Zmeurici de iulie-august 2009 (12)
Raspunsuri - Pagina 12
Corinna1982 spune:
Cornelia imi pare rau pt Vladimir, sper sa dea rezultat tratamentul. Si nu cred ca iti neglijezi copiii, tu in niciun caz. Asta este tara in care traim, trebuie sa muncim de dimineata pana seara ca sa asiguram copiilor tot ce au nevoie si asta intr-un mare stres si cu salarii de nimic. Dar NU iti neglijezi copiii! Un
pt Vladimir si
pt tine.
Giova spune:

Greu mai trece ziua fara puiul mic....
Edi e bine, doar ca ii lipseste frate-su' il striga non stop si ii pupa poza
.
Cornelia si eu am luat lac amar din sensiblu pt. marcop....cred ca e acelasi. la noi nu a functionat, s-a lasat pur si simplu.
Dragul de Vladimir....sper sa se remedieze carentele dupa tratament. te cred ca ai fost cam disperata.
Multumesc de urari, da a fost ziua sotului ieri
.
Lucialu chiar asa ce v-ati face fara mine...??? v-ati uita zilnic pe lista d epe prima p[agina, nu e asa greu
.
Anemona pai sunteti aproape, dar nu chiar.....
sunteti de laudat ca iesiti seara la 100 km de casa.
Crixia ma bucur ca sunteti ok acum. super ca ai reusit sa o dezveti de suptul degetului
.
Gio
de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
PatriciaArdeleanu spune:
Giova, mereu atenta la toate detaliile
.MUltumesc frumos! sa va traiasca finuta si la multi ani sotului!
te cred ca e greu fara Edi acasa, si Daniel a foast vineri noapte la bunica, sa pot organiza petrecerea surioarei si asa mi-a lipsit...desi am putut sa fac multe lucruri in lipsa lui. Rebecca la fel, trista si a dormit cu poza lui in brate (o sa trimit o poza pe cont, ca nu m-am putut abtine).
Lucialu,
!
Cornelia, sanatate multa si sper sa ramana doar sperietura, sa fie totul ok!!!
Iulia, ce semnatura frumoasa ai
!
lucialu spune:
Neata!
cine imi da si mie o cafea?![]()
M-a trezit mandra la 6, mdea dc s-a culcat la 10...si eram asa de fericita ca a adormit repede, ca ieri a fost belea. De-abia am facut mancarea, ca numa la mine inbrate o vrut si tzitzileli en-gros. Acum patruleaza vesela si eu mi-s chiauna.
Cornelia, pai mai am pus poze cu mine asa printre cele cu pupa
Sunt pe mail dar puse de Elenada, nu de mine. offf saracu Vladi! tinem pumnii sa se faca bine!
si noi trebuie sa repetam luna viitoare ca atunci se fac 6 luni, si asa vreau eu, ca am ramas cu un piticpe chelie cu o analiza, parca trombo nu ne-au iesit bine. tre sa ma uit pe foi. bine ca ati vazut sa puteti lua masuri
Giova
sotiorului!
pai tu cine crezi ca citeste prima pagina si o mai si tine actualizata, in afara de tine?
zici ca pupa pozica Edilinul?

gata, a abandonat in brate la tzizica pupa, dar imi termin mesajul ca dc ma misc iar se trezeste duracella si o luam de la capat
Anemona, sa stii ca au iesit bune bucatare;i;e mele de ieri. Ft bine s-au combinat, dar is de mancat cu zavoarele incuiate, ferestrele astupate
si tacut chitic, ca numa de slabit nu sunt
faaaain ca mai primesti cate o papa calda de la mami teu
Pooh, super reteta de cartofei cu cascavei!
am pus in plus sub ultimul strat de cascavel, un pic de parmezan ras, ca e mai tare ca esenta, sa aromatizeze mai bine.
Crixia, felicitari pt eliminarea degetelului din menu!
