Familia si moda la mare

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

Citat:
citat din mesajul lui corinadana

Michelle dar la Venice Beach ai fost? :))

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

da am fost in Venice Beach(cativa ani m-am plimbat pe acolo) si in Long Beach si Newport Beach si Santa Barbara...aproape toata coasta.

de aceea am si specificat ca doar la plaja, pe faleza se mai plimba cu rolele sau bicicleta unele tipe (tinere) in costume de baie.

nu la asta te refereai?

dar daca e sa vb de tanga sau alte costume de baie minuscule...eu, personal in atitia ani de mers la plaja in Los Angeles...nu le-am vazut.

sunt restaurante pe faleza in care nu ai voie sa intri in costum de baie.

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristoiu

Rufus, nu te supara, ce obiectivitate vrei tu, pipi-ul ala trece si prin slipul de baie (iar sutienul ala la fetite de 2 ani nu opreste nici pipi, nici caca), poate doar slip de tabla sa ii pui sa nu faca pe nisip. Si pampersii de baie sunt la fel de permeabili, trece pipi prin el. Doar ca retine caca. Si daca un bebe face caca pe plaja eu sper ca marea majoritate a parintilor au decenta sa culeaga cu lopatica, puna in punga si la gunoi. Asta era problema, nesimtirea oamenilor se lecuieste cu o pereche de slipi?

Ba nu sunt. Cei care ii avem noi, nu lasa lichid nici sa intre, nici sa iasa. Scutecele normale (nu ptr. baie) lasa apa sa intre.

_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cipcipcip

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Inteleg deci ca nu exista vreo ratiune serioasa care sa justifice copiii despuiati pe plaja ...

Intrebarea mea este, la ce varsta le puneti slipii si de ce ?

Buflea, eu am raspuns mai inainte ca e ca sa le respire fundul, si nu am glumit. Tu ai copii? Este cred ca este tare nasol sa umbli cu pampersul ala la fund non-stop, plus iritatiile aferente. Eu si in casa il tin gol cind este cald, din acelasi motiv. Pe la 2 ani jumate-3 cind scapam de pampers si deja sint mai maricei introducem si slipul. Un copil mai maricel cred ca deranjeaza mai tare cind este nud la plaja decit unul mai mic. Sint de acord ca pe unii ii deranjeaza si e dreptul lor dar na', aleg sa fiu egoista si o fac oricum. Si eu sint o persoana pe care ma deranjeaza cind am prea multe haine pe mine, cind ma stringe ceva, si iubesc senzatia pe care o ai cind esti dezbracat. As sta si eu la plaja goala, dar nu se poate decit la nudisti

Cipcipcip si Julia (4 august 2005) + Erik (16 mai 2010)

de ex in Los Angeles e vara 10-11 luni pe an si tot nu am vazut copii in fundul gol pe plaja la aerisit. de fapt cred ca e si interzis.
pai copiii astia cum rezista in asa calduri, atitea luni pe an?
sau cand merg in masina cu orele cum e?

pampersii de baie asa cum spune si Victoria sunt impermeabili si eu am avut la al meu de cand a facut ochi si mergeam la piscina sau ocean.

michelle

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Michelle, cred ca daca umbla o femeie in sutien si hot pants tot aia e, nu?
Permite-mi sa ma indoiesc, ca in seriale sunt plantati oameni dezbracati.

**Fur is for petting***

http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts
http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts#!/profile.php?id=100001793812916

pai conteaza pe unde umbla si ce fel de femeie e.

in general la plaja, faleza se umbla in costum de baie, sau pe strada in anumite zone mai deocheate...umbla "anumite" femei in sutien si hot pants.
rar mai vezi si adolescente prin mall in hot pants dar nu si in sutien.

daca ma crezi bine...daca nu ramai la ideeile tale luate din filme. eu ti-am spus ce e...cum e, de la fatza locului.

