Pufi 2010 (211) - LMA Irina,Daniel si Adrian!
Raspunsuri - Pagina 10
nyny spune:
Halloo...
SORINA, ELE, LARISEL, DANDANA, LUCIA multumim pentru comment-uri. Sunteti foarte dragute
Am vazut si eu poze. Deci n-am cum sa nu zic...
ISA si Ele foarte cochete amandoua
TEO de Lucia micul mare bucatar... clar o mosteneste pe mami la bucatarie
DARIA de Ayanna o domnisorica speciala
YANNIS si Alexutzza fotomodele ...asa mama ...asa fiu
DRAGOS de Dandana marele IT-st
MARA de Mire dulce dulce
DRAGOS de Ale1212xa haios foc la vanatoare de porumbei
CRISTI de Xela barbatel adevarat
IURIA de Lorex ochisorii ei albastri
RAUL de Bubu seducator... ce sa mai...
ALEX de MP... cu zambetul lui de strengar...
TUDOR de Tomaca frezat aranjat...baiat mare
si nu ma mai pot opri...
EMA de Cris.D si tortuletul ei suuuper
UCA de Ioana Fota ce frumos stie ea sa se joace...
ARIANA de Simpli mica printesa
YANNIS de Al3csa o sa dea toate fetele pe spate cu masinutza lui
Ma opresc ca ma prinde dimineata.Si...
BEA tine-o tot asa daca poti... se vad rezultatele
nu mai zic de pozele cu preparatele culinare... maiculita... ce-i acolo.
Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioana_fota Si acum buna ziua. Tomaca pentru capitol. Multumim de urarile de sanatate suntem mai bine amndoua,ba chiar piticotu are o energei asa debordanta ca nu stiu de unde . Am si eu 2 vestii mariii : 1.Am reusit de cand cu boala ei sa o culc inapoi in patut. 2.DE alaltaieri merge si eaface cate 4-5 pasi sg.Gata am spus si eu ....simteam nevoia sa ma umflu putin asa in pene de Maria Alexandra 26.03.2010 Ingerii zboara pentru ca o iau usor |
Hai Alexandra! !!! Bravo!
de Yannis
nyny spune:
Eu sunt cu mucii in batista. Se pare ca de ce mi-e frica nu scap. Ma bucuram ca n-au mai racit copii... si nu e mare lucru sa ia acum de la mine . Sa speram ca nu...
Am baut o cana cu lapte si ma duc la culcare. Maine zi grea... ma duc la o inmormantare... printre altele...
Noapte buna
Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
simplicity spune:
La multi anisori printesa Irina!
La multi anisori cavaler Daniel!
La multi anisori cavaler Adrian!
Va doresc tot binele din lume
Bravo mamici dragute pentru acest an frumos
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Cuvintele afectuoase pot fi scurte si usor de rostit, insa ecourile lor sunt cu adevarat nesfarsite."
sorina_bz spune:
La Multi Ani, Irina, de mami Nikole!
La Multi Ani, Daniel, de mami Blue_flower!
La multi Ani, Adrian Theodor, de mami BAly!
LML Iuria, de mami Lorex, la ultima aniversare cu lunitze!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
bAly spune:
Doamne ce mai trece timpul!!!! Sunt 2 luni de cind am scris ultima data, pe 1 dec, pt a ura LMA primului pufulete. Nici de citit nu am mai apucat, cate o pagina pe ici pe colo....
Fetelor va multumim pentru urari si la rindul meu, chiar daca cu intirziere, vreau sa urez La Multi Ani! tuturor copilasilor ce si-au sarbatorit deja prima aniversare: sa fiti sanatosi si per total sa va faceti parintii fericiti!cu alte cuvinte va doresc ceea ce doresc si copilasilor mei si ceea ce orice MAMA isi doreste pentru copiii ei
Adisor ne umple viata de bucurie in fiecare zi...merge in picioruse de pe 18 ian, are 5 dintisori si alti 3 pe cale sa iasa si in rest cotrobaie toata casa ca si ai vostri si se bucura fff mult cind ii vin surorile acasa de la scoala, chiuie de fericire. Aaaaa si-l adora pe taica-su,probabil unde il vede mai putin. Cert e ca doar lui i se lipeste in brate si sta pt citeva secunde linistit. In rest chiar de vine in brate, sta batzos sa vada el tot si de cele mai multe ori dupa maz 20 sec vrea inapoi jos. Probabil doar ne testeaza sa vada daca il luam sau nu in bratePe 2 mergem la dr si atunci vom avea si cateva date mai 'tehnice' sa vedem pe unde mai suntem cu greutatea si inaltimea.
Daca imi da si mie cineva noua parola pun si ceva poze sa ne mai vedeti.
Va pup si La Multi Ani! si bebeilor ce urmeaza sa-si sarbatoreasca ziua de nastere.
Alina, mamica de 3 copilasi: Andreea (8 ani), Laura (5 ani) si Adrian Theodor
sorina_bz spune:
Buna dimineata, haideti la o cafea mare si tare, cu zahar, cu frisca, cu scortisoara...fiecare dupa cum pofteste sa si-o asezoneze!
Nyny...multa sanatate, offf...inmormantare...cam aiurea, e frig tare. Ai grija de tine, mami.
Bea...vazut pat de Ivanel...foarte tare! E un fel de fotoliu-pat, nu? E bine tare, daca nu cade din el...Iris cred ca era in cap de 3 ori pe noapte....Patul in care dormim noi are 160X200 si de multe ori se foieste asa de rau, ca parca nici ala nu-i ajunge..
Dece....cam aiurea ce spui de vaccinul de 6 luni...Daca ati facut penta la 6 luni, cred ca numai un medic iti poate spune ce vaccin sa cumperi pentru 12 luni.
O zi frumoasa sa aveti!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
ale1212xa spune:
neatza
sorina multumim de cafea
ce liniste pe aici...hai trezireaaaa
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem
sorina_bz spune:
Alexa..sa-ti fie de bine..
Eu sunt prezenta la apel...S-a trezit copilul, i-am dat sa pape, am schimbat-o...bag un shmotru rapid, cat mai sta tati cu ea, pana pleaca la serviciu.
xela_07 spune:
La Multi Ani, Irina! Sa fii sanatoasa si sa aduci numai bucurii parintilor tai! Nikole, sa-ti traiasca minunea si sa ai putere sa treci peste perioada asta de "maraiala" cu bine, ai niste fete minunate!
La Multi Ani, Daniel! Multa sanatate si tot ce e mai bun pe lumea asta pentru tine si pentru parintii tai! BF, distractie placuta in concediu !
La multi Ani, Adrian Theodor!