Buna fetelor. Va recomand cu incredere sa mergeti la clinica Saha Medical, situata in sectorul 2.
Em fost la un medic exceptional din acesta clinica cu o problema grava -leziuni la nivelul colului uterin, Dna Dr. Rusu Adela (www.sahamedical.ro) m-a consultat, mi-a facut eco transvaginala, mi-am facut testul Babes Papanicolau realizat printr-o tehnica noua- In MEDIU LICHID (precizie de 95% fata de citologia conventionala) si mi-am facut gratuit SCREENING HPV ( Genotiparea tulpinilor 16/18 in urma detectiei HPV ) cu NUMAI 65 RON; In urma detectiei mi-am facut colposcopie. Am avut parte de reduceri si de beneficierea unor servicii de inalta calitate. Recomand cu caldura si incredere acesta clinica, laboratorul acestei clinici- plus medicii acestei clinici.
O prietena de a mea si-a facut la un laborator renumit din Bucuresti citologia in mediu lichid cu 80.00 si apoi a dat pe testul HPV- 150- si a asteptat dupa rezultat 15 zile. Cei de la clinica Saha mi-au dat rezultatul in 5 zile. Asa ca nu mai ezitati si duceti-va acolo. Progr la 0729.010109
Chiar va recomand