Fluturasi de martie-aprilie 2011 (136)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Neata...

Nu dau cafeaua ca se raceste pana va treziti...

Eu m-am trezit de foame..ieri nu am mai mancat de pe la 16.00..si acum m-am trezit cu capul in frigider...

Deea..super povestea cu tiganca...Elee chiar nu au stres...nu tu analize,nu tu ecografe..si cand vin la spital tac pac si gata!!

28+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

Buna dimineata,fetelor!
- in sfarsit azi o zi mai lejera.ieri ne-am trezit la 6, ca-n ultimele 3 zile, am baut laptele cald de rigoare si 2 felii sandwich,si am reusit sa readormim de la 8-10. pe la 13 am plecat la cora sa luam un tort- de multi ani nu am mai luat tort de ziua mea- eram prea suparata de problemle cu sarcinile, infertilitatea..la 4 ne-au venit prietenii, majoritatea din vechea gasca a sotului inainte de a ma cunoaste, tot cei care cu o zi inainte au carat de le-a iesit ochii.sotul s-a simtit minunat, si cred ca si ei,ptr ca nu se mai adunasara de mult, ei fiind un grup din adolescenta, stau toti in aceeasi zona..bebicii erau in extaz cu atata lume in jur, eu surescitata cand au plecat pe la 10, noi eram hamesiti de foame,ptr ca nu am pus decat mizilicuri, dulciuri..dupa masa, am adormit lemn
- intr-un fel ascuns ma bucur ca am avut ocupatii in sarcina asta, renovarea casei, examenele ,mutarea, ca a trecut timpul mai repede.maine termin 32 saptamani si eu. uite ce a trecut timpulma mir si eu

31 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 5 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Viss bine ca ai reusit sa treci peste toate aceste mici necazuri din ultimi ani si te-ai simtit bine de ziua ta.Bine ca Doamne Doamne v-a ajutat si v-ati implinit visul!!Prin cate ai trecut poate nu vedeai speranta pe strada ta...dar uite niciodata nu trebuie sa ne pierdem speranta!

28+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

NEata fete. Fug acum la banca sa trag o semnatura...am mancat niste cereale cu lapte, dar asa am o senzatie de sfarseala de nu va zic...Ce-o mai fi si asta?
Deea deci la al 14-lea asa-ti va fi si tie pac-pac...ce-am mai ras...SI eu tot de la Help cumpar tot, e cea mai buna farmacie preturile difera enorm fata de restul.Asa e, totul e obisnuinta...ma voi acomoda si cu drumurile acestea...
Lavi, pai aveam 71...de 3-4 saptamani am oscilat de la 70 la 71, dar acum cred c-oi mai fi pus saptamana asta..Nu stiu...o sa-mi iau inima in dinti si ma sui sa vad....Maine intru si eu in 36..n-o mai fi asa mult, nu?
Madutza, e un progres ca cere. Asta-i bine. Sa te maia stepti la greseli, cand va fi fara pampers...dar stii cum e fara greseli nu invata. Sper sa scapati repede, cand vine bblina sa aveti doar un numar la pampersi de cumparat
Anaxena, wow, maiine ai eco, abia astept sa vii cu vesti! Lasa ca arati bine mami oricum...dar cred ca e inevitabil sa ne simtim asa cu burtoacele astea dupa noi
Lalely, ai putut sa nu papi nimic de la 16.00?? Nici macar fructe/ Wow, eu nu reusesc
Cami,stai cumintica acolo si o sa fie bine!
Alina, Roxy

AM fugit fete, revin

Simona, mami de baieti David, Matei si 35 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulina_mica spune:

Neatza burtici!

LA MULTI ANI VISS! cu mare intarziere si din partea mea! Iti doresc multe fericire si sanatate alaturi de putiutzi si de sotzul tau!

Gravidutza fericita 36 cu
AMR mai putin de 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Neatza
burtici!
Simo multumim pt cafea!
cami ma bucur sa aud ca esti cumintica!

mami de de 7 ani si ingeras si 31+cu

AMR 7 saptamani
69/11

Mergi la inceput

viss, ce bine imi pare pt tine! pt tot! sa gandesti pozitiv! aseara am gasit pe net niste gemeni care radeau unul la atul si m-am gandit la tine.... Deea, cand povesteai cu dilatarea imi aduceam aminte de mine, mie mi-au pus vineri perfuzie cu oxitocina o zi si eram dilatata 2 si contractii ioc.. dar m-au trimis acasa pana la o schimbare...si luni eram ca o floare n-aveam nimic... m-am dus cu soacra-mea ca barbata-miu a zis ca tot nu nasc si el se invoise toata saptamana... ca nasc eu... si m-a taiat ca mai aveam un pic si implineam 42 de saptamani..

AMR 7 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

NEATA! ma laud si eu ca mi-am pus AMR imcet incet se apropie

30sp+ AMR 9 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MaryM85

NEATA! ma laud si eu ca mi-am pus AMR imcet incet se apropie

30sp+ AMR 9 SAPTAMANI

sa-ti fie de bine!

AMR 7 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Neata burtici!!!

Eu va servesc ca de obicei cu laptic cald cu Nesquik!

Ally , Eduard 31 sapt bebe

AMR 8 saptamani!!!

Mergi la inceput