Pufi 2010 (211) - LMA Irina,Daniel si Adrian!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

... copil la neuro... eu am fost cu Ela la neuro si n-a fost tocmai un capat de lume... acuza dureri frecvente de cap si un aparat din Chisinau zicea ca are tensiune intracraniana... deci fost al Bagdasar, facut RMN si encefalograma si infirmat suspiciunea de tensiune intracraniana si discutat cu neuroloaga... (aveam motive antecedente dureri severe de cap in familia tatalui ei)...dupa acest control durerile s-au rarit pana la disparitie... se pare ca erau de la stres, schimbat mediu, scoala, colegi, tzara, sotz, toate noi... acel control ne-a ajutat sa intelegem sursa problemelor si s-o inlaturam in timp...

cat despre plans la copii mici... vazut asa ceva in filme, copii asa zisi isterici care-si aduc mamele in prag de psihoze... eu zic ca intr-un sens sau altul trebuie apelat la AJUTOR!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

pup buturelul sa nu fie nimic grav

BF distractie placuta!

miremia...wow...ce fain 2 pufuleti draguti!

ma bag si io in seama trimiterile la neurolog au fost(presupun) ca sa se excluda orice tip de afectiune neurologica...singura modalitate de exprimare a bebeilor este plansul,cand plansul este in exces(zi+noapte),medicul are obligatia sa investigheze cauzele..desi la iris,dupa cum zice sorina ca doarme de bine noaptea,mie mi se pare moft trimiterea...asta spune cineva care si-a dus odrasla la 2 medici primari neurologi+psihiatri si la psiholog pe deasupra ca sa-mi spuna ca nu are nimic in afara de lene

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

AAAAAAAAAAAA!!!!! si de ieri merge! cand am venit de la farmacie cu Aerius-ul a venit la mine (din mijlocul livingului pana la usa) Apoi a mai facut mai multe drumuri de la tati la mine de la mine la tati. L-am filmat si bine am facut ca azi iar a dat timiditatea-n el si nu prea vrea sa mearga.

de Yannis

FELICITARI micului grec umblacios!
Si sa lase timiditatea la o parte....lasa ca o sa alergi tu dupa el prin parc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

bravo yannis pt mersul singur!
multa sanatate!

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti
ma bag si io in seama trimiterile la neurolog au fost(presupun) ca sa se excluda orice tip de afectiune neurologica...singura modalitate de exprimare a bebeilor este plansul,cand plansul este in exces(zi+noapte),medicul are obligatia sa investigheze cauzele..desi la iris,dupa cum zice sorina ca doarme de bine noaptea,mie mi se pare moft trimiterea...asta spune cineva care si-a dus odrasla la 2 medici primari neurologi+psihiatri si la psiholog pe deasupra ca sa-mi spuna ca nu are nimic in afara de lene

mami de Alex si Radu

MP..
Dap, pentru a exclude afectiuni din sfera neurologica a fost trimiterea..
De rupt, am rupt trimiterea, tocmai pt ca maimutzica doarme noaptea, este empatica, recunoaste persoane, locuri, are achizitii neuro-motorii normale...deci..e doar frustrata, sau alintata...(zic si eu)

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Alexutzzza..felicitari pentru petrecerea reusita, si pentru alegerile de pe tava ale micului mergacios!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

pup buturelul sa nu fie nimic grav

BF distractie placuta!

miremia...wow...ce fain 2 pufuleti draguti!

mami de Alex si Radu

... e bun si psihologul... ciudat diagnostic lene... (iti trebuie calificare ca sa diagnostichezi asa ceva?)... cauze chiar pot fi multe, iritabilitate, disconfort, oboseala (copii au orele lor de plans seara - cu Ela nu ma intelegeam aproape deloc seara pana pe la 5-6 ani)... confrt termic (zic si eu, ambii mei copii nu suporta invelitoarea, eu sunt foarte friguroasa si-mi trebuie multe haine pe mine)... azi patzit "rusinea" Kay a plans isteric in cabinet cand a vrut asistenta sa-l cantareasca masoare, nu vroia sa se rupa de mine un centimetru, parca il taia cineva (si de regula e asa un cuminte), sigur l-a indispus asistenta pe care eu n-o prea pot inghiti...

sau... in aceasta perioada se formeaza atasamentul... zic si io...

ce am vrut sa zic e ca "ruperea trimiterii" nu rezolva problema...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Vazut poze..Bea..ohoho...functie TJ ala, nu jucarie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

pe langa subiect... citit ca nu exista copii alintati la varsta asta... si ce inseamna un copil alintat? ... stiu un copil (acum femeie in toata firea) care, politica de familie, nu era luata deloc in brate ca sa nu se invete alintata... o tineau toata ziua intr-un tzarc si nu aveai voie s-o iei in bratze... cu fratele ei n-au fost atat de intransigenti... si trist si revoltator in acelasi timp...

au americanii metoda Ferber (?) sa lasi copilul sa urle pana se calmeaza singur... in special la culcare... un idiotism...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

am pus pozele..............
nu stiu daca se vede ceva diferenta..........sincer...................voi ce ziceti?
nu am pus albumul in fata ii acolo undeva..........

am pus si cu patul, sorina..................

Forever in love...with my baby...

sa stii ca se vede clar diferenta, a inceput sa se tonifice pielea vad eu. Apropo de unde ai luat exercitiile?

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput