Oferta Test Babes Papanicolau in mediu lichid

Oferta Test Babes Papanicolau in mediu lichid | Autor: nemtzoaik

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor. Va recomand cu incredere sa mergeti la clinica Saha Medical, situata in sectorul 2.

Em fost la un medic exceptional din acesta clinica cu o problema grava -leziuni la nivelul colului uterin, Dna Dr. Rusu Adela (www.sahamedical.ro) m-a consultat, mi-a facut eco transvaginala, mi-am facut testul Babes Papanicolau realizat printr-o tehnica noua- In MEDIU LICHID (precizie de 95% fata de citologia conventionala) si mi-am facut gratuit SCREENING HPV ( Genotiparea tulpinilor 16/18 in urma detectiei HPV ) cu NUMAI 65 RON; In urma detectiei mi-am facut colposcopie. Am avut parte de reduceri si de beneficierea unor servicii de inalta calitate. Recomand cu caldura si incredere acesta clinica, laboratorul acestei clinici- plus medicii acestei clinici.

O prietena de a mea si-a facut la un laborator renumit din Bucuresti citologia in mediu lichid cu 80.00 si apoi a dat pe testul HPV- 150- si a asteptat dupa rezultat 15 zile. Cei de la clinica Saha mi-au dat rezultatul in 5 zile. Asa ca nu mai ezitati si duceti-va acolo. Progr la 0729.010109

Chiar va recomand

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Lucrezi cumva acolo?
Vad ca te-ai inscris pe forum ca sa le faci reclama.

Mergi la inceput