LMA Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *280*
Raspunsuri - Pagina 12
ramonab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ginnette Ramo, - abia astept sa pui poze cu bulinutul 'frezat'.(la vara poate ne facem curaj 'bugetar' si ajungem in Maramures; si poate ne si vedem, cine stie) Helene, nu cine stie ce de investigatii - pt asta trebuie sa ma internez si mai bine PAS - m-am dus la un cardiolog si cand mi-a luat tensiunea s-a speriat; mi-a zis "asa tanara si cu tensiune asa mare?!" - si-a imaginat ca am 27-28Ca tot v-am 'stresat' cu piticii, sa va mai zic de unii (cred ca v-am mai zis): Adela pronunta: B in loc de V (ex. bebeita - veverita), P in loc de F (ex; poicica - floricica) L in loc de R (sau nu-l pronunta deloc - ex. eu sunt 'oti' - roxi), pe S cateodata, nu mereu, pe H deloc si astea sunt cele care NU le-aud frecvent. In schimb pronunta 'chi' in loc de 'ci' ex. 'bichieta' - bicicleta, 'ghe' in loc de 'ge' - ex, 'ghiam'-geam. Sa mai astept s-o duc la gradi sau sa fac o vizita la logoped? Ea oricum, de-alungul timpului, a mers foarte bine la motricitate fizica - urca scarile de-a busilea, la 8 luni - decat la dezvoltare psihica (vorbit, pipait stiti voi) Roxana si Adela - 09.12.2007 !Buburuza de 3 ani |
din ce stiu eu nu e cazul inca de logoped.dupa paru ani spun unii, altii spun ca daca pana la 6 ani nu pronunta corect e nevoie de logoped.
Poti sa repeti tu cu ea cuvintele, sa o mai corectezi din cand in cand da nu prea des ca apoi se inhiba.
Incearca sa vorbesti cat mai clar, sa spui cuvintele foarte clar asa incat sa auda fiecare sunet.

(slideshow)
Razvan 2+
aurel_cris spune:
Bianca Andreea
Matei
Stancutza
Scrisesem un mesaj destul de lung si cand i-am dat sent nu eram logata
.Acum reiau mai telegrafic,sa fiu sincera nu prea le am cu scrisul dar va citesc cu mare drag.
Elle merci,Ana este tare dragalasa.
Ceska,Roli merci.
Alicact am vizionat pozele cu fetitele sunt tare scumpe.
Ginnette ai grija de tine mami,lasa pitici ca Adela nu pare grasa cum zici tu,e un copil normal.
Eu nu prea stiu cum sta treaba in Romania cu vaccinurile,Bia a facut schema care este aici.
Se pare ca ii place la nursery caci nu vrea sa plece,plange de nu mai poate ca mai vrea sa stea.Ma surprins ca a invatat deja si cateva cuvintele in engleza iar eu imi faceam atatea griji ca nu va sti sa comunice.
Multa sanatate lui Benji si la toti clopotei bolnaviori.
Ioanact spune:
| citat din mesajul lui ramonab Ti-am vazut pozele Ioanact cu fetitele tale ca doua papusi. RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL Micul print-blog www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow) Razvan 2+ |
Multumim!

Abia astept sa-l vad pe Razvanici tunsulici.
| citat din mesajul lui Ellenuta alinact pai sa inteleg ca justi are gingiile infectate? hmm .. sau dr ti-a dat "preventiv" antibiotic? poate tb sa mai ceri un sfat. sanatate multa! pup Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) papa bun |
Mi-a zis ca o ajuta la gingiile inflamate, si ca are toata gura rosie plus aftele pe limba.
Cert e ca e mut mai bine de cand i-am dat AB. Pai ea la fiecare 15-20 de minute mi se trezea si maraia de nu o mai puteam linisti.
Multumim! Sanatate si voua!

ginnette si eu zic ca in timp va pronunta corect, spun asta din exemplul Ioanei, inainte zicea babon = la pardon, iar acum zice aproape corect padon, uneori il pronunta si pe r.
Cat despre cantarit, nici eu nu stiu cate kg are Ioana..insa cu prima ocazie o voi cantari, chiar sunt curioasa, la cat de 'prost' mananca..dar s-ar putea sa aibe kg la care nu ma astept, pt ca laptele il bea, fiind de vaca o 'ingrasa'. Zic eu..
In schimb am cantarit-o pe Justina daca tot am ajuns la dr, si are 9,500 kg, la 9 luni jumatate.
aurel_cris