![]()
Azi fac ciorba de ciumperci, sa vad dc tre sa fac niste gordon bleu azi,as vrea maine. Am cumparat orez salbatic, stati sa pun link si acum vad ca la ei pe site au si retete cu orez. eu de la firma asta cumpar de obicei orezul http://www.risoscotti.ro/index.php/product/ro/11/Slbatic sa vad dc pot combina cu gordoanele.
anemona27 spune:
Neata,eu ca de obicei la ora asta la cafea,ne-am trezit la 8 fix azi si nu am stat deloc pana acum o jumatate de ora cand a iesit afara cu mama.Fetele cu copii mai mari,cand incep si ei sa se joace singuri,ca Alex fara mine nu face nimic,si la desene daca se uita vrea la mine in brate.
Cornelia multi
, si tie si lui Vladi, te asteptam cu vesti bune.
Lucia cum faci ciorba de ciuperci,eu numa supa crema de ciuperci am mancat si tare buna mai e.
Fetele,de cand cu vremea asta frumoasa stati numai afara de e asa slaba activitatea pe aici?
Muffi asteptam poze de la tine, Alina,Alintza, Meleea mi-e dor de voi si de zmeuricile voastre.
mami fericita de baietel Alex
lucialu spune:
Anemona, uite aici: http://www.reteteculinare.ro/forum/discutii/ciorba_de_ciuperci_de_post-4960/. Se face ca si ciorba de burta, mai sunt retete, dar mie nu-mi place cu os de vita fiert. Asta e cea mai apropiata de cum o fac eu. Insa eu pun si un pic de bors, cat sa aibe un iz acrisor, ca ii dau si bebelunei, si rad mare toate legumele. Ciupercile pleurotos le curat de pielite, le tai nu ft marunt si le calesc separat intr-un pic de ulei. Pun smantana din greu
cu doo galbenuse de ou si pun si telina radacina. Pun rosiile mai la sfarsit inainte de smantana, doo rosii mai prapadie taiate cubulete, nu folosesc bulion.
CRIXIA spune:
Cornelia, ai grija de psihicul tau, nu te darama acuzandu-te!!! Ti-am spus ca eu nu am mai mers cu Ana la medic de la vaccinul de 1 an. Si atunci a fost controlul de rutina pentru efectuarea vaccinului. La mine controlul de baza este facut de pediatra, cu palpare pe peste tot, cu masurarea hemangiomului( de care nu stiu cum si cand vom scapa), intrebari despre alimentatie....
Eu o inteleg pe Cornelia, este fff acaparata( o cunosc personal si stiu cat de agitata este), dar vrea sa va spun ca si eu am un mare sentiment de vinovatie. SImt ca nu fac la fel se mult cum am facut cu primul copil, unele se intampla de la sine.....de ex. eu ar fi trebuit sa ii fac Anei niste analize si am tot amanat, pe diverse motive....imi e rusine cand stiu ca zmeurica face 18 luni si eu am neglijat. Ieri m-am intalnit cu pediatra si i-am zis ca trebuie sa o vada, nu intelegea femeia caci tocmai se uita la ea si parea ok, nu intelegea ce vreau, ma intreba ce are, daca e racita...poate ajung vineri.
Cornelia poti sa incerci la Stefan, produsul se recomanda peste 3 ani. Eu la Ana nu l-am incercat, e prea mica. Am vb cu farmacista, cica se da pe unghie la 2 zile.
Uliiasi, doar daca le rupi cu dintii, bagi degetul in gura...in contact cu saliva se degaja un gust amar.
Giova, Lucialu
sar'naa! Sper sa nu revina! Probabil daca exista inca acea ratza uzata maxim si mami in pat la fiecare somnic, poate-poate...
Lucialu, orezul integral Ermes de la Risoscotti il folosesc. Si cel prezentat de tine e bun. Pentru inceput e bun, apoi, cand va obisnuiti treceti la cel integral.
Intr-o zi am improvizat o reteta, cu succes maxim la Alexia. Orezul salbatic fiert doar in apa, apoi scurs si amestecat cu bucatele de telemea.
