FIV Dr. ALBU DRAGOS 22 bv Cami
Raspunsuri - Pagina 21
daniela74 spune:
Mirelus absolut minunat.Sa fiti sanatosi,ca de fericire cred ca nu mai e cazul sa va urez.
daniela,
in asteptarea unei minuni de la DD
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui daniela74 Mirelus absolut minunat.Sa fiti sanatosi,ca de fericire cred ca nu mai e cazul sa va urez. daniela, in asteptarea unei minuni de la DD |
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
babyblue spune:
mirela, sunt absolut superbi si scumpi motaneii tai!!! felicitari din toata inima!!!
_
Babyblue va pupa pe toti!!
12+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.
mirela2 spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=161097
capitol nou fetelor
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
Anastasia_7 spune:
Seara buna,fetelor si simt sa va multumesc la toate, pt ca in ultimele 2 zile am mancat la propriu fiecare pagina din fiecare capitol deschis de voi, inca de anul trecut, de prin primavara....sunt si eu pacienta d-lui dr. Albu, de 3 luni mai bine spus. Suntem foarte incantati de el ca om, mai ca imi dau lacrimile cand il vad atat de calm si rabdator cu mine, cand stiu cat de disperata si stresata m-am dus de fiecare data la el..
Ne-am facut toate analizele, pt ca problema majora este la sotul meu , dr ne-a spus deschis de la inceput ca unica sansa este fertilizare, nu mai are rost sa trecem prin inseminare... luna aceasta trebuie s afacem amandoi un trat. pt streptococ hemolitic b, antibiotic, canesten plus ovule-eu, sotul a fost trimis la un dr androlog tot de la Medlife, pt imbunatatirea spermei...cat de cat...pana la momentul decisiv, cand se va afce fertilizarea. Dr . Albu ne-a explicat ca sunt mai mari sansele astfel, orice imbunatatire a calitatii sanatatii si la mine si la sot, oricat de mica ar fi, este de mare ajutor embrionilor.
Nu stiu ce sa mai scriu acum...am inima mica cat un varf de ac si imi vine s aplang pt ca mi-am gasit, in sfarsit curaj, sa vb cu voi si nu doar sa va citesc. Ca emotii, am trecut alaturi de voi prin tot ce ati impartasit aici si bune si mai putin bune si de accea si sunt atat de emotiva si tensionata acum.
va pup, fetelor, cu mare drag, abia astept sa vb