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Inseamna ca voi aveti altfel de scutece deci noi. Uite asa arata ce avem aici si sunt cit se poate de permeabili http://up.picr.de/4730692.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Eu am preferat mereu sa imbrac copiii de cicuti la plaja cu slip, pampers etc. Insa ce te faci cand sunt copii cum era fiica-mea (si am mai vazut, nuj e unicat ) care nu suporta hainele la balaceala si le dezbraca unu-doi? Alergam dupa ea pe plaja si ea radea de nu mai putea. Eu o imbracam, ea se dezbraca. Asta pana pe la 3 ani, dupa nu am mai avut probleme... Sutien nu mi-a cerut, ar fi fost si ridicol (majoritatea slipurilor de baie ptr varsta asta nici nu au sutiene - cel putin pe vremea aia nu prea vedeam).
Mi-a cerut pe la 6 ani si bineinteles ca a primit.

In schimb a cerut baiatul, ca a vazut la ea, pe la doi ani - trebuia sa-i dau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle-usa

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Inteleg deci ca nu exista vreo ratiune serioasa care sa justifice copiii despuiati pe plaja ...

Intrebarea mea este, la ce varsta le puneti slipii si de ce ?

Buflea, eu am raspuns mai inainte ca e ca sa le respire fundul, si nu am glumit. Tu ai copii? Este cred ca este tare nasol sa umbli cu pampersul ala la fund non-stop, plus iritatiile aferente. Eu si in casa il tin gol cind este cald, din acelasi motiv. Pe la 2 ani jumate-3 cind scapam de pampers si deja sint mai maricei introducem si slipul. Un copil mai maricel cred ca deranjeaza mai tare cind este nud la plaja decit unul mai mic. Sint de acord ca pe unii ii deranjeaza si e dreptul lor dar na', aleg sa fiu egoista si o fac oricum. Si eu sint o persoana pe care ma deranjeaza cind am prea multe haine pe mine, cind ma stringe ceva, si iubesc senzatia pe care o ai cind esti dezbracat. As sta si eu la plaja goala, dar nu se poate decit la nudisti

de ex in Los Angeles e vara 10-11 luni pe an si tot nu am vazut copii in fundul gol pe plaja la aerisit. de fapt cred ca e si interzis.
pai copiii astia cum rezista in asa calduri, atitea luni pe an?
sau cand merg in masina cu orele cum e?

pampersii de baie asa cum spune si Victoria sunt impermeabili si eu am avut la al meu de cand a facut ochi si mergeam la piscina sau ocean.

michelle

Nu a zis nimeni ca nu rezista. Dar e confortabil pentru ei.
De americani se stie ca sint si puritani si ipocriti Se isterizeaza mai tare la o tita de femeie decit la niste creieri imprastiati pe jos. Un copilas dezbracat e tabu, dar unul botoxat coafat si machiat pe care-l plimba maica-sa pe la concursuri de frumusete nu e. Bleah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Michelle, eu am facut liceul in Miami, Miami Killian Sr. high. Nu veneau fetele in costum de baie la scoala dar nici prea imbracate nu erau. Multe erau relativ indecent imbracate si fardate excesiv. Pentru mine un soc initial, venind din Romania in care inca fetele nu se emancipasera si nu ajunsesera la gradul de vulgaritate si goliciune de pe strazile bucurestene de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:

Nu a zis nimeni ca nu rezista. Dar e confortabil pentru ei.
De americani se stie ca sint si puritani si ipocriti Se isterizeaza mai tare la o tita de femeie decit la niste creieri imprastiati pe jos. Un copilas dezbracat e tabu, dar unul botoxat coafat si machiat pe care-l plimba maica-sa pe la concursuri de frumusete nu e. Bleah

Cipcipcip si Julia (4 august 2005) + Erik (16 mai 2010)

sunt pro slip sau pampers de apa copii; optiune personala!!
insa am simtit nevoia sa aprob chestia asta cu ipocrizia pt ca zilele trecute am fazut niste faze de la concursul de fetite (nu mai stiu cum se cheama dar copilitele alea aveau de la 3 ani in sus) ABSOLUT ORIBIL, erau machiate si fardate ca prostituale ... groaznic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Buflea, fiica-mea nu are nici gauri in urechi :)

Mergi la inceput