Azi s-a nascut finutul meu!! 3650g, 52 cm De abia astept sa-l vad! cand vine vorba de nou-nascuti
de emotii
Va pupicesc! Ma duc la munca mea in bucatarie! Azi fac salata orientala, adica pentru diseara. Pentru mine si Ana un spanac cu sos rosu, restul familiei face fitze ![]()
Giova spune:

azi doar v-am citit si in rest cu treaba. parca nici nu-mi vine sa scriu, daca nu e puiul mic acasa.
Mi-e dor de el, dar lui nu-i pasa...la tel. nu zice nimic, asculta cu mare atentie si rade. In rest isi vede de-ale lui, rasfatat de toti.
se vede ca n-am intrat ca iar ati omis 2 sarbatorite
:
Pony si Mony
! Multa sananate si fericire mamici dragi!
Va asteptam mai des pe aici, cu povesti frumoase despre zmeurici.
Patricia poze de la party cand vedem? cu ce te-ai pregatit? noi avem sambata invitati pt. zilele noastre si nu stiu ce sa fac: vinete, oua umplute, ardei cu branza, icre platouri cu salamuri, gratarele si tort...musai sa-l comand maine, ca azi am uitat.
Sper sa reusesc sa le fac pe toate sambata, mai ales ca nu il am nici pe picea printre picioare.
Lucia hai mai ca nu e greu sa va uitati pe prima pagina. cand iti apare chenarul unde scrii postarea, dai mai jos cu cursorul si-ti apare exact prima pagina. eu asa ma uit.
Mersi pt. urarile d-nului sot.
Asadar pupa a fost matinala rau azi dim. si Edi cica s-a trezit la 7. eu numai la ora 8.
Anemona la noi azi nu a fost frumos...ceata si frigulet. ieri a fost bestial.
si mie imi place supa crema de ciuperci, cu crutoane
.
Crixia eu ma invinovatesc ca nu ii dedic mai mult timp lui Marco, ca-l neglijesc din cauza piciului. Oricum, nu e usor cu 2, apoi cu 3...si cu job. asa ca si eu o inteleg pe Cornelia.
sa-ti traiasca finutul. si pe mine m-a apucat nostalgia, chiar ma uitam azi la pozele din prima luna a lui Edi.
poze din weekend si cu mica finutza:
http://www.dropshots.com/sarbatori2010
Gio
de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
noce spune:
buna seara, mamici!
De cand a poposit soarele in Bucuresti, greu mai ajung pe net si vad ca nici n-a fost activitate prea mare. Ce cald eeee, uitasem cum e sa iesi in plover, sa alerge copilul cu haine usoare si cica se intoarce zapada.
Pony si Mony 
Unguras, ma bucur c-ai mai scris.
Bely, condoleante! Sper sa va regasiti armonia cat mai repede!
Cornelia, sanatate lui Vladimir, o sa se faca bine repede, sa vezi! Te cred ca esti obosita si te simti vinovata, ne simtim noi care suntem de 2-3 ori mai putin ocupate, dar nu uita ca esti un exemplu pentru noi, cele cu un copil sau doi. Mamicile ca tine sunt o raritate in zilele noastre, iar fratii sunt cel mai important dar pe care i-l poti face unui copil. In plus, tu ii cresti la casa, la aer curat, intr-un loc unde multora ne-ar placea, dar unde putine ne-am aventura, pentru ca e greu. Asa ca fruntea sus, mami, o sa fiti minunat de bine!
Crixia si Giova, sa va traiasca finutii, sa fie sanatosi, sa-i aiba mereu pe parinti la fel de bucurosi ca acum!
gata, fug la copil!
seri linistite!
Happy-mami de
Filip, 1 august 2009
happy mei tai
CRIXIA spune:
'neatza!
Help!!! Febra la canini??
Aseara i-am dat o doza de Nurofen Anei, o tot chinuie caninul, baga intr-o parte tot ce apuca, cel mai bun obiect de ros este seringa de nurofen, cred ca e a 3-a pe care o aplatizeaza de atata ros...
Dupa 4 ore de somn avea 38,4. Acum o astept sa se trezeasca...
Credeam ca sesiunea de virusi s-a manifestat doar pe perioada vacantei...
Giova...fara tine uitam si in ce zi suntem