ce medic?? deja sunt disperata
Raspunsuri - Pagina 2
serry_ann spune:
...pai corpul galben il ai doar cand exista si o sarcina...fa rapid un test beta hcg..e in jur de 50 ron dar iti da raspunsul excat..ti-am zis ca exact aceleasi simptome le aveam si eu..
redai spune:
nu era nici o sarcina.....
Am facut un papanicolau...iar rezultatul?
not good
investigatii in plus...sa speram ca nu e cancer
teosteffi spune:
Imi pare rau ca mai sunt si alte femei in situatia in care ma aflu si eu: aceea de a avea probleme foarte neplacute de sanatate si la care medicii nu le pot da de cap. Eu sunt din Rm Valcea si de cativa ani traiesc intr-o incertitudine teribila. Acum vreo patru ani prin aprilie am avut o hemoragie cam ca tine. Tinea o saptamana - doua, apoi se oprea cateva zile, apoi iar incepea si tot asa. *In iunie trenuia sa plec la mare. Nu am mai suportat sa astept programarea facuta in iulie la Buc si am fost la o doctorita din Rm Valcea, obstetriciana. M-a poftit sa iau loc pe un scaun la ea in cabinet (particular), m-a intrebat ce probleme am, i-am zis, mi-a dat o reteta cu ergomet (sa il inghit) si mi-a taiat chitanta pentru consultatie. Asta a fost tot. Am plecat la mare si m-am intors cu aceeasi hemoragie. Apoi m-am dus la alt medic ginecolog, in Buc, tot cabinet particular. acolo mi-a facut Papanicolau care nu a iesit tocmai bine. Mi-a dat insa si un tratament care a ameliorat serios problemele mele. Si mi-a zis ca trebuie sa fac o conizatie, sa vada exact ce e acolo. Dar ca daca vreau sa mai fac copii ar fi bine sa ii fac inainte de conizatie. Si am zis "pas" la conizatie si am facut un copil (in aprilie face 2 ani). Sarcina a fost un dezastru. Am stat numai prin spital pt ca eram mereu in pericol sa o pierd. Am mai dezvoltat si un sindrom vertiginos pe la 7 luni de sarcina, plus alte muuuuuuulte probleme marunte, dar care s-au adunat. Rezultatul: am o fetita minunata, dar si o hernie la fel de minunata (a fost a doua nastere prin cezariana). Nu ma pot opera de hernie pt ca nu are cine sa ma ajute dupa operatie cu copii si casa. Nu pot sta nici asa ca ma doare tot mai rau. Buuun, pe lnga asta, la 6 luni dupa a doua cezariana, fac Papanicolau. iar rezultat prost. Si mai fac si biopsie de col ( la Rm. Valcea) unde, doctorita de la laborator imi spune ca a iesit negativa, ca am fost nebuna sa faca sa ceva, ca nu aveam motive, ca sigur si Papanicolau e gresit. I-am zis ca si in urma cu doi ani a iesit prost. Si ca atunci l-am facut la Buc. Mi-a zis sa ma duc la ea la cabinet dupa 2 luni ca mi-l face ea din nou (pe bani, normal). Sincer, nu m-am mai dus. De sila. Ma saturasem sa ma tot chinuie toti si nimeni sa nu ma faca sa ma simt mai bine. Probleme am si acum, o menstruatie lungaaaaaaaaaaaaaa,in salturi, ma rog, e neplacut de explicat. Ideea e ca nu e in regula. Si nu stiu nici eu nunde sa ma mai duc, sa ma caut. Vreau si eu linistea mea sufleteasca si viata mea intima de cuplu inapoi! Oare mai exista in tara asta un medic macar care sa mi le redea?
[url=http://lilypie.com][/url]
[url=http://lilypie.com][/url]
XIO spune:
Serry-ann, inainte sa scrii de ce nu te documentezi putin? Ca mai sunt oameni care citesc astfel de sfaturi pe net si cu toata bunavointa ta de a da sfaturi bun e, le dai proaste si altii le urmeaza.
"Daca foliculul nu elibereaza ovocitul, el continua sa creasca si devine o cavitate cu lichid, transformandu-se treptat intr-un chist ovarian. Chistul se poate forma insa si dupa ovulatie la nivelul corpului galben.".
