Va rog sa ma ajutati
Dragele mele,
Azi se implinesc 5 zile de cand iau medroxiprogesteron ptr.a ajuta nenorocitii de rusi sa apara.Pana acum nu am nici un semn ca ar veni.
Ce pot sa fac?.Din ceea ce cunoasteti voi pana acum, cat trebuie sa mai iau ca sa-si faca efectul ?
Doctorul meu nu e in Bucuresti, nu raspunde la telefon si sunt foarte speriata , pentru ca nu stiu incotro sa o apuc.Pana azi am luat 10 pastilute , deci 2 / zi timp de 5 zile. Ce sa mai fac in continuare?
SOS urgent.
Va pup si sa va dea Dumnezeu tot ce va doriti.
Ariela
Raspunsuri
Nati spune:
Eu am luat medroxiprogesteron,2 pastile pe zi,din ziua a 16 pana in ziua 25a de ciclu,ca apoi la doua zile fix,dupa terminarea pastilelor,imi venea ciclul.Am luat vreo trei luni,atat mi-a zis doctorita mea sa i-au,dupa aceea se regleaza singur organismul.
Sa auzim numai de bine!!!
speranta spune:
Ariela, din ce am citit eu ,infuzia de pelin e buna pentru asa ceva,bea cate o cescuta pe zi si fa cate o spalatura vaginala cateva seri la rand.
Ariela spune:
Multumesc pentru raspunsuri.
Deci sa inteleg ca trebuie sa mai iau inca 5 zile, 2 pastile / zi pentru ca sa-si faca efectul ?
Si am sa beau ceai de pelin chiar de azi.
Nati, draga mea de atunci ai mai avut probleme de genul asta?.
Va pup,
Ariela
Nati spune:
Probleme nu am mai avut,chiar am ciclul ceas,la 28 de zile fix imi vine acum,inainte imi venea la 24,26,35,iar ca durata era de 7-8 zile,dupa ce am terminat cu medroxiprogesteronul(3 luni),fix la 28,si ma tine doar 4 zile.
claudia_a spune:
Draga mea, eu am ciclul foarte neregulat (5-6 luni) si pentru a-mi declansa ciclul am folosit 10 utrogestan ovule, cate 2/zi intraveginal (deci oral nimic)...dupa ce termin 5 zile, astept max.4 zile si-mi vine ciclul!!!
Nu stiu daca te ajuta! dar oricum nu cred ca mai trebuie sa mai iei inca 10 pastile! Oricum efectul apare dupa ce termini pastilele intre 3-7 zile!
Pupici la viitoare mamici!
cali spune:
eu am o nelamurire, am urmatoarea schema de trat de stimulare: clostylbegit, ziua 5-9, pregnyl ziua 11, si medroxiprogesteron din ziua 14 pana in ziua 25, dar din cate am inteles de la voi mai sus, il luati pentru a declansa menstruatia.. atunci mie de ce mi l-a dat dr? cu progesteronul stau bine.. ce sa fac, sa-l iau?
Nati spune:
Cali,medroxiprogesteron se da si pentru tratarea endometriozei,eu cel putin asa stiu.Intreaba-l mai bine pe medicul tau,sa fii linistita.
Nati spune:
Cali,medroxiprogesteron se da si pentru tratarea endometriozei,cel putin asa stiu eu,cel mai bine intreaba-l pe medic,sa nu-ti faci griji degeaba.
Ariela spune:
Cali, draga mea povestea mea eete foarte trista.Dupa ce m-am maritat, acum 10 ani, la 3 luni de la casatorie am ramas foarte repede insarcinata.Cum nu aveam minte pe vremea aceea, cum nimeni din familie nu s-a bagat , nu ne-a sfatuit, repede , repede am ajuns la avort, pentru ca ma gandeam eu , ce sa fac cu bebelus de la 23 ani?
Povestea asta s-a mai repetat de 2 ori , toate cu acelasi final : avortul.Acum de vreo 3 ani, hai sa facem si noi un bebelus.Si uite rezultatul : apar consecintele avorturilor. Am inceput sa am dereglari hormonale, la inceput cu intarzieri sau pe nepregatite, iar acum a culminat in luna septembrie cu lipsa ovulatiei ( eram planificata la inseminare artificiala ).S-a constatat la monitorizare ecografica ca nu am foliculi.Dr. mi-a spus ca s-ar putea sa nu vina nici nenorocitii de rusi daca nu am avut ovulatie.Si uite ca a avut dreptate.Mi-a spus sa astept cateva zile si apoi sa iau medroxiprogesteron ca sa vina rusii.Apoi din a 2-a zi de rusi sa incep sa iau Ova-mit pentru stimulare ovariana.Dar nu am ajuns inca in punctul asta pentru ca nici un rus nu vrea sa vina inca.Sunt foarte suparata.Iti dai seama.NU am avut nici o problema si acum am un kilogram de belele pe cap.Asta e povestea mea care nu stiu cum se va termina, daca va avea un final fericit sau nu.
Eu te sfatuiesc sa iei tratamentul cum ti l-a dat dr.tau, pentru ca pastilele sunt pentru mai multe afectiuni, nu te lasa influentata de diferite alte diagnostice .Sper sa-ti fie cu folos tratamentul si sa te bucuri de bebelus cat mai repede.
Te pup,
Ariela
Monica-Elena spune:
Cali, closty.... se da si pentru stimulare ovariana. Citeste pe prospect si ai sa vezi ca ptr diverse afectiuni se ia incepand cu anumite zile. probabil tie asociat cu pregnylul ti l-a dat ptr stimulare. Asa am luat si eu cu ani in urma.
Bafta!
Monica