sexul bebelului

sexul bebelului | Autor: steluta2608

Link direct la acest mesaj

buna fetelor as vrea sa stiu si eu daca sa potrivit la cineva calendarul chinezesc de aflare a sexului al bebe sunt disperata sa aflu sexul bebelului .ms

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Buna Steluta, la mine chiar s-a potrivit, mie mi-a iesit ca o sa am un baietel, dupa starile mele si diferite babisme toata lumea imi spunea ca baiat o sa am, la 14 saptamani si 6 zile am aflat ca vom avea un baietel, apoi la 18 saptamani ni s-a confirmat ca 100% este baiat, acum pe 12 februarie avem morfologia fetala unde ni se va spune cu certitudine ce este.....noi oricum suntem siguri ca baiat este, pentru mine conta mai putin ce va fi bebe, ma interesa sa fie sanatos si sa se dezvolte bine, dar fiind faptul ca am 33 de ani sun la prima sarcina, obtinuta cu greu dupa 6 ani de asteptari......iti doresc succes, si bebe sa fie sanatos si baiat sau fetita cum va doriti voi, dar cate saptamani de sarcina ai?

21+ cu Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

nu s a potrivit la nici una din sarcini

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan in s 37!!!
AMR: maxim 20 zile !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Buna,
La mine s-a potrivit la ambele sarcini. Nu cred in calendare, "babisme" si alte mituri, deci ori acel calendar chinezesc chiar "stie" sexul bebelusului ori in ambele cazuri a fost pura coincidenta. Si cumnatei mele i s-a potrivit la ambele fetite Iti urez sa ai un bebe sanatos, indiferent de sex.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

La mine nu s-a potrivit la primul copil. acum nu stiu, adica la aceasta sarcina.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 16+
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steluta2608 spune:

buna fetelor multumesc de mesaje eu am 14 saptamani si este al treilea bebe si sunt tare curioasa ce va fi .va multumesc .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Buna ,
chiar daca eu nu cred in calendare si zodii in general , trebuie sa recunosc ca si eu am fost curioasa si am consultat calendarul chinezesc- e adevarat , s-a adeverit ca v-a fi un baietel si asa a fost .
Iti doresc sarcina usoara

mami fericita de Giuliano (07.07.2010)

http://picasaweb.google.com/102421590206055963392

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pico spune:

La mine s-a potrivit la primele 3 dar nu si la a 4 a.

Raluca , Ioana Carrina(09.04.2003), Maria Carolina( 26.11.2005),Ana Iasmine(06.10.2007)si (DPN 8.05.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

La primii copii a fost corect, in schimb la ultimii trei, nu.

Mergi la inceput