Teosteffi, Papanicolau iese prost daca ai probleme la nivelul colului. Ce descrii tu sunt probleme la alt nivel.
Trebuie sa mergi la un consult ginecologic, sa ti se faca ecografie si atunci vei vedea daca ai cumva un fibrom care sangereaza.
Daca exista vreo suspiciune de cancer se va face un chiuretaj biopsic din uter si astfel ti se va opri si sangerarea.
Cu Ergomet nu se opreste, iti trebuie o schema terapeutica.
Referitor la Redai, acelasi lucru: daca ti s-a gasit chistul ovarian si hernie de disc nu inseamna ca medicii sunt prosti, se poate foarte bine sa le ai pe amandoua, dar simptomatologia descrisa de tine este din sfera ginecologica.
]Lichidul acela din Douglas se numeste lichid inflamator si se poate resorbi.
papanicolau iese prost daca exista modificari precanceroase la nivelul colului, sangerarea este unul dintre simptome, dar nu este sangerarea abundenta pe care o descrieti voi.
Trebuie sa gasiti un medic ginecolog bun si sa mergeti la acela.
**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro
teosteffi spune:
Mi-au facut si eco, clasica si endo. Si biopsie de col. Zic medicii ca nu e nimic. Si atunci? De unde problemele mele?
Nu caut mortis sa ma aflu cu vreo boala, doar vreau sa traiesc si eu linistita. Sa caut un medic bun, zici? Pai tot caut. Si apoi, mai e nevoie si de un laborator serios de analiza si diagnostic. Astept sugestii de la cele care au gasit asa ceva. Ca in Rm Valcea eu nu am gasit. Si, in plus, nu pot pleca dupa cai verzi pe pereti pt ca nu are cine sa ma ajute cu copii. Trebuie sa merg la fix, sa nu pierd timpul.
redai spune:
Am revenit cu lamuriri.
Xio, nu am spus ca medici sunt prosti, dar nici competenti nu sunt(cel putin o parte din cei intalniti de mine cu aceasta ocazie), din pacate.Dupa 3 luni sunt tot prin analize si inca tot nu am gasit o solutie.
Din fericire am scapat de acea sangerare, e adevarat, dupa 28 de zile, dar am scapat, asta dupa ce m-au consultat mai multi ginecologi, din fericire nici nisipul la rinici nu exista, asta e diagnistic pus, nici hernia de disc nu este, tot diagnistic pus...
gandeste-te ca toate aceste consultatii le-am platit din buzunar, si dupa fiecare consultatie primeam lista de medicamente, pe care le cumparam.
Bine macar ca a trecut, acum am "farmacie acasa"
pana la urma se pare ca a fost ginecologic, am facut un test papanicolau care nu a iesit bine, facut la alta clinica particulara + consultatie + ecografie + alta lista de medicamente.
Din pacate se supecteaza ceva de care mie pot spune ca imi este rusine, percep asta ca pe ceva foarte grav,si chiar este, nu inteleg de ce eu....nu am avut multi parteneri sexuali, am fost si sunt o persoana care tine mult la asta, pot spune ca au fost 3 la numar....
Marti am facut un test HPV, astept rezultatul, si o colposcopie... m-au costat 550 ron...
cred ca nu am fost coerenta in ce am scris...nu am dormit bine deloc, nu am in minte decat cancer, connizatii, si celel mai negre ganduri...nu am mai dormit bine de cateva nopti...
Eu nu am avut unde sa merg la fix la un dr....experimentat pe sanatatea/banii si timpul meu.
XIO spune:
Redai, din moment ce nu te-a lamurit ginecologul initial normal ca nu era unul tare competent, eu iti spuneam doar ca se poate sa ai multiple afectiuni in acelasi timp.
De ce nu te-ai dus la spital? La noi la spital vin si pt. colposcopie, si eco si lame si de toate, preturile sunt extrem de mici, tu daca mergeai la urgente nu plateai nimic, doar medicamentele.
Si sunt aceeasi medici la stat si la privat, doar conditiile sunt altfel.
**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro