Satisfacerea Sotului
Buna fetelor. Sunt noua pe acest forum. Am 22 de ani si sunt insarcinata in 6 luni. Problema este ca nu prea mai pot face dragoste cu sotul meu (asa ne-a recomandat medicul) pana dupa nastere. As dori sa va intreb cum as putea sa il satisfac si sa il fac sa uite de abstinenta. voi cum ati procedat? sincer sexul oral nu ma prea tenteaza momentan. va multumesc
Raspunsuri
blackgirl0 spune:
Va imbratisati seara in pat, va mangaiati, va faceti masaj unul altuia, dormiti unul in bratele celuilalt. Sunt multe de facut, imaginatie sa ai! Banuiesc ca se poate lipsi si sotul de sex macar 5 luni (3 de sarcina, 2 de lauzie) si ca nu o fi capat de tara perioada asta de abstinenta.
mirellusha spune:
ai dreptate blackgirl...dar iti dai seama...noi fiind mai tineri, 22 respectiv 24 ca este destul de greu sa ne abtinem. el imi face sex oral mereu. dar eu nu pot sa fac asa ceva.
emilia.m spune:
De ce nu poti? Nu judec, nu critic... doar intreb.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
oanaDo spune:
Poti practica sexul fara penetrare. Daca nu vrei sa-l impingi spre autosatisfacere si nici nu agreeazi sexul oral, mai exista o solutie: foloseste-ti corpul,mana..orice e permis.
saskia spune:
Exact la asta m-am gandit si eu: sa il satisafaci tu, deci cu mana ta, la urma urmei un joc erotic cu saruturi si managaieri si care ii ofera totusi si lui un final, ma gandesc ca nu e chiar rau :).
oana_lex82 spune:
Buna Mirellusha...cu mana...cam asa practicam si noi in ultimile 3 luni de sarcina + inca vreo 4 luni dupa nastere...asa ca rabdare...trece si asta...Nuci eu nu-s adepta sexului oral
Littlelight spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirellusha ai dreptate blackgirl...dar iti dai seama...noi fiind mai tineri, 22 respectiv 24 ca este destul de greu sa ne abtinem. el imi face sex oral mereu. dar eu nu pot sa fac asa ceva. |
Off topic. Atentie cu sexul de orice fel la tine. Nu penetrarea propriu-zisa este problema, ci faptul ca orgasmul poate declansa contractii (pe unele poti chiar sa nu le simti). Aceste contractii pot deschide colul, existand un risc mare de nastere prematura. Din aceasta cauza se interzice sexul in anumite situatii.
Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unii pe altii...