Aspirante optimiste >Felicitari Ela!!! (632)
Raspunsuri - Pagina 20
draguta spune:
luciana eu sunt ziua 21, mie imi vine si la 24 si la 22, 23 , am faza luteara scurta, luna asta am ovulat in ziua 13, normal ar fi sa-mi vina la 26, 27 de zile dar..

lucianamoga spune:
Asa ca singurul simptom valabil pentru mine ar fi o intarziere de cel putin 3-4 zile 

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
sarah199065 spune:
lucianamoga,dar lucrezi?poate asa se explica durerea de cap si oboseala implicit!

sau sa dea DD sa fie semn de
!![]()
2011 imi va aduce bebe mic!
draguta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lucianamoga Asa ca singurul simptom valabil pentru mine ar fi o intarziere de cel putin 3-4 zile ![]() ![]() Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011! |
si la mine la fel, asa ce m-am saturat de atatea simptome false
lucianamoga spune:
Da sarah lucrez , dar nu cred ca asta e cauza oboselii.Am cam pierdut noptile in ultima vreme pentru ca ma trezesc de fffff multe ori noaptea si ma culc si tarziu 

lucianamoga spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui draguta
si la mine la fel, asa ce m-am saturat de atatea simptome false ![]() |
Adevarul e ca nu ma pot abtine sa nu ma intreb :"Oare simt asta pt ca sunt insarcinata?" , dar ma cert repede si-mi iau gandul si-mi repet ca singurul lucru care imi va da de banuit e intarzierea
dar nu mai am mult si aflu
draguta spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui lucianamoga
Adevarul e ca nu ma pot abtine sa nu ma intreb :"Oare simt asta pt ca sunt insarcinata?" , dar ma cert repede si-mi iau gandul si-mi repet ca singurul lucru care imi va da de banuit e intarzierea dar nu mai am mult si aflu Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011! |
DOamne-ajuta! ai mai avut intarzieri?
lucianamoga spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui draguta
DOamne-ajuta! ai mai avut intarzieri? |
Din pacate da
Luna trecuta a intarziat aproape doua zile.Eram asa sigura ca nu mai vine , ca si dupa aveam impresia ca vine mai putin si mai altfel si ca pe a doua zi se va opri , si ca totul a fost de la implantare