*LMA - Ghiocei de martie aprilie 2006 !* (2)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

La multi ani tuturor ghioceilor care s-au sarbatorit si celor ce urmeaza sa se sarbatoreasca!

Am fost si noi azi sa platim avans ptr party...7 ani...wow...au trecut repede! Cristi o sa faca petrecerea cu un coleg de clasa pentru ca sunt nascuti in aceeasi zi :)

Va pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Miha si noi facem deja planuri ptr party de 7 anisori, numai ca inca nu ne-am hotarat pt locatie, avem si multi copii de invitat
pfai, sunt baieti mari deja!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Hello,

O primavara frumoasa!

Ia uitati ce ghiocel frumos avem aici!La multi ani si petreceri frumoase!
Am dat si noi avans...abia astept sa avem petrecerea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celena2 spune:

Buna mamici,

Ne alaturam si noi clubului. Desi sunt de ceva timp prin zona nu v-am gasit

Sunt mami de Ioana-Maria, nascuta pe data de 10 aprilie 2006, s-a lasat asteptata vreo 14 ani dar intr-un final ne-a ales pe noi sa-i fim parinti si de atunci viata noastra s-a schimbat radical. Ne simtim impliniti si nu stiu cum am putut trai fara ea inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Zilele trecute am inteles de la fetele de pe forum ca un baietel nu mai este printre noi...Cand i-am citit numele am sperat din tot sufletul sa nu fie el...din pacate Alex de dianaalex nu mai este printre noi :(...Nu pot sa-mi imaginez ce durere e in inima Dianei...nu stiu daca o sa mai citeasca aici...dar imi pare tare rau! Dumnezeu sa-l odihneasca!Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

La multi ani tuturor ghioceilor! Si-o primavara frumoasa va doresc.Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Doamne, am inghetat cand am citit asta... mai ales ca sunt Diana si am un baietel Alex... Am vrut sa caut povestea lor si mi-am amintit ca era baietelul bolnav pentru care MAMA lui a facut atat de mult si pe care am admirat-o mereu. Baietelul ale carui fotografii m-au urmarit zile...Diana, condoleante.

Citat:
citat din mesajul lui mihaser
Salut!Zilele trecute am inteles de la fetele de pe forum ca un baietel nu mai este printre noi...Cand i-am citit numele am sperat din tot sufletul sa nu fie el...din pacate Alex de dianaalex nu mai este printre noi :(...Nu pot sa-mi imaginez ce durere e in inima Dianei...nu stiu daca o sa mai citeasca aici...dar imi pare tare rau! Dumnezeu sa-l odihneasca!Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Celena2 bine ai venit! Mai avem un baietel aici care s-a lasat asteptat mult timp! Ma bucur mult pentru voi! Ce faceti de ziua printesei?

Diana din pacate asa e viata...mi se pare atat de nedrept! :(
Voi ce faceti? Va pregatiti de party?

Zuzi

Noi am avut party impreuna cu un coleg de clasa din Taiwan :)...Sunt nascuti in aceeasi zi!...Putem spune ca a fost un party international am avut copii din US, Japonia, Coreea, China :)...A fost foarte funny :)...si foarte ciudat...pentru mine cel putin! Piticii s-au obisnuit!

Va pupam si va dorim petreceri frumoase!

Miha

Mergi la inceput