Aspirante optimiste >Felicitari Ela!!! (632)
Raspunsuri - Pagina 2
PaulaFrida spune:
FELICITARI ELA!!!
Sarcina super usoara si la termen cu bebe sanatos si norocos
Te-am trecut si la titlu
In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
Ela82 spune:
Multumesc fetelor pentru urari si sper ca maine cel de al doilea test sa imi confirme sarcina.
A doua liniuta abia se observa, dar e acolo!
Ce am facut diferit aceasta? Pai am prestat in fiecare zi timp de o saptamana jumatate. Cred ca pana acum incepeam prea devreme si nu acopeream si ziua exacta a ovulatiei, insa luna aceasta am fost foarte perseverenti .
sa ma ajute Dumnezeu sa am o sarcina usoara si fara probleme!
Si haideti fetelor, dupa mine potopul (cu fete insarcinate)!!
Ela82 spune:
Corina, CM are 32 de zile. Luna aceasta e a treia luna cu Duphaston, iar in celelalte doua luni menstruatia mi-a venit la exact 32 de zile, la aceeasi ora
Si cu prestatul am inceput din ziua 11 pana in ziua 21.
sarah199065 spune:
fetele,intrebarea mai detaliata se gaseste la capitolul precedent pagina 13!
imi raspunde si mie cineva?
2011 imi va aduce bebe mic!
DenyAnd spune:
Bob_Pixel m-a facut sa rad asa de tare mesajul tau ca m-am tinut de pantece . m-am vazut si pe mine in mesajul tau
"Buna ziua, girls !
Z1 aici... a doua luna consecutiva cand vine la 28 zile. Intr-un fel ma bucur, ca se scurteaza cu 2-3 zile. Evident c-am inceput sa calculez ca nebuna, azi cm, de Valentine's day ovulatia, la sfarsit de februarie test pozitiv si nasc gemeneii scorpioni, ca tac-su!"
iti tin pumnii ca de 14 februarie sa fie ceva frumos la tine sipoate ca o sa-l botezi deja cu "Valentin"
sa fie cu II
-ei la toate.
p.s. eu tot nu scap inca de dureri de cap, in schimb m-a invadat si o raceala usoara
viitoare cu ajutorul lui DUMNEZEU
DenyAnd spune:
Ela multe
FELICITARI!!!
cat ma bucur ca mai pleaca cineva la odisee!!
Bob_Pixel, sigur urmezi si tu!!!
Corina eu cred ca nu te abtii sa te tii de sfatul lui Ela.
tocmai si eu ma gandeam sa fac fix cum a facut Ela, doar ca aveam de gand sa prestez ZILNIC
p.s. azi sunt in Z10 si stiu sigur ca deja e timpul pt "prins" bebe (dupa semne:TB si mucus), dar mii ciuda tare ca sunt nevoita sa fac pauza cateva luni.
ei lasa, ca dupa ce tratez "bubitzele" sigur nu scap nici o ocazie
viitoare cu ajutorul lui DUMNEZEU