LA MULTI ANI, cornilia! 
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
roli25 spune:
Ioanact, poate te superi, dar eu nu pot sa ma abtin, pt ca e vorba de un copilas. Strict problema gingiei: NU e un motiv sa dai antibiotic unui copil ca il ajuta la gingia inflamata si sa-l linisteasca. Mai bine sa fie nelinistit pana ii trece, decat sa-l infunzi cu antibiotic.
Nici la afte nu am auzit de antibiotic...dar aici las fetele care au avut de-a face cu ele sa spuna, daca se trateaza cu antibiotic, pt. aici, recunosc ca nu stiu.
Nu trebuie sa ne jucam cu antibioticul, chiar daca dam peste un dr. care asa crede el. Trebuie verificat.
Cand e vorba de o infectie puternica, enterocolita, amigdalita pultacee, bronsita, bronsiolita si alte chestii nasoale, DA, e alta mancare de peste!
Dar sa fii multumita ca s-a linistit si nu se mai trezeste des dupa antibiotic e o greseala mare.
Inteleg ca poate nu gasesti in localitatea ta alt medic competent, dar pt a incerca sa gasesti un medic bun pt copii merita si un drum mai lung.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
ramonab spune:
TUNSULICI
http://family.webshots.com/photo/2186963600102497651ugrUqk
(slideshow)
Razvan 2+
roli25 spune:
Sa-i fie de bine frumuselului!
Eu acum am o faza in care nu mai am chef sa-i tund, desi sotul ma tot intreaba candiii tund. Nu i-am mai tuns din toamna...cred ca-i fac rockeri
.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
ramonab spune:
| citat din mesajul lui roli25 Sa-i fie de bine frumuselului! Eu acum am o faza in care nu mai am chef sa-i tund, desi sotul ma tot intreaba candiii tund. Nu i-am mai tuns din toamna...cred ca-i fac rockeri Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein) |
A meu nu a fost tuns de pe la inceputul verii.Avea o claie.... i s-au mai dus cretii, cand se trezea din somn si era mai transpirat atunci i se mai incretea parul, in rest ii statea deja prea aiurea.Mi se paea ca i-a cam facut freza de fetita tanti aia, o fi crezut ca e fetita
, nu vi se pare?(slideshow)
Razvan 2+
Ellenuta spune:
roxanici eu zic sa nu-ti faci griji in privinta adelutei, mai are timp sa se corecteze si sa pronunte corect. fetita nasilor mei vorbea cam la fel, te cam chinuiai s-o intelegi si acum vorbeste ok. ai mare grija de tine, mami! poate ar fi bine sa-ti iei o saptamana concediu medica sa-ti faci niste investigatii.
ramo ptiu ce flacau frumos! e tot un dulce razvanici .. si nu e freza de fetite, da!
alina si eva a avut afte si nu mi-a dat antibiotic .. in fine, tu faci cum crezi ca e mai bine, insa, tb sa mai ai nitica rabdare ....
sta bine justi cu kg, e o grasunici scumpilici.
cris super! ma bucur tare ca ii place biei la gradi! sunt sigura ca va prinde extrem de repede limba, o sa vezi.
noapte buna ...
eu ma bag la greys anatomy .. ![]()
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
Ioanact spune:
roli nu ma supar!
Asta e parerea ta!
Sa stii ca am asteptat o saptamana pana mi-a facut febra, si daca a zis ca are toata gura rosie, nu stiu daca a reusit s-o vada si in gat.
Dar nu-i dau ca sa o linisteasca pt a nu se mai trezi noaptea, ca ea noaptea tot se trezeste, ca urmeaza ceilalti dinti sa erupa, ci pur si simplu nu stiam ce sa fac cu ea si cand era treaza ziua..tipa, maraia..
Data trecuta tot asa imi daduse antibiotic si-am zis ca nu-i dau, si am ajuns de a facut bronsiolita.
In fine, eu am incredere in doctor.
ramonab sa-i fie de bine tunsuliciului! Ii sta bine! 
Ellenuta nu mi-a dat AB pt afte, am zis ca pe langa inflamatie are si limbuta incarcata cu afte.
Da, e o grasuta Justina! 
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Ellenuta spune:
ELENI
Multi ani traiasca,
Multi ani traiasca,
La multi ani!
Cine sa traiasca,
Cine sa traiasca,
La multi ani!
ELENI SA TRAIASCA,
ELENI SA TRAIASCA,
La multi ani!!
Sa cresti mare si frumoasa papusica scumpa, sa fii tare sanatoasa, sa fii isteata si fericita alaturi de fratior, parintii tai minunati si cei dragi!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun

09.01.2008