC, oare ce mai fac ele? Haideti la apel!
Giova zici ca se juca cu lustra? Hihi, vai de capu meu, tre sa sti cu ochii pe el ca pe butelie. Eu l-am gasit odata ca se urcase pe WC, trecuse prin chiuveta si a ajuns pe masina de spalat, unde nu avea unde sa mai ajunga decat in cap pe gresie...
Elena, sincer nu stiu cum rezisti cu nervii, eu cred ca as fi cedat demult. Bravo, mami, las ca cresc ei si o sa fie mai bine.

Va pup, sa aveti o zi frumoasa! La noi cica o sa fie azi 5 grade, iupiei!!!!

Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Oare v-am zis CA Edi mi-a stricat consola Wii? nu are niciun an inca, am folosit-o de vreo 10 ori...iar zilele trecute cand mi-a cerut prietenul lui Marco sa le-o pun sa se joace...nu mai puteam baga CD-ul in unitate. Ii dau sotului o penseta si scoate 2 CD-uri si o moneda de 50 bani.
acum astept curierul sa o trimit la bucuresti, sper s ao repare aia si sa nu-mi anuleze garantia.
Am terminat bine anul cu tel. de 16 mil. anulat garantia, am inceput cu obiectiv rupt, acum cu Wii-ul, simt ca o iau razna.
Aseara sa vedem daca nu si-a revenit consola, punem CD-ul si ls-a zgariat rau de tot. Clar ca nu va mai merge nici ala....of...ca numai belele face copilul asta mic.

Sara_amira hai nu mai fi trista, sa vezi ce bine se simte pitica la matusa, mai ales ca are asa companie. Cum a trecut noaptea pt. fiecare?
exact la fel a facut mama mea cand m-a intarcat. tot cu crema de papuci s-a dat pe sfarc si nu l-am mai vrut. tata a certat-o rau cand a venit acasa, asa ca a incercat sa-mi dea iar tzitzi si ziceam: caca tzitzi, caca tzitzi. foarte usor m-am dezvatat eu si rapid.
Noce super ca s-a simtit bine Filip la locul de joaca.
Ayda bafta in continuare mami, nu e usor cu 2 copii asa micuti si fara ajutor.
Adsriana mama mia ce matinala a fost Anastasia. rezisti pana diseara?
Uliiasi super vesti de la control. Doamne ajuta tot asa sa fie!
si edi are tendinta sa se urce pe WC numai ca de acolo nu poate sa mai mearga niciunde. azi a intrat in bideu si noroc ca am fost acolo, ca a vrut sa-si dea drumul la apa. e pus tot pe cate o prostie.

fug la el ca a intrat in bucatarie si cine stie ce mai face.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

neata!
iar e frig
Elenada, ce diferiti sunt!poate ar fi bine sa faci niste cardio sa dai jos si kilul ala nenorocit.bafta Mateiasului cu caninii! pana ajungeti la orajel, e bun dentinoxul, nu l-ati incercat? si la noi acum se vad caninutii ramasi in gingii, ma asteapta clipe de opera ca sigur imi va rontai sfarcurile.
Noce, asa ziceam si eu in general, ca toate au un sens ca nu a fost sa fie al nostru, inca zic, dar imi pare rau dupa ala
Sara, dc va e atat de greu amandorura cu tzitzica, de ce nu incerci variata sa-i dai san cand esti cu ea acasa, poate vei mai avea si dupa ce incepi lucrul, cum sunt Patricia, Mqqm si parca mai sunt mamici la noi?
Giova, distroier namba' cat? Noi asa o mai alintam pe a noastra fata. Iese uleiul din haine? Eu i-am facut praf la al meu o geaca Pana la urma nu avem ce face, decat sa luam lucrurile pretioase din calea lor, noi chiar nu avem unde gaia sa le mai pitim. Tot e plin pana la refuz. Ei sunt datori cu cercetatul
Uliasii, super vesti! Cand povestiti pe unde se cocoata ai vostri si de la cat timp, realizez ca pupa ma scuteste totusi de atacuri de inima din astea. Stau si cu gura pe ea dc are tentative periculoase si ma asculta ori e prudenta. Dar le avem si noipe ale noastre
Adriana, lasa ca traim intens. Nu v-am povestit somnul de amiaza de ieri. Trecusem de doua si dansa chitaia, tzitzilea etc, joaca , deja vedeam cum iar ne prinde ora 4 treze. asa ca am luat un catel de-al ei cand s-a sustras de la san din pozitia orizontala, si am pus catelul la san: hai cutzu sa facem nani, hai sa-ti dau tie tzitza ca donsoara nu vrea. Si am facut precum am zis. S-a lasat cu jelanii, plans din inima, a venit rapid la mine, si supt si . Nu stiu dc am facut bine, mi-a fost mila de ea, dar ma disperase.
mmm si eu as bea o cafa, dar mi-e lene sa-mi fac, dc nu apuc sa beau dimineata din ceasca lui al meu, nu beau cafea dupa. Mi-as cumpara un tonomat de cafea ca e si simplu de facut, bagi fisa, si e si buna rau.
aa, ne-am uitat aseara la top modela lu peste de la antene. Am ras de ne-am spart. Corse ca nu o voi urmari pe mai departe, ca mdeh, selectatele majoritatea numa de topmodeale nu sunt, are Catalin Botezatu niste gusturi la femei! probabil au fost selectate si pt sou, dar totusi...

Mergi la inceput