Aspirante optimiste >Felicitari Ela!!! (632)
Raspunsuri - Pagina 16
camcris spune:
neata fetele
lia super semnatura sa vina barza aia chioara mai repede la noi cred ca sa ratacit![]()
bebelu
super pozele sa-ti traiasca printesica si la mai multe luni inainte, sa creasca mare, sanatoasa si voioasa, foarte bine arati dupa nastere bravo
cosmi, didi sa vie totul bine azi
fetelor va doresc un inceput de saptaman frumoasa si linistita si cu multe liniute II
simo ma bucur ca esti bine si sper sa-si rezolve lore cat mai repede cu serviciul

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
cixinica spune:
Neatza fetele!
eu sunt deja z3, tot week-end-ul am fost suparata 

didi, cosmi multa bafta saptamana asta 
!

tuturor si o saptamana minunata sa aveti!
ankcta spune:
Neata fetele cucuiete! Am venit si eu la cafea
dak mai este
Eu astazi sunt in prima zi de vacanta 
Ieri am fost cu copii la patinoar si tot ieri am devenit " bunica"
mi-a fatat cateaua 6 grasunei 
Ancuta , in curand 
ankcta spune:
Ma apuc de
din urma si revin
Sa traim o saptamana minunata!
pt toate aspirantele si nu numai
Ancuta , in curand 
ankcta spune:
Camcris sunt mult mai bine acum. Mai ales k am si o ocupatie
dak ati auzi ce concert am si ziua si noaptea. Si plang cateleusii de zici k am un bb in loc de catei
Ancuta , in curand 
ankcta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorena_86 fetelor pup pe toate eu acum sunt foarte departe de sotul meu acum sunt la masa cu mihahegarty ...... graviduta si cu simonaS81.....deci dupa cum ati si presupus sunt in londra am venit la simo si acum merg la miha pana incerc sa ma stabilesc e foarte frumos aici iar fetele sunt cele mai minunate prietene ![]() va multumesc ca ati intrebat de mine si o sa va tin la curent am pus mana pe burtica lui miha si eu si simo sa se ia si la noi va pupam toate multe liniute ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
Lore sigur bunul DD te va ajuta sa reusesti. Sa-I multumesti Lui pt ca ai intalnit doua fiinte minunate ( Miha si Simo) care cu siguranta iti vor fi alaturi
pe toate 4 ( adik si pe bb)Ancuta , in curand
camcris spune:
| citat din mesajul lui ankcta Neata fetele cucuiete! Am venit si eu la cafea Eu astazi sunt in prima zi de vacanta ![]() Ieri am fost cu copii la patinoar si tot ieri am devenit " bunica" mi-a fatat cateaua 6 grasunei ![]() Ancuta , in curand ![]() |
felicitari ankca pentru catelusi

ce frumos, vreau si eu unu
ca stau in garsoniera si nu am loc
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
ankcta spune:
| citat din mesajul lui Katy82 DRAGUTA ![]() ![]() multumesc mult de sustinere! Si pe mine m-a indus in eroare pata aia. Eu cred ca mai aman o luna HSG-ul pt ca am bagat multi bani in renovat. Astazi am plans in Biserica la gandul ca eu s-ar putea sa nu am niciodata bebe. Dupa 2 ani de asteptari te iau tot felul de ganduri negre.http://lt1m.lilypie.com/ZZMDp2.png ca in 2011 sa devin ! |
Katy

Ancuta , in curand
ankcta spune:
| citat din mesajul lui Madutza_21 SUBSCRIU SI EU AM FOST TOT CU GANDUL LA BEBE VREUN AN DE ZILE (NUMAI EU STIU DE CATE TESTE NEGATIVE AM AVUT PARTE)DAR NU A FOST SA FIE..DUPA ACEEA M-AM IMPACAT CU IDEEA, NICI NU MAI FACEAM TEST DE SARCINA, ASTEPTAM DOAR CICLUL..SI TOCMAI PE CAND NU MA MAI ASTEPTAM...PAC! SURPRIZA ![]() AVETI INCREDERE CA O SA FIE BINE, SI INCERCATI SA VA DETASATI UN PIC... VA MADA! +4 |
Mada

Ancuta , in curand
sarah199065 spune:
buna dimi,fetelor!
cora,nu iti cunosc prea bine situatia dar imi pare tare rau
de ceea ce ti se intampla!

capul sus si cu gandul mereu la DD!![]()
katy,tu ce ma faci?
bebelu,am ramas
de cat de bine rati la o luna de la nastere!![]()
ai o printesuca supeba!sa iti traiasca!
si tortul acela....

eu sunt mai mult cu dulciurile!
si mancarea o las pentru ele!

mi-ai facut o
!
per total multa sanatate si sa va bucurati de ingerasul pe care DD vi l-a dat!
apropo,stiu ca nu e tocmai politicos,dar cu cate kg ai ramas dupa nastere?eu la 1,70 am in prezent 65-66 kg!ce zici ar trebui sa mai slabesc inainte de bebe?
voi ce ziceti fetelor?![]()
2011 imi va aduce bebe mic!

sanatos si la termen
!
+4