Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 50 -

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Fetelor, care aveti timp si chef, aici: http://www.mthfrforum.com/ puteti citi mai multe despre MTHFR. Ca sa puteti citi/scrie, trebuie sa va faceti user.
misa, ma bucur sa te vad.
mealex, am vazut MP-urile tale. Ma bucur ca pachetelul a ajuns ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

aristica, mie nu mi-a spus sa fac si PAI-ul. Ce ar aduce in plus prezenta lui?

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Denisoooo pi undi umbli ca vrem cap nou. Eu nu deschid ca nu ma lasa piticii, doar modific.

Bine ai revenit O lume de vise

Floricica sper ca bblina ta e bine.

Fetelor va rog nu mai spuneti ca MTHFR nu necesita tratam, ca e o mutatie usoara, specificati gena si genotipul pt ca MTHFR C677T chiar dc e hetero nu e o mutatie usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

miki, din pacate, dr U le-a inoculat fetelor ideea ca MTHFR-ul nu este o mutatie serioasa .
De asta le-am trimis link-ul cu forumul de MTHFR, ca sa poata citi si intelege cat de serioasa e mutatia asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui balanta_tm

miki, din pacate, dr U le-a inoculat fetelor ideea ca MTHFR-ul nu este o mutatie serioasa .
De asta le-am trimis link-ul cu forumul de MTHFR, ca sa poata citi si intelege cat de serioasa e mutatia asta.

mda... MTHFR-ul nu e o mutatie serioasa , PAI-ul nici nu trebuie bagat in seama si noi pierdem sarcina dupa sarcina
selectia naturala...maica
m-am saturat de explicatii de genul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki-miki
.

Fetelor va rog nu mai spuneti ca MTHFR nu necesita tratam, ca e o mutatie usoara, specificati gena si genotipul pt ca MTHFR C677T chiar dc e hetero nu e o mutatie usoara.

Miki

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari,
3 sarcini obtinute prin FIV oprite din evolutie (8 s fara clexane, 5 s cu clexane 0.4, 6s cu 0.4x2/zi)

Eu am afirmat acest lucru pt ca mi l-au spus 2 medici hematologi , nu am tras eu singura aceasta concluzie .
eu am mutatia A1298C-forma heterozigota.....despre aceasta vorbesc.

12 + ........ cu

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Arriana nu m-am referit la tine, am rugat fetele sa specifice ce fel de MTHFR este si genotipul. Sa nu se mai exprime "MTHFR e o mutatie usoara". Si da, ce ai tu MTHFR A1298C-forma heterozigota este o mutatie usoara care poate fi tratata doar cu vitamine dar...... tb monitorizare atenta, posibil oricand ca org tau sa ceara clexane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Capitolul 51

30+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum , obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput