Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 50 -
Raspunsuri - Pagina 25
balanta_tm spune:
Fetelor, care aveti timp si chef, aici: http://www.mthfrforum.com/ puteti citi mai multe despre MTHFR. Ca sa puteti citi/scrie, trebuie sa va faceti user.
misa
, ma bucur sa te vad.
mealex
, am vazut MP-urile tale. Ma bucur ca pachetelul a ajuns ok.
simonia spune:
aristica, mie nu mi-a spus sa fac si PAI-ul. Ce ar aduce in plus prezenta lui?
LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit
miki-miki spune:
Denisoooo
pi undi umbli ca vrem cap nou. Eu nu deschid ca nu ma lasa piticii, doar modific.
Bine ai revenit O lume de vise
Floricica
sper ca bblina ta e bine.
Fetelor
va rog nu mai spuneti ca MTHFR nu necesita tratam, ca e o mutatie usoara, specificati gena si genotipul pt ca MTHFR C677T chiar dc e hetero nu e o mutatie usoara.
balanta_tm spune:
miki
, din pacate, dr U le-a inoculat fetelor ideea ca MTHFR-ul nu este o mutatie serioasa
.
De asta le-am trimis link-ul cu forumul de MTHFR, ca sa poata citi si intelege cat de serioasa e mutatia asta.
alla76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui balanta_tm miki , din pacate, dr U le-a inoculat fetelor ideea ca MTHFR-ul nu este o mutatie serioasa . De asta le-am trimis link-ul cu forumul de MTHFR, ca sa poata citi si intelege cat de serioasa e mutatia asta. |
mda... MTHFR-ul nu e o mutatie serioasa
, PAI-ul nici nu trebuie bagat in seama
si noi pierdem sarcina dupa sarcina 

selectia naturala...maica

m-am saturat de explicatii de genul...
Arianna_M spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miki-miki . Fetelor va rog nu mai spuneti ca MTHFR nu necesita tratam, ca e o mutatie usoara, specificati gena si genotipul pt ca MTHFR C677T chiar dc e hetero nu e o mutatie usoara. Miki MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 3 sarcini obtinute prin FIV oprite din evolutie (8 s fara clexane, 5 s cu clexane 0.4, 6s cu 0.4x2/zi) |
Eu am afirmat acest lucru pt ca mi l-au spus 2 medici hematologi , nu am tras eu singura aceasta concluzie .
eu am mutatia A1298C-forma heterozigota.....despre aceasta vorbesc.
12 + ........ cu
Bebe
miki-miki spune:
Arriana
nu m-am referit la tine, am rugat fetele sa specifice ce fel de MTHFR este si genotipul. Sa nu se mai exprime "MTHFR e o mutatie usoara". Si da, ce ai tu MTHFR A1298C-forma heterozigota este o mutatie usoara care poate fi tratata doar cu vitamine dar...... tb monitorizare atenta, posibil oricand ca org tau sa ceara clexane.
floaredemac spune:
30+ DPN 15 aprilie 2011 
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum
, obtinute naturalAi cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!