Aspirante optimiste >Felicitari Ela!!! (632)
Raspunsuri - Pagina 3
DenyAnd spune:
Sarah la intrebarea asta te referi?
"fetele,tot citesc posturile voastre si aproape toate ziceti ca inainte sau in timpul ovulatiei aveti dureri de ovare!eu nicodata in afara de durerile de la inceputul rusilor,din prima zi nu am avut dureri de ovare!oare de ce?asta inseamna ca nu ovulez?am inteles ca inainte de ovulatie ai secretia mai abundenta!acest lucru mi se intampla dar de dureri nici vorba!"
phuuu ca nu-mi dau seama cum sa fac "copy" direct din mesaj, ca ma chinui cu mouseul sa-l mut aici la scris raspuns. ma ajuta cineva cum sa fac?
Sarah, nustiu daca treb' neaparat sa ai si dureri de ovare dinainte/in timpul ovulatiei.
eu personal, nu le-am avut anii trecuti (sau nu le-am observat)
dar nu treb' neaparat sa ai dureri. nustiu ce spun fetele.
eu de exemplu simt doar o intepatura la ovar stang sau drept.atat. dureri ce le simt, nu as spune ca is dureri, ci intepaturi care nu doare
luna asta am simtit-o la stang, so, outzul meu din luna asta vine de la stangul
viitoare cu ajutorul lui DUMNEZEU
sarah199065 spune:
da,deny,la aia ma refeream!merci de raspuns!
fetele,tare as vrea un raspuns de la o persoana in cauza!
eu singurul motiv pt care imi dau seama ca ovulez(cred)e secretia un pic mai "inchegata" sa ii zic asa!
mucus am inteles de pe la voi ca se cheama!aia e care cred eu?
P.S:fetele,va invit pe toate la un ardei umplut!
2011 imi va aduce bebe mic!
DenyAnd spune:
mmmmmmmmmmm Sarah vreau si eu ardei umpluti is preferatele mele
multumesc .
p.s. Sarah, dar in a cata zi de CM esti?
ai incercat metoda TB(temperatura bazala)?
eu luna asta prima data o incerc si deja am ghicit/"prins" ovulatia
draguta spune:
sarah miroase bine ardeiul tausa ai pofta!
sarah trebuie sa urmaresti secretia, cand este mai transparenta atunci va avea loc ovulatia dar daca ai contact poti sa nu-ti dai seama, e oricum dupa ziua8, depinde de cate zile are CM al tau, dar presteaza cat de des poti
Ella82 felicitari, sarcina usoara si la termen duphastonul l-ai luat din proprie initiativa sau ti l-a recomandat doctorul? ai facut si stimulare?
Kitty maine esti si tu la titlu, poate si alte fete
Ela82 spune:
Sarah, nu te ingrijora, nu e obligatoriu sa ai dureri la ovulatie. Eu nu am avut niciodata dureri de ovare la ovulatie, iar mucus am avut doar din cand in cand. Si de ovulat am ovulat in fiecare luna.
Asa ca stai linistita...
DenyAnd spune:
eu ma duc sa apoi si sa un pic: sarmalutze . va invit si eu pe voi la sarmalutze