Aspirante optimiste >Felicitari Ela!!! (632)
Raspunsuri - Pagina 19
ankcta spune:
Va multumesc pt urari, sunteti niste dragute 
Simo ai ramas in urma cu stirile
eu doar ce am iesit din butoi si acum sunt in pauza de bb
Ancuta , in curand 
draguta spune:
buna fetele

cam tarziu pentru cafeluta dar merge si acum una mica![]()
Simona v-am admirat in poze, ce frumos ca v-ati intalnit la masa , ce mica e lumea!cum te mai simti?
si pentru miha
si pentru lorena
LIa ce devreme ai ovulat, deci outzele tale sunt in mare forma

luciana cum stai cu simptomele
?

tuturor fetelor
lucianamoga spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui draguta buna fetele ![]() ![]() cam tarziu pentru cafeluta dar merge si acum una mica Simona v-am admirat in poze, ce frumos ca v-ati intalnit la masa , ce mica e lumea!cum te mai simti? si pentru miha si pentru lorenaLIa ce devreme ai ovulat, deci outzele tale sunt in mare forma ![]() ![]() luciana cum stai cu simptomele ?![]() ![]() tuturor fetelor |
Nu stiu

Mai simt cate un ovar , mai niste dureri de menstra , acum de exemplu nu simt nimic...
doar o durere de cap care ma sacaie...dar deja de o saptaman tot ma doare capul (nu chiar tot timpul si nu f tare dar...)Tu cum esti?

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
draguta spune:
la mine ieri dureri ca de menstra si sanii putin mai moi, astazi sanii din nou ca piatra cu aceleasi dureri de menstra
sarah199065 spune:
fetele,dar ce e cu durerile astea de cap?

ma cam speriati!

2011 imi va aduce bebe mic!
lucianamoga spune:
Of asteptarea asta 

tu cand trebuie sa te testezi?
lucianamoga spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sarah199065 fetele,dar ce e cu durerile astea de cap? ![]() ![]() ![]() ma cam speriati! ![]() ![]() ![]() 2011 imi va aduce bebe mic! |
Sarah la mine se mai intampla inainte sau dupa menstra sa ma doara capul cate o zi intreaga si sa nu-mi treaca cu nimic , dar acum de o saptamana incoace ma termina.Poate e si de la oboseala ca ma simt si f obosita
lucianamoga spune:
Anca am facut greseala de a-mi numara simptomele luna trecuta si numai ca am ocolit butoiul , am fost la gura lui , asa ca acum nimic din ce simt nu e simptom de sarcina ![]()